Марто Камбуров - национал!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Il Biscione

Re: Марто Камбуров - национал!

Мнениеот Il Biscione » 14 яну 2010 21:35

Добре бе... вкарва в българското първенство... точно нападатели си имаме бол... прекалявате... само плачете плачете....

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 яну 2010 21:38

Il Biscione написа:Добре бе... вкарва в българското първенство... точно нападатели си имаме бол... прекалявате... само плачете плачете....

Ако те разбирам добре плачевния ни национален отбор ти харесва така ли ? Именно точно нападатели липсваха в последната кампания! Не вкарваш повече от противника - няма как да победиш! ;)
Последна промяна от child in time на 14 яну 2010 21:40, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Марто камбуров национал! Хайде де!

Мнениеот Irish stout » 14 яну 2010 21:38

birabecks написа:1.Мениджърът на Камбуров не се казва Емил Данчев или Лъчо Танев.

В интерес на истината точно Емил Данчев му е мениджър. Поне при трансфера в Астерас 100% беше той.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 14 яну 2010 21:43

Еми нека го викнат...Дано се сетят най-после,но се съмнявам,че ще направи нещо за националния отбор.Къде ще играе? ;)
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 яну 2010 21:45

Gonzo0009 написа:Еми нека го викнат...Дано се сетят най-после,но се съмнявам,че ще направи нещо за националния отбор.Къде ще играе? ;)

На терена предполагам! :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 14 яну 2010 21:45

Щом главните букви са най важно за теб обещавам да не правя грешки за в бъдеще,но вместо да ставаш адвокат на Камбура колега напиши за истинските проблеми на национала,за това че и Мъри е подчинен на мениджъри,за това че защитата ни е пълна катастрофа.

Защо говоря така за Камбура -познавам го лично.;по мързелив човек от него няма.Казвам ти истинска случка от неговата уста.Питах го Марто защо не отиде в Левски бе човече -отговора му беще следния ТИ ЛУД ЛИ СИ ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ СКЪСВАМ ОТ ТИЧАНЕ ,сега от Локото ще ми дават перфектна заплата.

Не си длъжен да ми вярваш....................................
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: Марто камбуров национал! Хайде де!

Мнениеот birabecks » 14 яну 2010 21:46

Irish stout написа:
birabecks написа:1.Мениджърът на Камбуров не се казва Емил Данчев или Лъчо Танев.

В интерес на истината точно Емил Данчев му е мениджър. Поне при трансфера в Астерас 100% беше той.

Това беше преди доста време.Сега мисля че е друг.Стана въпрос за това в едно интервю,но не съм на 100% сигурен точно кой е.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 яну 2010 21:48

Il Biscione написа:Добре бе... вкарва в българското първенство... точно нападатели си имаме бол... прекалявате... само плачете плачете....

Добре бе колега.Домовчийски какво показа(един гол при 3:1 срещу Черна гора)И аз щях да го вкарам.Рангелов какво направи,освен един пас и после се контузи.Валери бе контузен,година не игра,ама титуляр(въпреки че едва ходеше),Макриев един гол и толкова(после не го викаха).А Бербо се отпуши в мач без значение,контролата с Грузия.Та какво направиха нападателите ни?Да не забравим че Ивелин Попов бе контузен цялото време.Като имаме нападатели бол,РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН.
Само Черно море.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 яну 2010 21:51

zlatan написа:Щом главните букви са най важно за теб обещавам да не правя грешки за в бъдеще,но вместо да ставаш адвокат на Камбура колега напиши за истинските проблеми на национала,за това че и Мъри е подчинен на мениджъри,за това че защитата ни е пълна катастрофа.

Защо говоря така за Камбура -познавам го лично.;по мързелив човек от него няма.Казвам ти истинска случка от неговата уста.Питах го Марто защо не отиде в Левски бе човече -отговора му беще следния ТИ ЛУД ЛИ СИ ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ СКЪСВАМ ОТ ТИЧАНЕ ,сега от Локото ще ми дават перфектна заплата.

Не си длъжен да ми вярваш....................................

Вярвам ти защо не! Мъри си има глава на раменете , знаеше с какво се захваща ! На никого не съм адвокат ! А ако беше в Левски това един вид му гарантира титулярно място??? Лошо за БГ футбола ако присъствието в един отбор те прави национал! Аз лично не съм останал с впечатление че е мързелив!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 14 яну 2010 21:55

А къде бяха тези нападатели в мача с/у Кипър?!?!

Върни се в “Национален отбор”