Tреньорът на Левски Елин Топузаков е бъдещето на клуба. Това е решението на собственика Спас Русев, който си стисна ръката с наставника на "сините" за нов двегодишен контракт, научи Sportal.bg. Това се случи в Агия Напа, където столичани са на лагер в момента. Бизнесменът пристигна специално за контролата с унгарския Уйпещ (2:1) в компанията на спортния директор Даниел Боримиров. Последният пък постигна първата си цел само два дни, след като бе назначен на поста и обяви, че ще иска контрактът на Топчо да бъде удължен за две години.
Това вече е факт. Досегашният договор на бившия бранител бе до 30 юни 2017 година, като сега бе удължен до 30 юни 2019 година. Така любимецът на Сектор "Б" получи предсрочно отличен подарък за своя 40-и рожден ден, който е на 5 февруари.
Топузаков започна сезона, като първи помощник на Люпко Петрович, който напусна внезапно на 22 октомври. Той води срещата с Берое (2:0), два часа след напускането на сърбина, а по-късно бе обявен за треньор до края на сезона, въпреки че първоначално му бе предложен контракт само до края на 2016 година.
Тогава отново лично Русев вкара спокойствие в тима, като даде контракт на Топчо до юни, а не както му бе предложен до Коледа от Диана Иванова. Предложението на изпълнителния директор разочарова много сериозно Топузаков, който бе на път да напусне след едва три мача начело на "сините", но Русев го задържа.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
OGI1914RZ написа:Когато преди месец, в началото на декември, при привличането на Яблонски, писах тук във форума, че обяснението за привличане на още един централен защитник е може би преорентиране на тактическата постройка към 3-5-2 , много хора тук ми се подиграха. Аз лично съм радостен и положително настроен, към тази промяна предприета от Топчо. Винаги съм се възхищавал от треньори които не робуват на схеми и формации, а редят на терена най доброто, на най подходяща позиция.Нямаме бекове... имаме нелоши бекхалфове,Прохазка и Огнянов.. Помнете ми думата!!!! Нар ще покаже истинското си лице на върха на атаката. Левски трябва на мач да създава поне по 5/6 чисти голови ситуации. Щом с 1 нападател не става, с двама ще стане! САМО ЛЕВСКИ!!!!
Има резон в изказването ти. В крайна сметка пробвахме друго, ако бяхме с Петрович имаше шанс с минимален брой получени голове да сме дори и първи, колкото и малък да е шанса. След като вече го няма, време е да се опита нещо ново. Евротурнирите чукат на вратата и трябва да се подготвим за тях, да теоретично не е лошо и да се класираме за там все пак.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Продажба на карти за пролетния полусезон!
Уважаеми фенове, на 01.02.2017г. (сряда), стартира кампанията за продажба на карти за пролетния дял от сезон 2016/2017.
Със закупуването на карта за втората половина от шампионата всеки привърженик ще може да посети осем срещи на стадион „Георги Аспарухов“, сред които ще са сблъсъци с тимове от горната половина на таблицата. До края на първенството ЛЕВСКИ ще посрещне на „Герена“ съперници като Лудогорец, Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив и др.
След като УС на ПФК ЛЕВСКИ утвърди минималните цени на билетите за домакински срещи, цените на сезонните такива за пролетния дял от първенството са както следва:
За сектор А, блокове 1 и 2 - минимална цена на билет 20 лв., карта - 115 лв. Карти с членство в клуба на ПФК -123 лв.
За сектор А, блокове 3 и 4 - минимална цена на билет 18 лв., карта - 105 лв.. Карти с членство в клуба на ПФК - 113 лв.
За сектор А, блокове 5 и 6 - минимална цена на билет 14 лв., карта - 80 Карти с членство в клуба на ПФК - 88 лв.
За VIP ложа 1 на сектор А - минимална цена на билет 70 лв., карта - 395 лв. Карти с членство в клуба на ПФК - 403 лв.
За сектор В - минимална цена на билет 14 лв., карта - 80 лв. Карти с членство в клуба на ПФК - 88 лв.
За сектор Б - минимална цена на билет 7 лв., карта - 40 лв.. Карти с членство в клуба на ПФК - 48 лв.
В цената на сезонния билет влизат всички срещи от Първа професионална футболна лига.
Притежателите на сезонни билети ползват 15% отстъпка при покупки в официалния Фен Магазин на клуба.
Притежателите на сезонни билети и членове в Клуба на ПФК Левски ползват 20% отстъпка при покупки в официалния Фен Магазин на клуба, преференция при закупуването на билети за гостувания и всички мероприятия, на които клубът е партньор.
ПФК ЛЕВСКИ запазва и преференциите за най-малките си фенове до 14 години, като те ще продължат да посещават домакинските срещи на клуба безплатно, когато са с придружител в обновения семеен блок в сектор В и целия сектор Б.
ПФК ЛЕВСКИ си запазва правото за повиши цените на единичните билети за различните фази от първенството.
Продажбата на сезонни карти ще се извършва от сряда, 01.02, в магазина на ПФК ЛЕВСКИ в Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов".
Работно време на магазина:
Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00 ч.
Събота - Неделя: 10:00 - 16:00 ч.
