Betchualeng Arnaikem написа:1982 написа:Betchualeng Arnaikem написа:Просто не е сигурно дали Тръмп ще е достатъчно добре контролиран, ако въобще се поддава на контрол.
Аз пък съм убеден, че е много лесен за контрол и манипулиране, затова и го набутаха. Тръмп е един шут и клоун, нека не те заблуждават високопарните му речи. Един умен политик никога няма да дрънка толкова директно, напротив, той ще си работи деликатно по въпросите, а за пред обществото ще бръщолеви обичайните глупости ..... Тръмп през цялото време се държи като в WWF.
Не забравяй, че президентската институция е много повече от самия президент - там са съветници, комисии и т.н. Те обработват президента, преди той да вземе решение, все пак, той не е напълно компетентен по почти никой въпрос.
По принцип си прав. Но очевидно някой се смята за застрашен от него, след като едва беше избран за президент и вече бяха започнали кампания срещу него.
Почти сигурен съм, че дори някой да контролира Тръмп това няма да е кръга, който би контролирал Клинтън ако беше спечелила. Борби на интереси и лобита... в които някой явно загуби изненадващо.
Аз съм точно на това мнение - Тръмп представляваше част от най-големите бизнеси и конгломерати, които сегашният процес на глобализация не ги задоволява и те биват поглъщани от конкурентите си. Заради това е и големият рев срещу новия президент, щото ще разбута много сериозно статуквото на печалбарите от американската политика до момента. Заради това и Тръмп заговори за протекционизъм - от него се нуждаят точно хората, т.н. милиардери, които той назначава на важни постове или които съфинансираха кампанията му. Тръмп е професионален бизнесмен, а не политик, така че хората трябва да имат това предвид и трябва да очакваме неочакваното от него.