Ръководството на Левски се е насочило към нов футболист. Става въпрос за Емилио Селая от Етникос (Ахнас), информира "Труд". Аржентинецът е основен играч на кипърския тим, като през настоящия сезон има 9 попадения в елита от 18 мача.
Интерес към него обаче проявява и румънският Университатя (Крайова).
Нападателят, който е на 29 години, който може да играе и от втора позиция, е шампион на Аржентина с Арсенал Саранди през 2012 г. Тежка контузия обаче стопира развитието му и така той попада на Острова на Афродита. Основният коз на Левски ще бъде изтичащият през лятото договор на южноамериканеца. По този начин той ще може да акостира на "Герена" срещу символична трансферна сума.
Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
sin4ec написа:Cooler написа:sin4ec написа:Cooler написа:Струва ми се, че изобщо не се водят преговори с Костадинов, Де Нойер, Аниете и останалите. Вместо да тичат след некви анонимници, да преподпишат с играчите. Пълна тъпоти
И ти как реши, че не се водят такива преговори? И че изобщо точно сега му е времето за такива преговори? Струва ти се...
А кога му е времето? Три дни преди да им изтекат договорите може би? Или когато вече са подписали предварителни договори с други отбори? Струва ми се...
Нека изчакаме и да видим. Това е най-разумното. Да се плюе сега и коментира не е работа...
Така ми се струва.
Ако са до лятото, може вече да водят преговори с чужди отбори

Леевски, оле

Става ми тъжно като сравня как на Коутиньо вчера му подновиха договора дето изтичаше през 2020 само заради слуховете ,че Барса го искат и после гледам какво става в България и как ние буквално ще чакаме последните 5 месеца на ключовите ни титулярни халфове за да им се молим да останат . Организацията кърти .
PSvilenov написа:Става ми тъжно като сравня как на Коутиньо вчера му подновиха договора дето изтичаше през 2020 само заради слуховете ,че Барса го искат и после гледам какво става в България и как ние буквално ще чакаме последните 5 месеца на ключовите ни титулярни халфове за да им се молим да останат . Организацията кърти .
Така е, но Коутиньо не го карат да подновява договора си срещу същата заплата, че ако може и да я намали! Не му орязват премиите и бонуси.

Като развитие в кариерите какво можем да им предложим? И отговорът е едно голямо НИЩО!
R.I.P.
PSvilenov написа:Става ми тъжно като сравня как на Коутиньо вчера му подновиха договора дето изтичаше през 2020 само заради слуховете ,че Барса го искат и после гледам какво става в България и как ние буквално ще чакаме последните 5 месеца на ключовите ни титулярни халфове за да им се молим да останат . Организацията кърти .
Както и аз казах вчера, моментът е изпуснат. Двамата със сигурност имат по-добри оферти финансово от това, което можем да им предложим ние. Отделно, нищо от цялостния процес на работа в отбора, не би могло да се използва като плюс, който да ги задържи. Стабилност няма, парите са малко, Европа няма (или има 2 мача), треньорите се сменят по трима на сезон, директорите и те, собствениците също натам отиват.....Кажи честно, ти ако си Де Нойер, ще останеш ли? Аз не бих. Такива като Прохазка и Бардон, дето се влюбват в отбора, са малко и все по-малко ще стават.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Name in home country: Emilio José Zelaya
Date of birth: Jul 30, 1987
Place of birth: San Miguel de Tucumán Argentina
Height: 1,86m
Nationality: Argentina
Position: Striker - Centre-Forward
Foot: right
Player's agent: Magico Sports Partnerships Ltd.
Current club: Ethnikos Achnas Ethnikos Achnas
In the team since: Aug 31, 2016
Contract until: -
Current market value: 500 Th. €
Last change: Dec 30, 2016
Highest market value: 2,80 Mill. € Apr 3, 2008
PERFORMANCE DATA 16/17: Competition: apps- 18 goals- 9 assist- 4
Добри показатели, дано го вземем. Но нещо не ми се вярва. Имам чувството, че ще излезе нещо скрито.
Колкото до Мечката и Де Ноойер- не ги бройте. Имаше индикации още през лятото. Първият го демонстрираше явно и нагло. После Майстора го сложи на място. Но аз го очаквах. Не е левскар- за него Левски е само трамплин. Вторият е малко по- мек, по- прикрит. Неговото заминаване за мен е по- сигурно. На сила хубост... Онези от СТР вместо да се сърдят, трябваше своевременно да им намерят заместници. Това го има във футбола. Впрочем, СР май че се е усетил. Първо Пелето, после и други от хранилката.
Date of birth: Jul 30, 1987
Place of birth: San Miguel de Tucumán Argentina
Height: 1,86m
Nationality: Argentina
Position: Striker - Centre-Forward
Foot: right
Player's agent: Magico Sports Partnerships Ltd.
Current club: Ethnikos Achnas Ethnikos Achnas
In the team since: Aug 31, 2016
Contract until: -
Current market value: 500 Th. €
Last change: Dec 30, 2016
Highest market value: 2,80 Mill. € Apr 3, 2008
PERFORMANCE DATA 16/17: Competition: apps- 18 goals- 9 assist- 4
Добри показатели, дано го вземем. Но нещо не ми се вярва. Имам чувството, че ще излезе нещо скрито.
Колкото до Мечката и Де Ноойер- не ги бройте. Имаше индикации още през лятото. Първият го демонстрираше явно и нагло. После Майстора го сложи на място. Но аз го очаквах. Не е левскар- за него Левски е само трамплин. Вторият е малко по- мек, по- прикрит. Неговото заминаване за мен е по- сигурно. На сила хубост... Онези от СТР вместо да се сърдят, трябваше своевременно да им намерят заместници. Това го има във футбола. Впрочем, СР май че се е усетил. Първо Пелето, после и други от хранилката.
koisa написа:PSvilenov написа:Става ми тъжно като сравня как на Коутиньо вчера му подновиха договора дето изтичаше през 2020 само заради слуховете ,че Барса го искат и после гледам какво става в България и как ние буквално ще чакаме последните 5 месеца на ключовите ни титулярни халфове за да им се молим да останат . Организацията кърти .
Така е, но Коутиньо не го карат да подновява договора си срещу същата заплата, че ако може и да я намали! Не му орязват премиите и бонуси.Аз онзи ден попитах на какво отгоре да преподписват с нас? Само защото сме Левски ли?
Като развитие в кариерите какво можем да им предложим? И отговорът е едно голямо НИЩО!
В кой отбор, по-голям от Левски или ЦСКА в България може да играе даден футболист