Внимание: В случай, че искате да закупите сезонна карта на друго лице носете със себе си негова снимка в електронен вариант на носител (флашка например), трите имена и ЕГН. Снимки на хартиен носител няма да бъдат приемани.
https://levski.bg/news/details/175895
България има природни богатства,
mikata написа:12лв. не са проблем,но според мен тия пари трябва да отиват за инфраструктура на клуба,изплащане на сектора, терени за ДЮШ и за довършването на стадиона, да се влагат във видими неща
Не е проблем, бе, пич, дай 12 лева за членски внос, стани абонат на Виваком, купувай си билети всеки мач ..... ти фен ли си или дойна крава ??!

Аз разбирам да ви искат пари, ама насреща ви да има качествен и готов продукт, за да знаеш за какво си даваш парите. Ама на запад било така ..... така е, ама и стадионите са по-други, и клубовете, и футболът. Фенът знае за какво снася. Тук дъртият комунист-ченгесар една козирка не иска да тури дори на сектора ви, но зинал за пари от феновете.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:mikata написа:12лв. не са проблем,но според мен тия пари трябва да отиват за инфраструктура на клуба,изплащане на сектора, терени за ДЮШ и за довършването на стадиона, да се влагат във видими неща
Не е проблем, бе, пич, дай 12 лева за членски внос, стани абонат на Виваком, купувай си билети всеки мач ..... ти фен ли си или дойна крава ??!![]()
![]()
Аз разбирам да ви искат пари, ама насреща ви да има качествен и готов продукт, за да знаеш за какво си даваш парите. Ама на запад било така ..... така е, ама и стадионите са по-други, и клубовете, и футболът. Фенът знае за какво снася. Тук дъртият комунист-ченгесар една козирка не иска да тури дори на сектора ви, но зинал за пари от феновете.![]()
Реално аз съм абонат на Виваком, сезонната карта също ми е в джоба, членски внос не съм платил, но пък са много маймуни на клона, членски внос за НКП, за фракцията, за който се сети общо взето. От време на време ми идва в повече.
Качеството на играта си го знаем, качеството на стадиона - българска работа. В България досега не съм видял да има някъде зала или стадион без забележки. В Арена Армеец, спряха водата на рок концерт. На Лазур нямаше крушки в тоалетната. Герена си е зле/още не съм ходил в А/, Разград - в сектора за гости е трагедия, за домакинския нямам идея.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
- Долно уйно
- Контакти:
1982 написа:mikata написа:12лв. не са проблем,но според мен тия пари трябва да отиват за инфраструктура на клуба,изплащане на сектора, терени за ДЮШ и за довършването на стадиона, да се влагат във видими неща
Не е проблем, бе, пич, дай 12 лева за членски внос, стани абонат на Виваком, купувай си билети всеки мач ..... ти фен ли си или дойна крава ??!![]()
![]()
Аз разбирам да ви искат пари, ама насреща ви да има качествен и готов продукт, за да знаеш за какво си даваш парите. Ама на запад било така ..... така е, ама и стадионите са по-други, и клубовете, и футболът. Фенът знае за какво снася. Тук дъртият комунист-ченгесар една козирка не иска да тури дори на сектора ви, но зинал за пари от феновете.![]()
Колко от вас са слушали на аудио запис относно тези 12 лева, защото в първия път и аз помислих, че Бориморов е искал всеки да плати по 12 лева... но това изобщо не е така.
Той просто даде пример без да отправя апели и т.н.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Стил на игра, тактика и формация на отбора
След като прочетох вчера, че Топчо смята да използва формация 3-5-2, си поговорихме с приятели и ми хрумна идеята да пусна тази тема.
Не видях подобна и се надявам да стане качествена дискусия, защото виждам, че някои от вас имат познания над любителско ниво за футбола, а и в някои от темите се обсъждат.
С каква формация смятате, че трябва да играе отбора, с кои играчи, при кой треньор стила на игра най-много ви е харесвал и неща от този ред.. ?
Не видях подобна и се надявам да стане качествена дискусия, защото виждам, че някои от вас имат познания над любителско ниво за футбола, а и в някои от темите се обсъждат.
С каква формация смятате, че трябва да играе отбора, с кои играчи, при кой треньор стила на игра най-много ви е харесвал и неща от този ред.. ?
Последна промяна от charcoal на 30 яну 2017 18:47, променено общо 1 път.
Павел Панов: Не смеехме да излезем от съблекалнята от срам, че ни би “Реал” (М)
Левски ще изиграе третата си контрола от подготвителния лагер в Кипър срещу руския УФА на 2 февруари от 15.00 часа. Това става ясно от съобщение, разпространено от клубния сайт.
- Странджата
- Контакти:
Re: charcoal
Да откриеш топлата вода е идиом, който е зараден с доста сарказъм към този, който си мисли, че е открил нещо, което отдавна е достояние на другите, но той това не го знае, защото малко е чел, а много се обича. Затова мисля, че изразът ти в началото на темата е некоректен, но това не ми се струва случайно, защото ще я отпрати в посока, която ще накърни името на Топчо.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
mikata написа:12лв. не са проблем,но според мен тия пари трябва да отиват за инфраструктура на клуба,изплащане на сектора, терени за ДЮШ и за довършването на стадиона, да се влагат във видими неща
Тъй ли, кога за последно са събирани 12 милиона от феновете?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]