Ливърпул - Уулвс (28.01.17)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Ливърпул - Уулвс (28.01.17)

Мнениеот iliev72 » 28 яну 2017 17:42

Защо ли не съм учуден от някои хора тук :lol: :lol: :lol:
Да ви припомня ли как ме определяхте като фен на Роджърс защото го защитавах докато беше мениджър на Ливърпул.
Сега като фен на Клоп ли ще ме определите след като също ще го защитя :lol: :lol: :lol:
Вярно е , че на един мач от 25г антирекорд.Смятам , че Клоп ще намери начин да вдигне отбора.
Точно както вдигна тогава Борусия Д и от изпадаш отбор се пребориха за ЛЕ.За мен той е човека.
За вас не знам,но първо се научете да бъдете фенове на играта и после на Ливърпул.
YNWA !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

interist1

Мнениеот interist1 » 28 яну 2017 17:47

iliev72 написа:Защо ли не съм учуден от някои хора тук :lol: :lol: :lol:
Да ви припомня ли как ме определяхте като фен на Роджърс защото го защитавах докато беше мениджър на Ливърпул.
Сега като фен на Клоп ли ще ме определите след като също ще го защитя :lol: :lol: :lol:
Вярно е , че на един мач от 25г антирекорд.Смятам , че Клоп ще намери начин да вдигне отбора.
Точно както вдигна тогава Борусия Д и от изпадаш отбор се пребориха за ЛЕ.За мен той е човека.
За вас не знам,но първо се научете да бъдете фенове на играта и после на Ливърпул.
YNWA !

Точно че сме фенове на играта а тя е пълен смях . Хванаха му всички стила и не може да противодейства . Няма план Б ,няма друга схема за него ,той си знае само една . Няма нов януарски халф ,по креативен от дърветата Хендерсън ,Джан и Вайналдум .Да не говорим че започна сезона без алтернатива на десния бек .Това никъде го няма по цял свят !! И както видяхме ,контузи се Клайн и се видя и този проблем .
Айде да не му изреждам пак всичките пропуски ,няма смисъл .
През месец май пак ще си говорим...
Последна промяна от interist1 на 28 яну 2017 17:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 яну 2017 17:50

interist1 написа:
slash1912 написа:
interist1 написа:За един месец треньорчето изтърва шампионата ,изтърва финал за лигата ,изтърва и купата . Изключително слаб психолог ,освен всички останали негови грешки ,които не искам да повтарям по сто пъти . Играчите рухнаха психически и той не може да ги вдигне .
Това ми напомня на сезона му в Дортмунд ,дето за малко не изпадна .
На 100 % няма да е в топ 4 . Стилът му вече е предвидим за всички отбори ,дори и за тия от долните дивизии . Отборите му затварят празните пространства ,бият го за първа топка и го хващат на контра . И за това че го бият за първа и стоят близо до хората ,Ливърпул не знае какво да прави .Стават припряни ,праволинейни ,монотонни и най вече безидейни . И ето ти го резултата .
Освен това ,така и не можа да ги научи как да се защитават при статични положения .
А ако някой от Матип,Мане или Лалана не е на терена ,той мач никога няма да спечели .Той обаче още не го знае това .

Клоп само един сезон ли има в Дортмунд и ако не,какви бяха другите?

ПС Четвъртодивизионния Уикъмб води с 2:0 на Тотнъм в Лондон :lol:

Абе не ми го хвали тоя прехваления .Лъсна му задника . И само да ти кажа още нещо много важно ,което ти пропускаш .Тук не е Германия а Англия . Разликата е огромна .Той още не знае къде се намира ,милия .

Искаш ли да му дадеш време до края на сезона и после да го коментираш?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 яну 2017 17:51

Като не ти харесва играта сменяй отбора !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

interist1

Мнениеот interist1 » 28 яну 2017 17:54

slash1912 написа:
interist1 написа:
slash1912 написа:
interist1 написа:За един месец треньорчето изтърва шампионата ,изтърва финал за лигата ,изтърва и купата . Изключително слаб психолог ,освен всички останали негови грешки ,които не искам да повтарям по сто пъти . Играчите рухнаха психически и той не може да ги вдигне .
Това ми напомня на сезона му в Дортмунд ,дето за малко не изпадна .
На 100 % няма да е в топ 4 . Стилът му вече е предвидим за всички отбори ,дори и за тия от долните дивизии . Отборите му затварят празните пространства ,бият го за първа топка и го хващат на контра . И за това че го бият за първа и стоят близо до хората ,Ливърпул не знае какво да прави .Стават припряни ,праволинейни ,монотонни и най вече безидейни . И ето ти го резултата .
Освен това ,така и не можа да ги научи как да се защитават при статични положения .
А ако някой от Матип,Мане или Лалана не е на терена ,той мач никога няма да спечели .Той обаче още не го знае това .

Клоп само един сезон ли има в Дортмунд и ако не,какви бяха другите?

