Kris_men2000 написа:Има паразити.Залепили са се като кърлежи за ЛЕВСКИ и смучат ли смучат та така от 10 години.Да ги изсмучат манафите дано.
Какво пък има за смукане от клуба, като същия е на командно дишане и пари негенерира?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Kris_men2000 написа:Има паразити.Залепили са се като кърлежи за ЛЕВСКИ и смучат ли смучат та така от 10 години.Да ги изсмучат манафите дано.
Долно уйно написа:Kris_men2000 написа:Има паразити.Залепили са се като кърлежи за ЛЕВСКИ и смучат ли смучат та така от 10 години.Да ги изсмучат манафите дано.
Какво пък има за смукане от клуба, като същия е на командно дишане и пари негенерира?
Долно уйно написа:То и де Нойер и Костадинов влизат в графата на Вутов, тъй като лятото си тръгват.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Cooler написа:Струва ми се, че изобщо не се водят преговори с Костадинов, Де Нойер, Аниете и останалите. Вместо да тичат след некви анонимници, да преподпишат с играчите. Пълна тъпоти
sin4ec написа:Cooler написа:Струва ми се, че изобщо не се водят преговори с Костадинов, Де Нойер, Аниете и останалите. Вместо да тичат след некви анонимници, да преподпишат с играчите. Пълна тъпоти
И ти как реши, че не се водят такива преговори? И че изобщо точно сега му е времето за такива преговори? Струва ти се...
Cooler написа:sin4ec написа:Cooler написа:Струва ми се, че изобщо не се водят преговори с Костадинов, Де Нойер, Аниете и останалите. Вместо да тичат след некви анонимници, да преподпишат с играчите. Пълна тъпоти
И ти как реши, че не се водят такива преговори? И че изобщо точно сега му е времето за такива преговори? Струва ти се...
А кога му е времето? Три дни преди да им изтекат договорите може би? Или когато вече са подписали предварителни договори с други отбори? Струва ми се...
sin4ec написа:Cooler написа:sin4ec написа:Cooler написа:Струва ми се, че изобщо не се водят преговори с Костадинов, Де Нойер, Аниете и останалите. Вместо да тичат след некви анонимници, да преподпишат с играчите. Пълна тъпоти
А кога му е времето? Три дни преди да им изтекат договорите може би? Или когато вече са подписали предварителни договори с други отбори? Струва ми се...
Нека изчакаме и да видим. Това е най-разумното. Да се плюе сега и коментира не е работа...
Така ми се струва.
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 14 госта