ВЛ: Ливърпул - Челси 31.01.2017 |22:00| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Челси 31.01.2017 |22:00|

Мнениеот язе » 30 яну 2017 01:27

Абе, дано да стане хубав мач, макар че се съмнявам. Ливърпул няма много футболни аргументи и ще компенсира с традиционното "себераздаване", което ще рече много тичане, ритане, блъскане и пукане на топката... Дано ме опровергаят и да погледаме футбол. :mrgreen:
А за нас... естествено, че можем да си позволим и загуба. Ние сме Челси- можем да си позволим всичко. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 30 яну 2017 01:30

Сигурен съм,че няма да паднем от чукотките...във най-лошия случай,може да издрапат някой хикс. Прогнозирам победа за нас със 2-1.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
E_pluribus_unum
Контакти:

Мнениеот E_pluribus_unum » 30 яну 2017 01:32

язе написа:Абе, дано да стане хубав мач, макар че се съмнявам. Ливърпул няма много футболни аргументи и ще компенсира с традиционното "себераздаване", което ще рече много тичане, ритане, блъскане и пукане на топката... Дано ме опровергаят и да погледаме футбол. :mrgreen:
А за нас... естествено, че можем да си позволим и загуба. Ние сме Челси- можем да си позволим всичко. 8-)

Дано!Искам да гледам хубав мач,много голове,битка и добро съдийство!
Силният пълководец няма слаби войници.-Китайска мъдрост

Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 30 яну 2017 01:40

язе написа:Абе, дано да стане хубав мач, макар че се съмнявам. Ливърпул няма много футболни аргументи и ще компенсира с традиционното "себераздаване", което ще рече много тичане, ритане, блъскане и пукане на топката... Дано ме опровергаят и да погледаме футбол. :mrgreen:

Не знам как много тичане и преса значи = ритане, блъскане и пукане на топката. Ние този сезон даже нямаме играч с изкаран червен картон в нито един турнир, нито пък играч е пропускал мач за натрупани картони, докато при неагресивният стил на чичо Гуардиола примерно само Фернандиньо има изкарани 3 червени. При вас не знам колко са....
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 30 яну 2017 03:44

Аз пък очаквам слаб мач и късна победа за един от двата отбора.Пул досега в дербитата са брутални,а пък Челси на Конте с всеки един мач срещу големите си подобрява играта.Въпреки това победата е по-важна за домакините и би трябвало те да са по-търсещият я отбор.Важно е и Мане в каква форма ще бъде и дали връщането му ще се отрази на останалите ви играчи.При нас нещата са ясни,макар че бих искал да видя Аке/Педро вместо Алонсо.
Паркиране на автобуса за мен е цял мач отборът ти да играе отзад и да стигне до максимум 2-3 по-прилични атаки.Нещо като мача ни с вас на Анфийлд от 2014.Другото е игра на контраатака,което и отборите на Конте практикуват понякога(примерно в мача на Етихад през първото полувреме Челси в големи периоди прилагаше висока преса,но през второто дали заради Сити,дали по указания на Конте,се прибрахме и чакахме на контраатака).Вие на СБ също се върнахте през второто полувреме и чакахте удобен момент да доубиете мача.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 яну 2017 09:23

1 - 1
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 30 яну 2017 10:36

Нещата отиват към равен мач.Ливърпул ще спрат свободното падане но титлата ще остане мираж.Този отбор на Ливърпул просто беше натоварен с твърде големи очаквания но си остава повече или по малко лимиитиран.Със защитници като Клаван и Матип трудно ще спечелиш нещо.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: zaqwsxd

Мнениеот Странджата » 30 яну 2017 12:12

В интерес на истината и грамотността трябваше да напишеш "рЪк" :) Иначе човекът е с характер - уважава наследника на голямата носовка:), и затова не му се сърди :)
Колкото до мача - аз съм за възкръсналия Челси - играта им ми изглежда уравновесена и хармонична, затова залагам на тяхна победа. Но както се разбира от предишното - предпочитанията ми са емоционални и естетични - далеч съм от професионализма :)
В интерес на истината в залаганията все съм карък :), което е в хармония с написаното :).

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 30 яну 2017 14:49

Така както всички ни отписват, така ще ги изненадаме във вторник. Това е дерби мач, и формата ще отстъпи на адреналина. Челси нямат победа над нас от 2014 г. Прогноза : 2-1 с победен гол на Саидо Мане.

Върни се в “Ливърпул”