И това даже не е гаранция, koisa. Знаеш за какво говоря, нали? Мъри го каза наскоро в онова убийствено интервю. Той е изкарал на Батков от Уефа и ШЛ над 20 милиона в евро. Клубът е бил напът да започне да се самоиздържа. Взели са се футболисти, като Жеан Карлош, като Ричи, като Жо - конвертируеми футболисти, интегрирали са се млади футболисти... Въобще, "Левски" се е движил към съвсем друга вселена, но Батков е решил друго. Та и готови сценарии няма да свършат работа. Мъри е имал стратегия за години напред. Това можеше да е нашия Ги Ру.
Аз си оставам на конспиративното мнение, че "Левски" в момента е пробит отвътре. Тези постоянни промени не може да са случайни. Казах го, ето сега Елин е тренер. Оставяш го един цял сезон, даже повече. Ако не се оправя, ок, но не го буташ. Според мен през май месец ще имаме нов треньор. С една забележка! През май ще имаме нов треньор, ако се види, че може да сме заплаха за Лудогорец. Може и по-рано.
Да се впуснеш в 10 годишно чакане школата
Човек, с Мъри чакахме цифром и словом две, не десет години. И недейте с тая мантра, какви невероятно талантливи футболисти са били Копи, Живко, Хичо и Домо. Домо къде играе? Хичо къде е? Ами Копи? Ако бяха чак пък толкова добри, нямаше ли да играят в по-добри отбори? Аз не съм убеден, че Живко игра в по-добри отбори от "Левски", да не говорим, че не отиде в по-голям клуб от "Левски". И още нещо, не става дума за 11 юноши. Трима да бъдат титуляри ще е страхотен успех, двама-трима да са легионери. Другото - добри бг футболисти, като Александров, Мечката и Пиргов.
Просто към тях се прояви търпение. Търпение, което днес никой няма да го даде на Кабов и на Стаси. След това Мъри много работи с тях. Той самият е работохолик. Той им беше като баща. Ама се изисква много работа, търпение и спокойствие. Да, и малко късмет. Без късмет и във футбола и в живота не може.