Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Ако признаят Косово и Крим, не е ли редно да признаят и Република Сръбска, Южна Осетия, Приднестровието, Абхазия и т.н., накрая и Ислямска държава могат да признаят ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ако признаят Косово и Крим, не е ли редно да признаят и Република Сръбска, Южна Осетия, Приднестровието, Абхазия и т.н., накрая и Ислямска държава могат да признаят ....
Така четох, заради това и Путин искал няколко месеца да се подготвят преди официална среща с Тръмп - явно да убеди хората около него да направят компромиси, защото това ще навреди на отношенията им със Сърбия, а може би и с други държави.
diplomat написа:1982 написа:Ами електоралната колегия се избира от народа на отделните щати, всичко си е законно, няма за какво да се протестира. Такава е процедурата. И с преки избори от народа да бе избран, вЕрвай ми, пак щяха да си протестират разните там холивудски парцали, хомо-, би-, три- и така натам сексуалните, черните мамуни, латинопедерасите ....
Аз не обсъждам легитимността, просто малка поправка направих.Иначе, сегашната система е измислена, за да се задържи териториалната цялост на САЩ и за да се даде повече власт на силните щати, които иначе спокойно могат да функционират като отделни държави.
Ами, човек, аз точно на това наблягам - напълно законно си е избран Тръмп, няма за какво да се протестира. Вече, ако не им харесва изборната система, да си протестират и да искат промяна. Но Тръмп не им е виновен за това.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
diplomat написа:1982 написа:Ако признаят Косово и Крим, не е ли редно да признаят и Република Сръбска, Южна Осетия, Приднестровието, Абхазия и т.н., накрая и Ислямска държава могат да признаят ....
Така четох, заради това и Путин искал няколко месеца да се подготвят преди официална среща с Тръмп - явно да убеди хората около него да направят компромиси, защото това ще навреди на отношенията им със Сърбия, а може би и с други държави.
Аз за врътката Крим-Косово отдавна подозирам и съм я споделял тук, но не съм сигурен дали Путин ще посмее ...... това би имало много негативи, отделно ще загуби напълно Сърбия, която е една от малкото про-руски държави на континента. Направо ще си ги бутне в обятията на Запада.
1982 написа:Ами, човек, аз точно на това наблягам - напълно законно си е избран Тръмп, няма за какво да се протестира. Вече, ако не им харесва изборната система, да си протестират и да искат промяна. Но Тръмп не им е виновен за това.
Така е, напълно съм съгласен.
1982 написа:Аз за врътката Крим-Косово отдавна подозирам и съм я споделял тук, но не съм сигурен дали Путин ще посмее ...... това би имало много негативи, отделно ще загуби напълно Сърбия, която е една от малкото про-руски държави на континента. Направо ще си ги бутне в обятията на Запада.
Като цяло, 2017 година се очертава да е много интересна и динамична, та нищо чудно да има голямо прекрояване на политическата карта, имайки предвид изборите в Германия, Франция, Нидерландия, а и родните също ще са доста важни.
diplomat написа:Кашчей написа:Косово се бара за отделна държава, а Крим.. какво да му признават?!
Да признаят, че е руска територия.
А то каква територия е...това, Крим?
Ако Порошенко не беше обещал Севастопол на САЩ Русия нямаше да влезе в Крим. Путин е почти 20 години президент, как пък точно след Майдана и изцепките на Поро се сети за Крим..това изобщо влиза ли ви мислите?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:diplomat написа:Кашчей написа:Косово се бара за отделна държава, а Крим.. какво да му признават?!
Ако Порошенко не беше обещал Севастопол на САЩ Русия нямаше да влезе в Крим. Путин е почти 20 години президент, как пък точно след Майдана и изцепките на Поро се сети за Крим..това изобщо влиза ли ви мислите?!
Какви мисли, Кашчей? Аз коментирам факта, че САЩ не признават Крим като руски, но е възможно да се направи сделка между Тръмп и Путин. Къде си видял някакво мое лично мнение по въпроса, та да ме разпъваш на кръст?
Кашчей написа:diplomat написа:Кашчей написа:Косово се бара за отделна държава, а Крим.. какво да му признават?!
А то каква територия е...това, Крим?!
Крим е украинска територия и Русия официално е признала това в един договор от Будапеща.
diplomat написа:Кашчей написа:diplomat написа:Кашчей написа:Косово се бара за отделна държава, а Крим.. какво да му признават?!
Какви мисли, Кашчей? Аз коментирам факта, че САЩ не признават Крим като руски, но е възможно да се направи сделка между Тръмп и Путин. Къде си видял някакво мое лично мнение по въпроса, та да ме разпъваш на кръст?
Това, че САЩ не признават Крим за руски надали много тревожи руснаците. Аз не виждам причина да лягат за Косово, където нещата са мноооооооого по-различни. Изобщо, за чий трябва САЩ да признават Крим за руски, както и руснаците да признаят Косово за държава?! САЩ се облизваха за Севастопол но не ги огря..сега и да признават и да не признават за тях е все едно, както и за Русия.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Моля, нещата в Косово били различни от Крим ??!
Та нали и в двете се проведе референдум - в Косово за независимост от Сърбия и нова държава, а в Крим за независимост от Украйна и присъединяване към Русия.
Според Русия, референдумът в Косово е нелегитимен, но този в Крим е легитимен.
Според САЩ, референдумът в Косово е легитимен, но този в Крим не е.

Та нали и в двете се проведе референдум - в Косово за независимост от Сърбия и нова държава, а в Крим за независимост от Украйна и присъединяване към Русия.
Според Русия, референдумът в Косово е нелегитимен, но този в Крим е легитимен.
Според САЩ, референдумът в Косово е легитимен, но този в Крим не е.