Sole написа:Единствено е добре,че водим подготовка в много добра база и при добри условия. Но,не е добре,че сме паднали толкова ниско в избора на спаринг за контролите. Играем със селски отбори + ПАОК-2 и накрая с последния в Суперлигата на Гърция /Ираклис./ До тук зимна селекция никаква: един вратар- идва със славата на последна глуха резерва и един Балджийски, който го взехме,просто защото никой не го иска. Да не говорим,че през изминалия сезон беше очевадна липсата на резервна скамейка, а сега дори като бройка сме още в по камерен състав.Да не изброявам колко напуснаха/като бройка/, а някой от тях си бяха и истинско бижу за нашето първенство: Чанович, Коварж, Секо, Малик, Романов, Андонов, Д.Златков....
Имаш право в някои от заключенията си,но от напусналите отбора истински бижута бяха Коварж и Секо!!!Ако новият вратар се окаже дупка,ще съжаляваме и за Чанович!!!На Секо,повече от очевидно не му беше по сърце във ВАРНА!!!Като иска да се махне,как да го спрат?Да му вземат парите и да върви по живо по здраво!!!Коварж беше от европейска класа,а това струва пари!!!Дано новият вратар да е попадение!!!Балджийски не е лош футболист!!!Аз приемам спокойно ситуацията,защото съм приел,че няма да се натягаме за бронз!!!Някой би добавил,както винаги..... и сигурно ще е прав,но късата скамейка,може да се окаже шанс за някой от младите!!!Доста станаха в отбора и е крайно време,да се види кой кум и кой сват!!!Славия и Ботев доста смело пускат млади момчета,защо да не опитаме и ние!!!Не сме заплашени от нищо,така че защо да не пробваме младите!!!Като гледам,накъде вървим,мисля,че ще доиграваме обигравайки младоци!!!И може да е за добро!!!Относно контролите,не мисля че ПАОК-2,Арис и Ираклис са по слаби противници от тези с които играят другите отбори!!!