Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Altarf » 24 яну 2017 22:50

ceBep написа:
Altarf написа:
ceBep написа:За а група нямаше. Ок ли си сега.

Не съм, защото нямаше за която и да е група. Не говоря за слухове, говоря за реално заявени намерения, подкрепени с пари и план.

Що, ти беше навсякъде и знаеше всичко ли. От в група имаше кой да ни издържа, а и господин ша ва издържам нали ни даде право да избираме в коя група да продължим.

Смея да твърдя, че бях отлично запознат с всички процеси около възраждането. Алтернатива на Ганчев нямаше.
Не разбрах това за В група, което си написал - кой е щял да ни издържа и чрез кое дружество?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 яну 2017 22:51

Altarf написа:
Mitata написа:
Кашчей написа:
Аз познавам човек, който наистина искаше да спаси ЦСКА и работеше в тази насока. Сигурно щеше да успее, ако не беше министър Кра(д)лев и "шапката " му Боко Тиквоний!

Божков не е мислил да плаща масрафите на тези преди него. Ако действително е имал такова намерение неговият ОП щеше да бъде одобрен от съда. Следващата стъпка щеше да е подписване на концесия за базата. Но човескът не внесе корекциите, което бе равносилно на отказ.

С нищо поведението на Божков не показа, че е имал реални намерения. Този човек има достатъчно пари да си позволи компетентни юристи, които да знаят как се пише оздравителен план. А неговият беше бутафорен, да не кажа смехотворен.

Продължавам да се чудя каква му беше играта на Божков цяла година.

Така че пак оставаме с Ганчев, който искаше съвсем нормално да се възползва от новия формат на лигата и да подаде документи за Първа лига с новоучреденото дружество. Но БФС немотивирано му отказа да го впише за член. Е какво му остава тогава на Ганчев? Да остави ЦСКА да умре ли? Направи единственото възможно нещо.

Тези, които бяха против, не можаха да сложат на масата нищо друго, освен оплаквания и клетви. Ами, господа, щом не ви харесва, оттеглете се. Ако зависеше от вас, ЦСКА днес нямаше да го има.

А оздравителният план на Ганчев какъв беше и каква му беше целта? Предполагам, че помниш, че той също внесе такъв план.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 яну 2017 22:53

Скоро ще разберем, като видим, коя институция ще обяви търга, все тая това не е теза на основната дискусия.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 яну 2017 22:53

Altarf написа:
ceBep написа:
Altarf написа:
ceBep написа:За а група нямаше. Ок ли си сега.

Не съм, защото нямаше за която и да е група. Не говоря за слухове, говоря за реално заявени намерения, подкрепени с пари и план.

Що, ти беше навсякъде и знаеше всичко ли. От в група имаше кой да ни издържа, а и господин ша ва издържам нали ни даде право да избираме в коя група да продължим.

Смея да твърдя, че бях отлично запознат с всички процеси около възраждането. Алтернатива на Ганчев нямаше.
Не разбрах това за В група, което си написал - кой е щял да ни издържа и чрез кое дружество?

И после не бил ДърПатката :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 24 яну 2017 22:53

Tommi написа:А оздравителният план на Ганчев какъв беше и каква му беше целта? Предполагам, че помниш, че той също внесе такъв план.

Ганчевият план също беше бутафорен. Още месеци преди това беше ясно, че оздравяване на старото дружество не може да има. Затова разумните фенове на ЦСКА вече гледахме към други възможности. И продължавам да се чудя как има още хора, които вярват, че оздравяването е било възможно. Червената общност не само че няма вина, тя не е имала и юридическото право да се намесва в делата на старото дружество, за да ги спре. В тоя ред на мисли всеки некадърник може да банкрутира едно дружество.
Аз говорех за друго - дали някой друг, освен Ганчев, предложи нещо реално и работещо, за да продължи ЦСКА съществуването си - по един или друг начин.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 яну 2017 22:56

Кашчей написа:
Mitata написа:
Кашчей написа:
Защо не внесе корекциите би ли споделил? Ти на негово място, би ли плащал, за да ползва друг клуб базата, ама честно кажи! Божков ще плаща, за да оздрави ЦСКА, а през това време Ганчев ще ползва базата и ще плаща нищо..кой ще е този луд да го направи?!
И да, имаше, при това сериозно, намерение да се оздрави ЦСКА. Имаше срещи с кредитори, с МФ, с НАП, но това ДърПатките няма как да го знаете!

Ако имах искрени намерения и планове, свързани с ЦСКА и разполагах с парите щях да внеса корекциите. Защото с ОП, одобрен от съда щях да съм с предимство пред Ганчев.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 яну 2017 22:57

Altarf написа:
Tommi написа:А оздравителният план на Ганчев какъв беше и каква му беше целта? Предполагам, че помниш, че той също внесе такъв план.

Ганчевият план също беше бутафорен. Още месеци преди това беше ясно, че оздравяване на старото дружество не може да има. Затова разумните фенове на ЦСКА вече гледахме към други възможности. И продължавам да се чудя как има още хора, които вярват, че оздравяването е било възможно. Червената общност не само че няма вина, тя не е имала и юридическото право да се намесва в делата на старото дружество, за да ги спре. В тоя ред на мисли всеки некадърник може да банкрутира едно дружество.
Аз говорех за друго - дали някой друг, освен Ганчев, предложи нещо реално и работещо, за да продължи ЦСКА съществуването си - по един или друг начин.

А защо предлага "бутафорен" план?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 яну 2017 22:58

Долно уйно написа:Скоро ще разберем, като видим, коя институция ще обяви търга, все тая това не е теза на основната дискусия.

Синдикът извършва продажбата, след разрешение от съда.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 яну 2017 23:00

Altarf написа:

Откога замяната на един клуб с друг е работеща версия за продължаване на нечий живот. Теб, ако те заместят с брат ти (примерно) все ти ли ще си?!
няма други толкова елементарни и немислещи, като вас!
Е, ти го правиш за пари, което е разбираемо и осъдително!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 24 яну 2017 23:00

Tommi написа:
Altarf написа:

А защо предлага "бутафорен" план?

Никой в държавата не можеше да предложи реален. В цялата ни нова история има само две дружества в производства по несъстоятелност, които са били оздравени. ПФК ЦСКА АД нямаше никакъв шанс.
Пък и в крайна сметка - той е инвеститорът. Много мразя да правя сметка на чуждите пари. Това е предложил, това е направил. Важното е, че друг не направи нищо по въпроса. А алтернативата "закриване" беше напълно неприемлива.

Върни се в “ЦСКА”