Леевски, оле

Мечката просто си търси максимално добри условия. Още не си е свършил висшето и според мен няма да замине сега. Но ше иска по-голяма заплата и евентуална фиксирана цена, срещу която да може да напусне.
Нойер и с него, и без него-все тая.
Нойер и с него, и без него-все тая.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
boabbb написа:koisa написа:PSvilenov написа:Става ми тъжно като сравня как на Коутиньо вчера му подновиха договора дето изтичаше през 2020 само заради слуховете ,че Барса го искат и после гледам какво става в България и как ние буквално ще чакаме последните 5 месеца на ключовите ни титулярни халфове за да им се молим да останат . Организацията кърти .
Така е, но Коутиньо не го карат да подновява договора си срещу същата заплата, че ако може и да я намали! Не му орязват премиите и бонуси.Аз онзи ден попитах на какво отгоре да преподписват с нас? Само защото сме Левски ли?
В кой отбор, по-голям от Левски или ЦСКА в България може да играе даден футболистДали един трансфер в Университатя, например, за 1.5 пъти повече пари ще му даде възможност да е национал и да се покаже някъде
Иначе е факт, че за водещите футболисти не трябва да се жалят пари, а не да ги дават на смешници като тоя Деса Поетеса ...
То пък в националния така ги подбират, че да не казвам. Щом викат от Касъмпаша , Мерсин, от отбори в Серия Б и някакви такива защо да не извикат от Университатя?
R.I.P.
За сега сме без алтернатива за бековете. При контузияили наказание особено в ляво Топчо какво ще прави, ще използва 2м бек (чеха) ?! или ще връща Нар (в това има резон, бърз, борбен и твърд, а и за крило се видя, че не става) а в дясно ще мъчим Прохи ?!
Мечката и Джери ги пишем бегали, но там има алтернативи за лятото - Прохи и Бурабия. За Мечката жалко, но тука се писа, че още лятото не му се играеше много много при нас, иска си парите момчето нормално (не е израснал на Герена, той е наемник).
На финягата явно не му се дават кинти или ще чака лятото, когато най-вероятно ще вземем поредната калъфка, нещо което не отговаря на намеренията му и името на клуба. Без ЕКТ няма как да отлепим, но миналата година по това време ни предричаха А окръжна. Все пак все още съществуваме като отбор, все още сме в борбата за титлата, но без кинти ще е мъчение.
Мечката и Джери ги пишем бегали, но там има алтернативи за лятото - Прохи и Бурабия. За Мечката жалко, но тука се писа, че още лятото не му се играеше много много при нас, иска си парите момчето нормално (не е израснал на Герена, той е наемник).
На финягата явно не му се дават кинти или ще чака лятото, когато най-вероятно ще вземем поредната калъфка, нещо което не отговаря на намеренията му и името на клуба. Без ЕКТ няма как да отлепим, но миналата година по това време ни предричаха А окръжна. Все пак все още съществуваме като отбор, все още сме в борбата за титлата, но без кинти ще е мъчение.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.