Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Ако изпуснем Тасевски определено би било много голяма грешка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Щом не замина на лагера няма да го вземат 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Tommi написа:Ако изпуснем Тасевски определено би било много голяма грешка.
Едва ли някой в този форум има представа в каква форма е Дарко Тасевски в момента. Все пак вече близо година не е играл в официален мач, отделно вече е на 33 години ,а преди това 3 години игра в Тайланд. според мен шанса да бъде готов за игра в близките 2 месеца е много нисък,а и дори и да е готов ще бъде много далеч от формата в която го помним. Отделно в момента в центъра на терена имаме достатъчно игрчи - де Нойер, Костадинов, Бурабия, Аниете, Краев , Прохазка за Сукуна също чувам ,че най-силната му позиция е зад нападателя. Неслучайно Г.Янев ,който е чист плеймейкър беше даден под наем в Спартак(Пл). Според мен ,не били зле да се помисли и за централен нападател с височина над 1,85 ,който да играе добре с глава ,между другото доста съм изненадан от израстването на Адениджи -от него може да стане много добър раздвижен нападател,за съжаление му куца играта с глава и завършващия удар,между другото има и никак не лош пас,като прибавим вродената му бързина,мощ, не се страухува от единоборствав него има доста хляб. За Сукуна - от това което гледах -определено е научен футболист има доста качества -прави това което трябва да прави без излишни фойрверки. Дано играта му потръгне.
Отделно доста се говори за Ант. Вутов- аз не виждам никакъв смисъл да обиграваме футболист на друг отбор. Все пак той си е собственост на Удинезе- на нас не ни трябва футболист за 3 месецаАко искаме да обиграваме футболисти на други отбори - пълно е с момчета собственост на Милан, Ювентус ,Интер -готови да ни бъдат преотстъпени. Аз знам за предложения на Милан и Ювентус да ни дадат техни юноши да ги обиграваме,за мен такава практика няма никакъв смисъл, нещо от което Левски не печели нищо.
Последна промяна от honda на 24 яну 2017 16:42, променено общо 1 път.
Страхотни дебили са в ръководството ...
- bluelagoon_1914
Някой да е гледал Тасевски в последните години??? Че той Аниете се върна пък все едно не е същия. На 33 години по каква работа ще е в Левски и то в Халфовата линия?
Ти си знаеш какво си...... 
honda написа:Ако искаме да обиграваме футболисти на други отбори - пълно е с момчета собственост на Милан, Ювентус ,Интер -готови да ни бъдат преотстъпени. Аз знам за предложения на Милан и Ювентус да ни дадат техни юноши да ги обиграваме,за мен такава практика няма никакъв смисъл, нещо от което Левски не печели нищо.
За какво пък някой голям отбор ще си даде футболистите в нашето първенство? Да играят на ниви, срещу абсолютни дърводелци, на ниво, по-трагично от тяхната трета дивизия?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

honda написа: Отделно в момента в центъра на терена имаме достатъчно игрчи - де Нойер, Костадинов, Бурабия, Аниете, Краев , Прохазка за Сукуна също чувам ,че най-силната му позиция е зад нападателя. Неслучайно Г.Янев ,който е чист плеймейкър беше даден под наем в Спартак(Пл).
Кой от изброените играчи в момента се справя добре като плеймейкър, че аз такъв не виждам. Липсва ни човек като Дарко и Бедоя, а нито един от изброените не притежава качествата на двамата за да бъде плеймейкър. Ако си гледал контролата с Виторул ще забележиш, че продължаваме с яловото представяне напред и липсата на плеймейкър си казва думата.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
България има природни богатства,
- popokutepetel
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Страхотни дебили са в ръководството ...
Всъщност то има ли ръководство
- Kris_men2000
Има паразити.Залепили са се като кърлежи за ЛЕВСКИ и смучат ли смучат та така от 10 години.Да ги изсмучат манафите дано.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.