Марто Камбуров - национал!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Марто Камбуров - национал!
Гигов отсече : Мартин Камбуров трябва да е национал! Ами да господин Гигов само че онова недоразумение което е треньор на националния отбор трябва да си извади бананите от ушите и да си отвори капаците на очите! Как е възможно най - добрия нападател на БГ първенството ( колкото и да е слабо) не само да не е титуляр в Нацоналния ами изобщо да не е и повикан? Моите уважения спрямо Божинов но той бе с контузии без игрова подготовка и беше титуляр? Ами Бербо ( 4естито между другото) той не е онзи таран и голаджия не е таран ( като примерно Гонзо) такъв е Камбуров Бербо цял сезон играе зад централния нападател и се справя добре! И не на последно място Националния отбор имаше остра нужда от голове но нямаше кой да ги вкарва? Защо господин Стоилов не си отворихте очите преди България да стане за срам за пореден път? МАРТО КАМБУРОВ НАЦИОНАЛ ВЕДНАГА! НЕ НА СРАМА! Статията : http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=112491
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- slavia_forever
- Контакти:
Re: Марто камбуров национал! Хайде де!
Аз също винаги съм бил зад това, Камбуров да е национал! Голяма грешка е, че до момента не го използваха, по една или друга причина!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- child in time
- Контакти:
slavia_forever написа:Аз също винаги съм бил зад това, Камбуров да е национал! Голяма грешка е, че до момента не го използваха, по една или друга причина!
Причината се крие в една БФС подлога Национален " треньор" ( без извинения за кавичките) !

Re: Марто Камбуров - национал!
Задължително.Казах го и в темата за поздравите към Мартин Камбуров.Ама Правилния футбол,си има пристатия за викане на играчи.Извън Левски,Литекс и ЦСКА,много рядко ще вземе.Или ако вземе,ги пуска за 15 минути или си седят на пейката.
Само Черно море.
- originalni.be
- Контакти:
- child in time
- Контакти:
originalni.be написа:Би бил добра резерва на Митко и Валери
Бих се съгласил с теб ако показваха игра с която да заслужат титулярните си места в отбора! Но на тях им ги дават заради името!

Болна тема... В националния хасковския "спец" вика Макриев и Домофона, но не вика Камбуров...
умника който пуска тази тема:Къде се наложи Мартин в двата локомотива е как бе хора да стане национал Бербо или Божинов или Рангелов да не повика,помислете преди да пускате безумия.Не съм съгласен понякога с националния тренер ама това за марто камбуров там проблеми БГ-отбора няма ,нападатели имаме и то добри.
LEVSKI_FOREVER
- child in time
- Контакти:
zlatan написа:умника който пуска тази тема:Къде се наложи Мартин в двата локомотива е как бе хора да стане национал Бербо или Божинов или Рангелов да не повика,помислете преди да пускате безумия.Не съм съгласен понякога с националния тренер ама това за марто камбуров там проблеми БГ-отбора няма ,нападатели имаме и то добри.
Първо имената се пишат с големи букви, второ няма незаменими и Божинов или Бербатов не правят изключения! Като нещо не върви търсиш варианти нещо което Стоилов не направи!

child in time написа:slavia_forever написа:Аз също винаги съм бил зад това, Камбуров да е национал! Голяма грешка е, че до момента не го използваха, по една или друга причина!
Причината се крие в една БФС подлога Национален " треньор" ( без извинения за кавичките) !
Мислех да пусна подобна тема,но си ме изпреварил.Причините Марто да не е национал са повече от една.
1.Мениджърът на Камбуров не се казва Емил Данчев или Лъчо Танев.
2.Марто не разбира от "правилен футбол"

3.Камбуров не е избрал правилния отбор -" отбора на народа ".Не стига,че е отказал да играе при тях,ами им вкарва по няколко гола на мач ...каква наглост !
4.Камбуров не е футболист на Литекс.
5.Националният ни отбор се ръководи от тандема Стоилов - Сираков,за съжаление.Защо "за съжаление" ? Виж точка 3.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...