ПС Четвъртодивизионния Уикъмб води с 2:0 на Тотнъм в Лондон :lol:

Абе не ми го хвали тоя прехваления .Лъсна му задника . И само да ти кажа още нещо много важно ,което ти пропускаш .Тук не е Германия а Англия . Разликата е огромна .Той още не знае къде се намира ,милия .

Искаш ли да му дадеш време до края на сезона и после да го коментираш?

Ок ,ще му дам ,айде заради тебе ,щото си мой човек . 8-)

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 яну 2017 18:08

„Представихме се много лошо. Стартирахме лошо и не успяхме да подобрим играта си. Не мога да кажа много добри неща за днешния мач. Трудно мога да обясня загубата. Лошият ни старт даде увереност на противника. Изгубихме топката, което доведе до фаул, а от него падна и гола“, коментира Клоп.
„Опитахме, но не бяхме достатъчно добри през първото полувреме. Втората част бе по-добра, но недостатъчно. Аз съм отговорен за загубата, а не младите играчи. Научаваш много за играчите си в мачове като този, но аз съм отговорен“, призна немският специалист.

Отново ли е неадекватен коментара на Клоп ?!

interist1

Мнениеот interist1 » 28 яну 2017 18:14

iliev72 написа:
„Представихме се много лошо. Стартирахме лошо и не успяхме да подобрим играта си. Не мога да кажа много добри неща за днешния мач. Трудно мога да обясня загубата. Лошият ни старт даде увереност на противника. Изгубихме топката, което доведе до фаул, а от него падна и гола“, коментира Клоп.
„Опитахме, но не бяхме достатъчно добри през първото полувреме. Втората част бе по-добра, но недостатъчно. Аз съм отговорен за загубата, а не младите играчи. Научаваш много за играчите си в мачове като този, но аз съм отговорен“, призна немският специалист.

Отново ли е неадекватен коментара на Клоп ?!

С една дума казва -Безсилен съм .Щом трудно може да си обясни поредната срамна загуба ,значи ми е ясна работата .Лошия старт дал увереност на противника ,ами ако ги беше научил твоите как да се защитават при статични положения ,нямаше да има лош старт бе тренерче ,то е елементарно.
Не ,не ,не искам да го чета тоя ,че още повече се ядосвам .

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 28 яну 2017 18:22

Тук някъде, в целия този хаос от коментари, някой ми отговори че американските собственици били "хвърлили огромни суми". Това изобщо не е така. Последните години всеки път при трансферите, когато се тегли чертата продадени-купени играчи, балансът е около 20 млн. паунда изхарчени отгоре. Може да се каже, че това отговаря на равнището разходи на отбори от средата на таблицата. Убеден съм, че проектът за построяването на новата трибуна и разширяване капацитета на Анфийлд е финансиран с кредит, който ще се изплаща в следващите 10-20 години. Привличането на Клоп за мениджър стана под натиск от феновете на отбора, но и той дори също е удобен на собствениците, със философията за некупуване на СКЪПИ и доказани имена, а с предпочитание за откриване на таланти и тяхното развиване. Засъжаление това в съвременния футбол ни поставя на нивото на отбори като Аякс, Порто и др. подобни. До този момент от закупените от Клоп футболисти, единственото отлично попадение е Мане. Вайналдум е футболист от средно ниво, Клаван също, Кариус е недоразумение, а Груич, какво по дяволите стана с Груич?
Никой не може да ме убеди, че при очевидната липса на ляв бек, на дефанзивен халф и на крило, не може да се намери нищо на пазара, дори и през януари. Нали заете как е приказката - "Като не става с пари, ще стане със много пари!" Значи, великите американски собственици, които вие тука величаете, че ни разширили една трибуна с 10 хил. места за 10 години управление, и то с пари на кредит, този януари не искат да се бръкнат дори 20 млн. за едно крило!
Ще видите и на лято, колко пари ще дадат за трансфери - 20 млн. плюс каквото си докараме от продажби, а то като се има впредвид че ще продаваме Сако, Лукас и подобни, няма да е много.
Дупката в която сме изпаднали в момента не е страшна, страшно е че клубът е в дупка и се управлява лошо от 25 години!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 28 яну 2017 18:22

Тренер, признай си, че ти липсва Браян Характера Роджърс :lol: Гледай си СелтАка и шотландското и не си тревожи главицата с твърде сложен материал за теб като Клоп и Ливърпул ;) :lol:
Изображение

Изображение

interist1

Мнениеот interist1 » 28 яну 2017 18:30

И имайте предвид ,че Ливърпул не участва в евротурнири ? А ако участваше и там ,сега щеше да е още по зле положението . Със сигурност тренерчето нямаше да има тия точки във ВЛ ,които сега има .
А защо няма евротурнири ? Това не е ли срамно за Ливърпул ? Питам феновете ? Да не можеш да се хванеш дори за 7мото място ? Срам и позор .И тая година ще е същото положението .
И само да вметна за Брендън Роджърс ,че ще стане шампион сигурно още през март месец .И ще вземе и купата на Шотландия а Клоп какво ще вземе ? Василе ,тоя въпрос е към теб ,дето много приказваше и ми го хвалеше тоя прехвален германец .

Върни се в “Ливърпул”