Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 24 яну 2017 22:16

Altarf написа:
Teo написа:
Няма как да се плаша от отбор зад които стоят предалите и изгонени от Армията!
Няма как да се плаша от отбор които носи реплика за емблема!
Няма как да се плаша от отбор зад които стои Домуса и Найденов!
Няма как да се плаша от отбор които домакинства на Васил Левски!
@ Да това не е ЦСКА!
ЦСКА е на Армията! 8-)

Не играят на Васил Левски, защото нямат пари. За да изплуват от селата и да свършат нещо им трябва много сериозна финансова инжекция. Обаче инвеститор няма да има, защото няма публика. Няма млад футболист с качества, който да предпочете да играе по разораните ниви и да се контузи за цял живот, вместо да отиде в някой що-годе нормален професионален клуб, където ще му осигурят поне базови условия. Ако пък ВИ от своя страна имаше някакви професионални амбиции, нямаше да почне кариерата си от кварталите.

Ако имаш претенции да си ЦСКА, трябва да сложиш доста пари на масата. Ако някой искаше да прави реална алтернатива на Ганчев, можеше още от този сезон да участва в Първа лига с професионален отбор - правилата го позволяваха. Е тогава щеше да стане интересно. А това в кварталите е нищо. Няма сериозен футболен професионалист, който да иска да работи с аматьори и да седи по поляните. Няма. Освен ако не им плащат луди пари. Но ако имаха луди пари, щяха да почнат от по-високо ниво.

Изводът е, че авиаторите не са създадени, за да бъдат алтернатива на проекта на Ганчев, Инджов и Стоичков, а със съвсем друга цел. Нещото от Обеля може да съществува много дълго време като хоби на някой дребен бизнесмен, но това го прави само досадна муха и нищо повече. Очевидно има надежди говежди образуванието да събере повече обществена подкрепа, за да може да се разработи повече като анти-ЦСКА проект на цялата група зложелатели. Засега нещата не са розови. С търга за имуществото на старото предприятние всичко ще приключи.

Общо взето с няколко изречение си казал всичко!
Браво! 8-)
@ Четете оздравителчета! :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 яну 2017 22:16

ceBep написа:Мита ама ти верно ли си смяташ и мачовете на които сте гост :)

Кажи какъв е проблемът с мачовете, в киото сме гости?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 яну 2017 22:18

гражданин от село написа:
sin4ec написа:Аве, некой шиптер няма ли да ви докара ГГ?
В Литекс е имало шиптери редовно, време е за поредния...

[offtopic]Пак ли прекали с памида и се включваш неадекватен? :([/offtopic]

[offtopic]Нещо съвсем заприличахте на Берия и Гьобелс. И за ташак вече не ставате. Всъщност ми е любопитно как когато не ви изнася, обявявате някой или за пиян, или за дезертьор-предател, или за олигофрен. Любопитно ми е и някой да ми намери 5 правописни грешки в постове, когато сте смятали, че съм пиян. Ще бъда очарован...
Аз се напивам 5-6 пъти в годината, и тогава определено не пиша тук. И не, не ми обяснявай как пиян потребител може да пише перфектно, без правописни и структурни грешки. Не може! :)[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 яну 2017 22:19

Някой се надяваше да разбие фенската маса на ЦСКА, за което използва наивните фенове. Не му се получи, защото хората знаят къде е ЦСКА и кой олицетворява ЦСКА. Затова логично евтините манипулацийки не хванаха дикиш.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 24 яну 2017 22:20

Altarf написа:
ceBep написа:Митата задмина всичко Що може да бъде задминато :) мита къде беше досега.

Абе питам те вече няколко пъти и отговор не получавам.
Освен Ганчев някой друг предложи ли реален план за възраждане на ЦСКА? Защото се създава впечатлението, че сме имали алтернатива. Закриването не го броим като вариант изобщо.

Какво очакваш от мен да ти говоря колко реални са били плановете ли. Не разбирам от подобни документи. До колкото помня имаше три подадени молби, на гг Божков и в последния момент на някакъв анонимник.

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 24 яну 2017 22:21

Абе какъв НАП и какви търгове ви гонят? НАП няма отношение към продажбата, освен че ще получи ЧАСТ от прихода.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 24 яну 2017 22:23

ceBep написа:
Altarf написа:
ceBep написа:Митата задмина всичко Що може да бъде задминато :) мита къде беше досега.

Освен Ганчев някой друг предложи ли реален план за възраждане на ЦСКА? Защото се създава впечатлението, че сме имали алтернатива. Закриването не го броим като вариант изобщо.

Какво очакваш от мен да ти говоря колко реални са били плановете ли. Не разбирам от подобни документи. До колкото помня имаше три подадени молби, на гг Божков и в последния момент на някакъв анонимник.

Пич, питам не за оздравителни планове. Питам изобщо за генерален план за спасението на ЦСКА. Имаше ли алтернатива Ганчев или не? Някой друг излезе ли с лицето и парите си и да каже - аз предлагам това?

Кажи ми, душо, освен плана на Ганчев, реализиран с дружеството на Литекс, а не с новорегистрираното само заради отказа на БФС да го приеме за член на съюза, и закриването на клуба - друг вариант имаше ли?

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 24 яну 2017 22:24

Altarf написа:

Какво възраждане те гони! :lol: Как се възродихте-като преместихте Литекс на Армията ли?И как да нямахте алтернатива-Хаяско нали ши ва издържа?Нов стадион щял да ви строи,а няма 20 милиончета?Бегай оттука бе! :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 яну 2017 22:24

ceBep написа:
Altarf написа:

И няколко милиалдера, които верните на Жужето гранични власти не пуснаха.Даже на няколко пъти им конфискуваха куфари с милиарди при опити нелегално да преминат границата и да спасят ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 24 яну 2017 22:25

Mitata написа:Някой се надяваше да разбие фенската маса на ЦСКА, за което използва наивните фенове. Не му се получи, защото хората знаят къде е ЦСКА и кой олицетворява ЦСКА. Затова логично евтините манипулацийки не хванаха дикиш.

Напротив, ето пак си в тотална заблуда. Никой не е искал да разбие червената общност, ние сами си го направихме. Къде за пари, къде заради наивност, най-силното оръжие на ЦСКА вече го няма. Но закакво въобще се сещате чак сега за това, като вече няма и отбор

Върни се в “ЦСКА”