Един от най-популярните левскари - политикът Стефан Софиянски сподели в актуално студио "Дерби", че сериозен китайски инвеститор е готов да налива пари в столичния гранд.
Според бившия кмет на София сега е най-добрият път да се обяви структурата на Левски, за да бъда спокойни всички фенове. Той допълни, че сегашният благодетел на "сините" - Спас Русев търси нов собственик на тима от стадион "Георги Аспарухов".
"За тези три години клубът трябва да намери пътя си, защото после "Виваком" се отказва пряко да бъде собственик. Доколкото съм информиран, Спас Русев търси друг, който да заеме мястото на "Виваком". Най-добрият път е истината. Казвай нещата както са, щом всичко е в ред. Сега на трети е идеалният момент да се обяви структурата на Левски, да се обясни пред акционерите, а и в публичното пространство, за да нямаме никакви притеснения", каза Софиянски в студио "Дерби".
"Чувам, че един сериозен китайски инвеститор се е заинтересувал. Даже знам и кой е. Трябва да се използва този момент. Китайците търсят експанзия в Европа, търсят да правят инвестиции. Това трябва да се използва, може би не само от Левски, а и от други футболни отбори. Не се срамуват да го правят това английските и италианските отбори, ние също не бива да притесняваме. Но трябва да се притесняваме от тази тежка инвазия на безименни чужди футболисти", допълни политикът.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Re: Стил на игра, тактика и формация на отбора
3-5-2 е интересна и модерна схема, превърнала се в запазена марка на Конте. Тя не че е открита сега, но интересът към нея едва в последните 2-3 години започна да се завръща. Тя е балансирана и съчетава атрактивност, достатъчно офанзивна и дефанзивна мощ и преимущество в средата на терена. Би могла да превърне един отбор в машина, ако футболистите достатъчно добре я усвоят. Крайно време е треньорът на любимия клуб да престане да иска да превръща отбора в Българската Парца. В края на краищата успехът на дадена схема зависи от качествата на играчите.
Аз имах доста сериозни резерви Топчо да остане на поста, но от все сърце му желая да успее да създаде тази машина. И най-важното - да престане с приказките и действията от есента, че отборът трябва да обръща много по-голямо внимание на нападението за сметка на защитата.
Аз имах доста сериозни резерви Топчо да остане на поста, но от все сърце му желая да успее да създаде тази машина. И най-важното - да престане с приказките и действията от есента, че отборът трябва да обръща много по-голямо внимание на нападението за сметка на защитата.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Betchualeng Arnaikem написа:mikata написа:12лв. не са проблем,но според мен тия пари трябва да отиват за инфраструктура на клуба,изплащане на сектора, терени за ДЮШ и за довършването на стадиона, да се влагат във видими неща
Тъй ли, кога за последно са събирани 12 милиона от феновете?
И 500K да се съберат пак ще са от полза

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- сини шампиони
Аз пък съм съгласен да се съберат пари, но ако е ясно упоменато за какво ще отидат. Ако ще е за школата или за покриване на задължения съм готов и 20лв да им дам, но да плащам заплатите на шайка бежанци събрани от кол или въже, е няма да стане. 

И само Левски оле
Re: charcoal
Странджата написа:Да откриеш топлата вода е идиом, който е зараден с доста сарказъм към този, който си мисли, че е открил нещо, което отдавна е достояние на другите, но той това не го знае, защото малко е чел, а много се обича. Затова мисля, че изразът ти в началото на темата е некоректен, но това не ми се струва случайно, защото ще я отпрати в посока, която ще накърни името на Топчо.
Явно въпреки уточнението не съм бил разбран правилно, затова редактирах първоначалният си коментар.
Топузаков беше добър футболист, не беше впечатляващ, но беше ефективен. Като треньор, както бях упоменал съм по-скоро скептичен.
Павел Панов: Не смеехме да излезем от съблекалнята от срам, че ни би “Реал” (М)
Долно уйно написа:1982 написа:mikata написа:12лв. не са проблем,но според мен тия пари трябва да отиват за инфраструктура на клуба,изплащане на сектора, терени за ДЮШ и за довършването на стадиона, да се влагат във видими неща
Не е проблем, бе, пич, дай 12 лева за членски внос, стани абонат на Виваком, купувай си билети всеки мач ..... ти фен ли си или дойна крава ??!![]()
![]()
Аз разбирам да ви искат пари, ама насреща ви да има качествен и готов продукт, за да знаеш за какво си даваш парите. Ама на запад било така ..... така е, ама и стадионите са по-други, и клубовете, и футболът. Фенът знае за какво снася. Тук дъртият комунист-ченгесар една козирка не иска да тури дори на сектора ви, но зинал за пари от феновете.![]()
Колко от вас са слушали на аудио запис относно тези 12 лева, защото в първия път и аз помислих, че Бориморов е искал всеки да плати по 12 лева... но това изобщо не е така.
Той просто даде пример без да отправя апели и т.н.
А даването на примери какво е ??! "Думам ти дъще, сещай се снахо" ...... а Спас Русев преди месеци и директно си призова феновете на Левски да стават абонати на Виваком.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Аз пък като един фен на Топчо му пожелавам дългосрочна работа във клуба като треньор.Сулю и пулю мина като треньор без ефект..Нека това момче му се даде шанс по дългосрочно.
-
- Контакти:
koisa написа:Един от най-популярните левскари - политикът Стефан Софиянски сподели в актуално студио "Дерби", че сериозен китайски инвеститор е готов да налива пари в столичния гранд.
Според бившия кмет на София сега е най-добрият път да се обяви структурата на Левски, за да бъда спокойни всички фенове. Той допълни, че сегашният благодетел на "сините" - Спас Русев търси нов собственик на тима от стадион "Георги Аспарухов".
"За тези три години клубът трябва да намери пътя си, защото после "Виваком" се отказва пряко да бъде собственик. Доколкото съм информиран, Спас Русев търси друг, който да заеме мястото на "Виваком". Най-добрият път е истината. Казвай нещата както са, щом всичко е в ред. Сега на трети е идеалният момент да се обяви структурата на Левски, да се обясни пред акционерите, а и в публичното пространство, за да нямаме никакви притеснения", каза Софиянски в студио "Дерби".
"Чувам, че един сериозен китайски инвеститор се е заинтересувал. Даже знам и кой е. Трябва да се използва този момент. Китайците търсят експанзия в Европа, търсят да правят инвестиции. Това трябва да се използва, може би не само от Левски, а и от други футболни отбори. Не се срамуват да го правят това английските и италианските отбори, ние също не бива да притесняваме. Но трябва да се притесняваме от тази тежка инвазия на безименни чужди футболисти", допълни политикът.
Предвид предишните собственици това е притеснително.
Китайците за кво им е Левск? Клуб без посещаемост. Какъв пазар е България?
Вместо да се пита подсигурен ли е отбора, нека журналистите питат Русев мисли ли да се задържи като собственик.
Даването на властта на Боримиров и дългосрочният договор на Топчо са добро начало.
Да видим решенията на ОС.
Да видим решенията на ОС.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Това ОС да не е някаква секретна операция,от никъде не излиза информация 
В клуба има забрана да се говори за събранието

В клуба има забрана да се говори за събранието

България има природни богатства,