Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот Furious_Monk » 21 яну 2017 18:36

Der Führer написа:
Furious_Monk написа:Рибери и Робен няма да стават по-издръжливи и бързи с времето. Мюлер е показвал най-силните си игри като втори нападател. Неговата роля е да се пласира в наказателното, да навлиза в тези пространства, които биват отваряни от централния ви нападател.

Реално погледнато по-скоро изглежда че имате нужда от крила.

Верати е забележителен играч(импровизатор-техничар), но невиждам защо ще го продават от ПСЖ, дори и за 80 млн. Все пак те купуват играчи за близка до тази сума... освен ако не тръгне да прави номера тип "Пайе".

Преподпише ли Иско, едва ли скоро ще напусне Испания, но в Германия нали много се говореше за Горецка? Чалханоглу също е една отлична алтернатива и за фланга, и за 10-ката.

Найнголан също е много интересен футболист. Намери ли празно пространство и време за удар, просто забива топката във врата, при това е с отлични дефанзивни умения.

Ефекта "Рибери" се видя вчера ... И на 45 години ще е по-добър и по-полезен от Дъглас Коща . Двамата с Робен имат поне още 2 години футбол на високо ниво . Естествено е , че трябва да им се търсят заместници защото нито Коща , нито Коман стават . Но не това трябва да е приоритет лятото . Изброените от мен играчи ще запълнят дупките един сезон . Няма защо да се бърза . Както писах по-горе ... вместо Коман за същите пари може да се вземе Брант от Леверкузен . А през 2018-а , ще е почти наполовина по-евтин . Или Форсберг от Лайпциг .
Верати е прекрасен футболист , но Байерн няма нужда от него . Алкантара е от същия тип , макар не от тази класа . Техника и импровизация - да . Поглед и разсичащи подавания към нападателите - по скоро изключения . Байерн има нужда от играч тип Кроос . За Тони в момента е изключено дори да се коментира . Иско не е съвсем същия тип играч , но ще свърши работа . Честно казано - при Зидан не го виждам титуляр , докато КР7 е в отбора . Чалханоглу няма качества за Байерн . Горецка - с двете ръце съм за . Но за целта , освен Алонсо , трябва да се махне и някой измежду Видал и Алкантара ( по възможност и двамата ).

Човек, сериозно ти казвам, понякога изглеждаш толкова критичен и краен, все едно искаш любимците ти да се превърнат във футболни богове.. Все повече вярвам в това че отминалите години, в които отбори като Байерн и Реал мачкаха наред вече повече няма да се върнат. Важното е класата да е достатъчна да биеш дори и ако трябва само с един гол.

Рибери е страшна 10-ка. Импровизация, техника, дрибъл...

Така е, Иско не е титуляр, но е една от най-адекватните опции на скамейката. Такива играчи трябва да има във всеки голям отбор. С времето мисля че ще си завоюва титулярното място.

Не знам защо не развихте Тиаго при вас, той също имаше огромен потенциал, но с времето някак съвсем се загуби...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 яну 2017 09:49

Фюрер, аз преди няколко месеца ти казах, че Байерн трябва да направи стабилна оферта за Йозил. От това, което гледах в петък - точно подобен играч липсва :| Някой, който може да измисли нещо нестандартно, да вкара топката в опасна зона, или направо да даде голов пас. Това го казвам, естествено, като фен на Байерн - с турчина отбора ще има завършен вид и ще може да разбива бетона на отбори като Атлетико М, например 8-) Проблем е само, че е леко алчен, като че ли :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 23 яну 2017 14:53

Furious_Monk написа: Човек, сериозно ти казвам, понякога изглеждаш толкова критичен и краен, все едно искаш любимците ти да се превърнат във футболни богове.. Все повече вярвам в това че отминалите години, в които отбори като Байерн и Реал мачкаха наред вече повече няма да се върнат. Важното е класата да е достатъчна да биеш дори и ако трябва само с един гол.

Рибери е страшна 10-ка. Импровизация, техника, дрибъл...

Така е, Иско не е титуляр, но е една от най-адекватните опции на скамейката. Такива играчи трябва да има във всеки голям отбор. С времето мисля че ще си завоюва титулярното място.

