Кашчей написа:
Аз не видях някъде да съм защитавал палестинците, а ти?
Питаш защо тези територии били на Израел, какво да се разбира от това?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:
Thsmith написа:sin4ec написа:ГА, да сравняваш Хитлер с тези...... е несериозно. Истина ти казвам.
Но бих ти препоръчал един сериал. "Великая война". Там са показани много неща, а в сериите за Курск и " От Днепър до Одер" има нещо впечатляващо. Нещо, в което наскоро СШП обвини Русия за Сирия-за изпепелената земя...
Каква жалка пародия. Там ще видиш нещо, за което светът не иска да си спомня. Отстъпващите след погрома при Курск немски лайнари палят, рушат и взривяват всичко по пътя си. Отравят кладенци, взимат в плен за роби жени и деца, картинката е страшна. Арийският боклук се забавлява, разстрелвайки майката и карайки детенцето ѝ да я вдигне и съживи...
Без коментар.
Сега ще ти кажа нещо много сериозно: Тези са непобедими. И не защото навряха хитлеровската сган НМИВП. Не защото въздигнаха от руините страната си САМИ, без планове Маршал и прочее.
А защото не мразят. Те са различни. Могат да бъдат зверове и убийствено жестоки, но са човеци. Чел ли си " Повест за истинския човек" ? Ако не=прочети я.
Това не е нормално, това е свръхчовешко усилие. Но те го правят.
Доста странен за да не кажа нагъл пост. Цяла Европа е пропищяла от едни свине и те определено не са от Вермахта. Естествено, че е имало Менгеле и ликвидация на една определена група, естествено, че е имало Фриц Тод (и забравих кой го сменяше) и принудителен труд в мините на основно жители на ссср и полша. Не е лошо да се отбележи, че този труд не се е различавал по нищо от отношението на Сталин към собствения си народ. И това не е било план за развитие и съществуване (като при Коба), а просто заместване на работниците тръгнали на фронта. Ако ще се препоръчва някакви филми, по хубаво да е "Anonyma - Eine Frau in Berlin", а не някакви пропаганди.
Това беше за първата си част от публикацията ти. Сега да преминем на там. Преди дни дискутирахме кой кого победил и къде щяха да са руснаците без САЩ, които практически обръщат войната. Доста смешно е да говориш как те сами били надвили Хитлер. Още по смешно и направо нагло ми изглежда следващото заключение, а именно това за изправянето на страната на крака без планове Маршал. Ебати изправянето. То това изправяне е като тотален срив и нищета за всяка от западните държави. те Бритишите в най голямата си криза и в ситуация в която са сами срещу Хитлер биха го сметнали за тотална нищета , а той ми говори за изправяне. Ебати изправянето. То вярно, че за тази страна нищетата е равна на канибализъм и гладна смърт, но това определено не е международен стандарт.
Балкански Орел написа:Много добро, поздравления.
South_Park написа:Балкански Орел написа:Много добро, поздравления.
Мерси ,надявам се на ползотворна дискусия и липса на провокатори
Балкански Орел написа:South_Park написа:Балкански Орел написа:Много добро, поздравления.
Мерси ,надявам се на ползотворна дискусия и липса на провокатори
За мен всичко е предначертано.Много трудно може да се спре този процес, който е кажи-речи завършен и предсказан не в една и две книги.Всеки по един или друг начин е част от тая система и няма мърдане от нея, ако мръднеш резултата е ясен-мизерия, нещастие и социален аутсайдер.
Thsmith написа:Кашчей написа:
Питаш защо тези територии били на Израел, какво да се разбира от това?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта