Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 24 яну 2017 20:01

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Досега се шегувах с едни оздравители в залата... Домуса щял да цака Гришата за емблемата ПУХАХХАХА :idea: :lol: :lol: :lol:

А дали не може да го цака? Търгът ще е със скрито наддаване, та не се знае кой кого.

Дясната ръка от охраната на Гришата ми каза, че мача за емблемата е свирен отдавна и абсолютно никой, дори и Бил Гейтс не може да го надцака! 8-)

Ти, магистре, нали знаеш какво е скрито наддаване, или не си запознат с нещата?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 24 яну 2017 20:10

Кашчей написа:
Red joker написа:
djd написа:
RedSkin написа:
djd написа:Докато се караме, ще ни вземат и залата на школата по волейбол, както взеха Мараканата.
А и аз не виждам какво имаме да делим помежду си.
Проблемите са между Гришата и Домуса. Не са между феновете на ЦСКА.

Домуса ли докара лудогорец на Армията да се преименува на ЦСКА или джуджето докара литекс?

Виж, това което се случи, вече се е случило. И мен ме е яд, че не се запази стария клуб, но вече нищо не може да се направи.
Аз лично възприемам ЦСКА-София и ЦСКА 1948 като нови отбори, въпреки че в първия играе целия Литекс.
За мен това са нови отбори, които се стремят да станат наследници на стария ЦСКА.
Засега нито един от двата не ме кефи, гледам мачове, ама нещо нямам същата тръпка. На ЦСКА 1948, признавам си, не съм гледал мачове, само репортажи.
Абсолютно не приемам тия караници между цесекарите. Това ме отблъсква още повече и ме кара да стоя настрани.
Вярвам, че накрая ще има един ЦСКА, който ще обедини и феновете. Да се тръшкаме за станалото няма смисъл, не можем вече да го променим.

Кой „стар ЦСКА“ бе ,брато :roll: Имаш впредвид,старото АД ли :roll: Правете разликата!ЦСКА,като футболен клуб ,не е прекратявал дейността си,за да има наследници :!: :idea:

Жоки, може ли да има футболен клуб, без да има дружество, независимо какво? Може ли една съставна част от дружество, прекратило дейността си, да продължи да работи от името на дружеството?
Понякога се чудя наистина ли сте толкова боси и кухи, или се правите на такива?!

А може ли дружество,без клуб,без публика,без треньори,без играчи ,да учасъва в първенството?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 24 яну 2017 20:16

Бивша Югославия
излъчва мача с Рубин

Сериозен интерес има към прякото излъчване на контролата ЦСКА – Рубин Казан. Двубоят е на 26 януари (четвъртък) от 13:00 часа в Испания. Той ще бъде предаван директно в България по Диема Спорт, по интернет от клубната телевизия на Рубин, както и в почти всички държави от бивша Югославия. Сръбският канал SportKlub 1 ще покаже двубоя в 4 страни на Балканите – Сърбия, Хърватска, Черна гора и Словения.
Мачовете на ЦСКА от паузите в шампионата по традиция привличат много сериозен интерес, още повече сега с оглед силните съперници. Спарингът с Локо Москва бе предаван от клубната телевизия на руснаците. Българската Диема Спорт също е отчела доста високи рейтинги на двубоя.
Съперникът на ЦСКА Рубин в момента заема 9-о място в Премиерлигата. Тимът от Казан стана шампион на Русия през 2008 и 2009 г., но през последните 5 сезона не е попадал в челната тройка. Най-популярният играч в състава е бившият халф на Арсенал и Барселона Алекс Сонг.
Почти всички треньори и футболисти на Рубин изгледаха контролата между ЦСКА и Локо Москва.
Лелеее , явно с'ръбете не са чували за мантрите на нашите форумни герои , че това не било ЦСКА ... :mrgreen:
Майтапа настрана , но каквото и да става , ЦСКА си е ... ЦСКА , най-титолувания ФК в България и съответно, най-предизвикващ интерес сред футболната общественост и то не само на родна земя ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 яну 2017 20:21

анто маина написа:
Кашчей написа:
Red joker написа:
djd написа:
RedSkin написа:
djd написа:Докато се караме, ще ни вземат и залата на школата по волейбол, както взеха Мараканата.
А и аз не виждам какво имаме да делим помежду си.
Проблемите са между Гришата и Домуса. Не са между феновете на ЦСКА.

Домуса ли докара лудогорец на Армията да се преименува на ЦСКА или джуджето докара литекс?

Виж, това което се случи, вече се е случило. И мен ме е яд, че не се запази стария клуб, но вече нищо не може да се направи.
Аз лично възприемам ЦСКА-София и ЦСКА 1948 като нови отбори, въпреки че в първия играе целия Литекс.
За мен това са нови отбори, които се стремят да станат наследници на стария ЦСКА.
Засега нито един от двата не ме кефи, гледам мачове, ама нещо нямам същата тръпка. На ЦСКА 1948, признавам си, не съм гледал мачове, само репортажи.
Абсолютно не приемам тия караници между цесекарите. Това ме отблъсква още повече и ме кара да стоя настрани.
Вярвам, че накрая ще има един ЦСКА, който ще обедини и феновете. Да се тръшкаме за станалото няма смисъл, не можем вече да го променим.

Кой „стар ЦСКА“ бе ,брато :roll: Имаш впредвид,старото АД ли :roll: Правете разликата!ЦСКА,като футболен клуб ,не е прекратявал дейността си,за да има наследници :!: :idea:

Жоки, може ли да има футболен клуб, без да има дружество, независимо какво? Може ли една съставна част от дружество, прекратило дейността си, да продължи да работи от името на дружеството?
Понякога се чудя наистина ли сте толкова боси и кухи, или се правите на такива?!

А може ли дружество,без клуб,без публика,без треньори,без играчи ,да учасъва в първенството?

Хайде още един!
Дружество и клуб са едно и също нещо, но без дружество (клуб) не може да има отбор, който да участва където и да е! Хората навсякъде първо си основават дружеството, а след това започват да събират играчи, треньори, само в ЦСКА нещата са наопъки :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 24 яну 2017 20:24

Аха ,благодаря.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 24 яну 2017 20:25

Помните ли , бях публикувал една интересна анкета пусната в сайта на Тема спорт ? Сега още по-интересно става с продължението :
Кой отбор ще спечели най-много точки в Първа лига през пролетта?

Лудогорец 8.94%
Левски 5.96%
ЦСКА 80.62%
Черно море 0.58%
Локо Пд 0.47%
Дунав 1%
Ботев Пд 0.7%
Берое 1.72%
БРОЙ ГЛАСУВАЛИ: 4294
При удвоен общ брой гласували интересното е , че % гласували за ЦСКА се запазва :o За мен това означава , че поне около 3400 запалянковци до момента имат вярата във възхода на ЦСКА , за пролетния полусезон и като цяло :) А , това мили приятели направо разстреля всИте мантри за отдръпване на подкрепата към ЦСКА !!! Напротив , дори и да нямаме засилване , то поне има така да се каже бетониране на подкрепата към ЦСКА и то при положение , че все още няма обявен официално така жадувания и чакан трансфер на централен нападател , който да почне да реализира с по-вискок КПД многобройните положения пред противниковите врати !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 24 яну 2017 20:32

Значи първо се създава ново дружество "Дунав 2010" и след това ,хоп" През сезон 2015/2016 завършва на първо място в "Б" група и след 25 години отсъствие успява да се завърне в родната „А“ група."

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 яну 2017 20:38

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CHRxuFcuKfw[/youtube]

Дано момчето не се провали по кръчмите !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 24 яну 2017 20:40

анто маина написа:А може ли дружество,без клуб,без публика,без треньори,без играчи ,да учасъва в първенството?

Гледам пак се опитват някои в безсилието си да извъртат нещата към спора ТД / баничарницата Е или не Е равнозначно на Футболен клуб / отбор !!!
Веднага по същество , ще игнорирам вече създадения правен прецедент с решението на един Европейски Съд и ще дам примери :
1 . Дали е възможно да има играещ някъде ФК без да е под шапката / управлението на ТД - Да , възможно е и не само в аматьорския футбол където по презумпция са само такива чисти от шапки отбори , но се среща и в професионалния футбол , като шапката / управляващия го орган е под друга егида ( например публична , общинска ... друга собственост ! Примери много , дори и в България ) Или с една дума , отговора е : категорично - ДА !!!
2 . Дали е възможно ТД да участва в каквото и да е първенство без да има под управлението си някакъв футболен отбор , треньорски щаб .... Категорично - НЕ , за такова животно все още не съм чувАл :roll:
Така че драги ми Смехурко ( да цитирам великия Ран Босилек) мантрата , че фирмата / баничарница и футболен отбор / клуб са идентични , умре с гръм и трясък , а останалото е празно лалане или както англичаните обичат да се изразяват ... бла , бла , бла .... ;)
Изображение

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 24 яну 2017 20:44

baraba написа:
анто маина написа:А може ли дружество,без клуб,без публика,без треньори,без играчи ,да учасъва в първенството?

Гледам пак се опитват някои в безсилието си да извъртат нещата към спора ТД / баничарницата Е или не Е равнозначно на Футболен клуб / отбор !!!
Веднага по същество , ще игнорирам вече създадения правен прецедент с решението на един Европейски Съд и ще дам примери :
1 . Дали е възможно да има играещ някъде ФК без да е под шапката / управлението на ТД - Да , възможно е и не само в аматьорския футбол където по презумпция са само такива чисти от шапки отбори , но се среща и в професионалния футбол , като шапката / управляващия го орган е под друга егида ( например публична , общинска ... друга собственост ! Примери много , дори и в България ) Или с една дума , отговора е : категорично - ДА !!!
2 . Дали е възможно ТД да участва в каквото и да е първенство без да има под управлението си някакъв футболен отбор , треньорски щаб .... Категорично - НЕ , за такова животно все още не съм чувАл :roll:
Така че драги ми Смехурко ( да цитирам великия Ран Босилек) мантрата , че фирмата / баничарница и футболен отбор / клуб са идентични , умре с гръм и трясък , а останалото е празно лалане или както англичаните обичат да се изразяват ... бла , бла , бла .... ;)

Драги ми Смехурко, и аз смятам че не може,затова питах друг ,ти кво си помисли ?

Върни се в “ЦСКА”