Не знам защо не развихте Тиаго при вас, той също имаше огромен потенциал, но с времето някак съвсем се загуби...

Предполагам всеки фен изпада в крайности понякога ;) Не става въпрос за мачкане и "обожествяване" . А за правилна трансферна политика . Смея да твърдя , че от времето на Ван Гаал и Хайнкес насам , Байерн има 2-3 добри трансфера общо за всичките години . Както входящи , така и изходящи . А след требъла са похарчени над 300 млн ( ако не греша ) за нови играчи . И отбора не е толкова балансиран , колкото беше тогава . Не твърдя , че онзи отбор щеше да доминира години наред ... но беше отбор който не се нуждаеше от революции . Това което имам предвид и което съм твърдял винаги , е че няма нужда да купуваш 5-6 играча на 80 млн ... когато имаш нужда от точно един определен играч . И е ако се налага вадиш тези 80 млн за него . Същото е и в обратния случай - ако имаш нужда от един играч , не го продаваш . Байерн е клуб който може да си позволи и високи заплати ... и варианта да загуби играч , без да вземе пари за него . И понеже споменах Коща и Коман , давам пример.
До момента те струват на Байерн 37 млн евро . Дракслер струваше на Волфсбург 43 млн и 40 млн на ПСЖ . Алексис Санчес 43 млн на Арсенал . По всяка вероятност Байерн ще плати още 21 млн за Коман ... стават 58 млн . Анхел ди Мария излезе 63 млн на ПСЖ . Не вярвам някой тук да твърди , че Коста и Коман са по-добрите играчи .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 яну 2017 18:29

Само още 2 имена да добавя:
Месут Йозил - 43 млн (от Реал в Арсенал)
Сами Кедира - без трансферна сума в Ювентус.
Играчи, които щяха да ни бъдат безценни в момента.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 яну 2017 13:21

boabbb написа:Фюрер, аз преди няколко месеца ти казах, че Байерн трябва да направи стабилна оферта за Йозил. От това, което гледах в петък - точно подобен играч липсва :| Някой, който може да измисли нещо нестандартно, да вкара топката в опасна зона, или направо да даде голов пас. Това го казвам, естествено, като фен на Байерн - с турчина отбора ще има завършен вид и ще може да разбива бетона на отбори като Атлетико М, например 8-) Проблем е само, че е леко алчен, като че ли :?

Алчността да му е проблема на Йозил ... За мен е мързелив играч , който освен това не обича да помага в защита . Въпреки това е класи над Алкантара и останалите халфове . Ако има ден и желание за раздаване е неудържим . Другия н интересен "артилерист" е Алексис Санчес . И на двамата договорите им изтичат другото лято . И двамата за момента не са решили дали ще ги подновят .
и ВИЕ СЪЩО ...

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 04 фев 2017 19:27

Най-слабият Байерн от времето на титлата на Щутгарт. Добре, че и другите в Бундеслигата са слаби. Анчелоти уби машината на Гуардиола.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 09 фев 2017 10:21

pomiqr272 написа:Най-слабият Байерн от времето на титлата на Щутгарт. Добре, че и другите в Бундеслигата са слаби. Анчелоти уби машината на Гуардиола.

Машината беше при Хайнкес . Това което гледаме в момента , е наследството оставено от Гуардиола.
и ВИЕ СЪЩО ...

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 09 фев 2017 12:09

Съгласен съм с това за наследството. Проспани години, нито един качествен трансфер.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 09 фев 2017 15:56

Der Führer написа:
pomiqr272 написа:Най-слабият Байерн от времето на титлата на Щутгарт. Добре, че и другите в Бундеслигата са слаби. Анчелоти уби машината на Гуардиола.

Машината беше при Хайнкес . Това което гледаме в момента , е наследството оставено от Гуардиола.

Интересно ми е, ако в края на сезона Байерн спечели требъл, пак ли ще е наследство на Гуардиола или пък заслугата ще си е само на Татко Карло :?: :!: :lol: Такива въртиопашки сте понякога, за да си нагодите ситуацията според хейта, че сте направо жалки :idea:
Изображение

Изображение

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 09 фев 2017 17:54

Ние ли сме въртиопашки или ти идолопоклоник на Пеп?

Върни се в “Байерн”