Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот realno » 24 яну 2017 11:24

Ако предлагат повече пари в друг отбор на Де Ноер и Костадинов нормално е двамата да се дърпат за нов договор в Левски. Всеки от нас би го напраил. Ако нашите искат да ги задържат да им предложат същите пари и вярвам, че няма да откажат. Това са нормално взаимоотношения и няма за какво да им се сърдим само може да им благодарим. Ако трябва на някой да е сърдим, това е ръководството, което сега се учи работи на гърба на Левски. Нека да не забравяме, че сегашния ни така наречен директор също избяга от Левски за повече пари и сега му се връща.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 24 яну 2017 11:33

Пичове стига сте писали за нашите юноши като надежди и надарени звезди.Тези рахатясали скакалци за нищо не стават.Пълни второстепенни аматьори.Ритни топковци.ЕТО ТОЗИ Е НАДЕЖДА И НАДАРЕН ГЕНИИ.

http://www.gol.bg/borussiadortmund/2017 ... -originala

Когато нашите палячовци стигнат една стотна от този тогава от сърце можем да наричаме нашите юноши звезди и надежди.До тогава си са пълни анонимни аматьори.АЗ КАЗАХ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 яну 2017 11:46

И за какво ми ревете за нови играчи? Още след първите им минути на терена... ще ги нахраните :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 яну 2017 11:58

Никой не ги пита за договорите :twisted:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 24 яну 2017 12:09

Пичове не мога да ви разбера защо си хабите нервите :D Каквото стане. Скоро първи няма да завършим или пък купа да видим, понеже са ме отчаяли до крайна степен нашите футбалери и ръководство, вече не мисля да ходя на 500 км (в двете посоки) за да ги гледам на живо и да си тровя живота. По тв-то и това е, каквото стане 2ри, 3ти, 10ти ще им се кефя като бият Пирин и няма да се нервя като падаме от други отбори.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 яну 2017 12:20

realno написа:Ако предлагат повече пари в друг отбор на Де Ноер и Костадинов нормално е двамата да се дърпат за нов договор в Левски. Всеки от нас би го напраил. Ако нашите искат да ги задържат да им предложат същите пари и вярвам, че няма да откажат. Това са нормално взаимоотношения и няма за какво да им се сърдим само може да им благодарим. Ако трябва на някой да е сърдим, това е ръководството, което сега се учи работи на гърба на Левски. Нека да не забравяме, че сегашния ни така наречен директор също избяга от Левски за повече пари и сега му се връща.

Негрите, Де Нойер, Костадинов, Драгомиров, Лукин, Аниете и Бурабия не са левскари. Те са играчи на Левски. Изпълняват си договорите и продължават. Никой не бива да им се сърди. За какво да останат? Заради намалените заплати ли, заради орязаните премии ли, заради липсата на перспектива ли или заради двата мача от ЕКТ? Кое да ги задържи- спортен директор със съмнителни морални качества (помним как отиде в Германия), треньор- ученик, пак някакъв назначен от някого за собственик, всеки дава заповеди и никой не носи отговорност. Кой в Левски гледа към първото място? Всички са се предали. В това отношение онези се държат по- добре от нас макар и да са отнесли много повече бой от Лудогорец. Как да постъпят ако имат амбиции, ако се стремят към нещо по- добро, по- голямо? Защо не си тръгнат Минев и Алвеша? И те не са левскари, но никой не ги иска. Единствено Краев, Прохазка и Йоргачевич като че ли удържат фронта. За сега.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 яну 2017 12:23

Red_Neck написа:
rhaegar написа:А ти ли ще играеш?

Така става, когато подобни неща се оставят за последния момент. Трябваше тези преговори да са проведени още в началото на сезона, за да се знае, може ли да се разчита на тези играчи, или не. Поредна глупава грешка на ръководството.

В случая, не съм съгласен и скачам на амбразурата в защита на ръководството ;)
Ръководството ви си няма и идея с какъв бюджет ще разполага следващия сезон .... по обективни причини ;)
Какви точно дългосрочни стъпки очакваш от него?

Жалката истина е една - за да дойде/остане читав играч в умрялото ни първенство, трябва или да му се предложат прилични пари, или повече мачове в ЕКТ, или .... и двете!
Най-читавите ни треньори запрашиха към .... Казахстан, а ние искаме футболистите да стоят.
С трици няма как да стане!

Ок, добре, съгласен съм, не можем да ги задържим. НО, беше редно или да подпишат договори навреме, или да бяха продадени. Аматьорско е, че за пореден път изпускаме играчи, на които можеше да вземем някакви пари, дори и да не са огромни суми.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 24 яну 2017 12:25

ЗА толкова години който гледам Левски единствено Наско ме е впечатлявал.Никога не сме чакали до последно за подновяване на договорите, винаги е имало повече българчета и винаги сме имали аура на гранд.Сега не мога да кажа за нито един след него, че е наградил или е имал е имал план и стратегия.Чувствам се примирен и изтормозен не ходя вече на Герена има ли смисъл, след 35 години ме пречупиха.......... последно какъв е смисъла от Дарко като Антонио може да играе на същата позиция и иска да се връща, според мен ще стане като Ивелин някой ще го развие и ще го продаде

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 яну 2017 12:46

Ето и цялата група на „сините“:

Боян Йоргачевич, Димитър Шейтанов, Николай Кръстев, Веселин Минев, Александър Александров, Димитър Пиргов, Симон Сандберг, Давид Яблонски, Сашо Александров, Сърджан Лукин, Деян Иванов, Роман Прохазка, Джереми Де Ноойер, Георги Костадинов, Мехди Бурабия, Божидар Краев, Илия Юруков, Ивайло Найденов, Антон Огнянов, Станислав Иванов, Антонио Аниете, Франсис Нар, Амаду Сукуна, Бабатунде Адениджи
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 яну 2017 14:52

Спортно-техническият щаб на Левски начело с Елин Топузаков е отхвърлил възможността Дарко Тасевски да бъде върнат на "Герена", научи БЛИЦ СПОРТ.

32-годишният плеймейкър, който е един от големите любимци на "сините" фенове, обмисляше да преустанови кариерата си в Тайланд и отново да заиграе в България. Македонецът обаче е бил отхвърлен от Топчо и екипа му, които счели, че имат качествени играчи за центъра на терена в лицето на Георги Костадинов и Джереми де Ноойер. Очаква се последните двама да преподпишат договорите си с клуба и да продължат да играят със синия екип.

БЛИЦ СПОРТ научи още, че на "Георги Аспарухов" са отхвърлили и предложеният им румънец Мариан Пляшка, играл за последно в Пандури (Търгу Жиу). Топузаков и екипът му проучили добре 26-годишния десен бек и се обединили около мнението, че той не може да повиши класата на отбора.

Треньорът на Левски вече изрази желание, че желае поне още две попълнения, с които да подсили състава си. "Сините" обаче продължават да удрят на камък в преговорите с голяма част от набелязаните чужденци, които имали доста завишени финансови претенции. Припомняме, че до момента тази зима Левски подписа с Амаду Сукуна, Давид Яблонски и Антон Огнянов.

Върни се в “Левски”