[center]Говориш като фен на АД-то от 99-та. Вече ви обяснихме-връщане назад няма! Примирявате се,висите и плачите в чужди форуми ,търсите си нови отбори ,припознавате аватарите на Гела....не като да нямате избор. носите си кръста -такава е съдбата на всички напуснали.Ставате банални с тоя рев по отминали времена [/center]RedSkin написа:Говоря като фен на ЦСКА.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Ххахах айдеее форумните комици са в разгара си !
@ Какво става бе душици бедни, как е да предадеш любовта си и да отидеш в съседния двор?!
@ Какво става бе душици бедни, как е да предадеш любовта си и да отидеш в съседния двор?!
RedSkin написа:Хммм, защо толкова се борите за емблемата на това божково АД, като то е неистинско и фалшиво. Нищо, че му се клехте във вярност.![]()
![]()
![]()
На мен не ми трябва емблемата. За други обаче е важна. Аз 2 милиона не бих дал. По-добре да отидат за селекция и база.
Teo написа:Ххахах айдеее форумните комици са в разгара си !![]()
Хехе, детенце малко... Ти колко пъти си сменяш позицията, понеже не съм много редовен тук да следя този форум.
Колкото до мен, последния ми мач на ЦСКА беше с Миньор Перник в Овча Купел. Не знам точно на мен за какво предателство ми говорите
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!
[center]Еми ето имаш избор : мое да станеш фен на Миньоро или СлавияRedSkin написа:Teo написа:Ххахах айдеее форумните комици са в разгара си !![]()
Хехе, детенце малко... Ти колко пъти си сменяш позицията, понеже не съм много редовен тук да следя този форум.
Колкото до мен, последния ми мач на ЦСКА беше с Миньор Перник в Овча Купел. Не знам точно на мен за какво предателство ми говорите![]()
soilwork написа:[center]Еми ето имаш избор : мое да станеш фен на Миньоро или СлавияRedSkin написа:Teo написа:Ххахах айдеее форумните комици са в разгара си !![]()
Колкото до мен, последния ми мач на ЦСКА беше с Миньор Перник в Овча Купел. Не знам точно на мен за какво предателство ми говорите![]()
[/center]
И двата отбора имат повече история и фенове от литекс
[center]Успех!! Препоръчвам ти Овча Купел -там играе Бранеков от "автентичното " АДRedSkin написа:soilwork написа:[center]Еми ето имаш избор : мое да станеш фен на Миньоро или СлавияRedSkin написа:Teo написа:Ххахах айдеее форумните комици са в разгара си !![]()
[/center]
И двата отбора имат повече история и фенове от литекс
ЦСКА Акционерите:
Господа отцепници и предатели, единственото нещо, което можете да изградите, е една беседка. Там ще се съберете всички и ще се отдадете на любимите си занимания - ядене, пиене и бръщолевене. ЦСКА пое по своя път, огромната част от червената общност също, а шепата алчни хора с его по-голямо от космоса, не могат да променят хода на историята. В историята остават само победителите, а това е ЦСКА, който и днес както винаги си е на стадион "Българска армия".
Господа отцепници и предатели, единственото нещо, което можете да изградите, е една беседка. Там ще се съберете всички и ще се отдадете на любимите си занимания - ядене, пиене и бръщолевене. ЦСКА пое по своя път, огромната част от червената общност също, а шепата алчни хора с его по-голямо от космоса, не могат да променят хода на историята. В историята остават само победителите, а това е ЦСКА, който и днес както винаги си е на стадион "Българска армия".
soilwork написа:[center]Успех!! Препоръчвам ти Овча Купел -там играе Бранеков от "автентичното " АДRedSkin написа:soilwork написа:[center]Еми ето имаш избор : мое да станеш фен на Миньоро или СлавияRedSkin написа:Teo написа:Ххахах айдеее форумните комици са в разгара си !![]()
[/center]
И двата отбора имат повече история и фенове от литекс[/center]
Не мерси. Не съм припознавач и ще си запазя честта верен на ЦСКА
RedSkin написа:Teo написа:Ххахах айдеее форумните комици са в разгара си !![]()
Че и аз бях там, но не виждаш ЮДАТА, която се крие в душицата ти!
@ Айде при Попа от сектор Б, че в събота е задушница... те ще поливат смъртта на ЦСКА, и вие с тях.