Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот plmar » 20 яну 2017 15:30

realist написа:При цялото ми уважение и възхищение към Клоп и невероятната работа, която върши, има три неща, с които не мога да се съглася. Едното е упоритото бездействие по отношение на селекцията, второто е отношението към Сако и третото - отношението към Стъридж.

Прав си. "Пари има, босовете са зад мен, но манията ви за трансфери няма да ме накара да купувам!?"Шапка му свалям на Боса, но това изказване не го разбирам. Все едно е ковчежник на янките, а не треньор! За Сако нещата са ясни- има си цена, плащаш я, получаваш го. За Стъридж обаче е прав, имам чувството че играе ли 2мача титуляр, на третия се чупи, не случаино Боса уточни: Ако е здрав, не се продава.
P.S. Не ги величай вълците, същите пънове като Плимут са.
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 яну 2017 18:02

Пак ли започнахте с черните прогнози?Понятието "има пари" е доста обширно.Примерно за едни отбори 90 милиона паунда за футболист са нормално нещо,докато за нас не са и това е добре.Нови ще има лятото,когато сме се класирали за ШЛ.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 20 яну 2017 21:10

realist написа:Ще се опитам да обясня колкото мога по-кратко:
1.По отношение на селекцията: очевидно е, че имаме най-късата скамейка от всички отбори в топ 6 и не е случайно, че още през януари сме в най-слаба форма от тези отбори и пукаме гума след гума. Може би само Сити са по-зле, но там проблемът е от друго естество и ще се оправят. На път сме да отпишем турнир, в който сме стигнали до полуфинал пак заради късата скамейка. За ФА Къп имаме два варианта: или да излезем с малките и да отпаднем (Вълците са като Барса в сравнение с Плимут) или да се струпа още един тежък мач на много от титулярите и да са гроги с Челси. Това е пак заради късата скамейка.
2.Не съм съгласен невероятен защитник като Сако да бъде изритан само заради някаква глупава проява на пресконференция. Той се извини, даде заявка да се бори за място, но не получи никакви шансове. Дори Балотели получи шанс да се докаже, а Сако - не.
3.Отношението към Стъридж е просто подигравка. Както и да играе, каквото и да прави, той е твърда резерва. В същото време, както и да играе, Фирминьо е твърд титуляр. Според мен Клоп трябваше да създаде конкуренция в нападение, както при вратарите (последното вече дава резултат), т.е. да ги върти постоянно. Няма как да очаквате Стъридж да играе с желание срещу Плимут, при положение, че с Юнайтед му беше показано явно, че на него няма да се разчита.
Пак казвам, че Клоп е невероятен и прави чудеса този сезон, но при тази липса на играчи да се лишиш от двама от най-класните, не го приемам. И то не заради футболни причини, а няканви неясни субективни такива.

И аз ще се опитам да съм кратък ,тъй като нещата дето ще кажа няма да ги казвам за първи път и наистина се обсъждат едни и същи теми масово .
1. Това е първата реална година на Клоп. Отборът му тепърва почва да гради реноме , а все от някъде трябва да се започне . Скамейката е къса , защото не сме в Европа . Щеше да е невероятно тъпо да купим 10тима през трансферният прозорец и да четем всякакви оплаквания защо еди кой си не играел и не получавал шансове . Догодина нещата ще се оправят като хванем Шампионската Лига . Отделно бих казал , че имам приятел който е фен на Уулвърхемптън като горе долу съм запознат с отбора им и меко казано твърдението ти , че ще са като Барса сравнение с малките е грешно .
2. Сако поне в мойте очи си е почти същият като Шкъртел- Колеблив , прави грешки от време на време , но когато е в форма е железен . Винаги ще го уважавам за това , че знае в кой отбор играе и го е показвал не веднъж ,но няма да ми липсва при положение , че имаме Клаван и Матип вместо него . Що се късае до по голямата картинка - има неща дето ние няма как да знаем , има неща дето си остават на терена, в офиса на Клоп или в съблекалните . Очевидно е ,че това не е цялата причина за изгнанничеството на Сако . Клоп гради колектив , може би Сако пречи на това . Няма как да знаем . Знаем само ,че дойдоха стабилни хора на неговото място и няма от какво да сме недоволни .
3. Отношението на Стъридж е подигравка ? Съгласен съм , но не в този смисъл който имаш предвид ти . Стъридж не тича , Стъридж не се старае и Стъридж не пресира . Не случайно до миналата година медиите говореха , че не му се играело за нас и играел без емоция преди головете му в Лига Европа и изразената емоция да ги оправдаят . Фирмино може да не вкарва, може да му се получават един на пет финтовете , може да изглежда така ,че липсва на терена 1/3 от времето ,но играе според инструкциите на Клоп , а това е най важното . Като пуснеш Лалана дето тича като изоглавен до него и Хендерсън и Коутиньо дето видят ли удобен шанс за преса не го пропускат и ето от къде ни идват повечето контраатаки . Със Стъридж как го виждаш това ? Голям голмайстор е , но е мързелив . Отделно от това другият проблем с него е скапаната му алчност и нарцисизъм . Той си мисли ,че може да носи отбора на гръб. Той си мисли ,че неговите решения са правилните решения винаги . Честно казано имал съм съученици навремето дето не са били толкова лакоми като него като сме играли футбол. Стъридж си играе за статистиката и толкова . Най-свежият пример за това колко себичен футболист е беше миналата сряда на Сейнт Мери дето Саутхемптън цял мач ни бяха навряли в нашата половина и в края на мача се отнема топката и стига до Стъридж на 35 метра от вратата и вместо да изведе нахлуващите ни халфове 1 на 1 с вратаря той я стреля над гредата . Златен шанс за 1;1 беше това . Такъв тип действия прави масово което мен лично ме дразни. Явно и Клоп го дразнят .

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 20 яну 2017 21:32

От доста време насам трансферният прозорец е тих при нас.Нито се натискаме за някой , а и никой от нашите не реве за трансфер.Ако не друго може да се каже , че Клоп е направил истински колектив.Сако имаше няколко издънки и да не забравяме онази допинг сага.Това,че мълчи Сако и за мен е странно , но явно са се разбрали как ще се процедира и няма шум за нищо.Досега много странен трансферен прозорец на Ливърпул :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 20 яну 2017 21:41

PSvilenov, уважавам мнението ти и дори голяма част от аргументите ти ги приемам. Няма нищо лошо да сме на различни мнения по някои въпроси, даже е добре, защото става дискусия. Само да уточня нещо: написах, че Уулвс са като Барса в сравнение с Плимут, не в сравнение с малките :) Признавам, че не ги следя изкъсо, но двата отбора ги делят две нива в професионалния футбол, което си е цяла пропаст.
Илиев, само ще си позволя да те поправя за две неща относно Сако. Първото е, че той няма никаква вина за допинг скандала, защото в крайна сметка беше оневинен. Второто е, че той вече мълчи, защото е обезверен и знае, че е пътник. В началото не мълчеше, даже негодуваше, че не получава шансове и играе само с дубъла, въпреки, че е във форма. Просто му стана ясно, че каквото и да прави, времето му в Ливърпул изтече. Което за мен е много жалко. Сако е млад, подлежи на развитие и при тези качества които има, спокойно може да се превърне в един от най-добрите на поста си в света.

Tart
Контакти:

Мнениеот Tart » 20 яну 2017 22:13

За глупаците ,които ако четат ,не могат да разберат.Писах го преди ,но хайде пак ,че е петък.Това ,което прави нашият отбор се гради на:1 - предсезонна тежка физическа подготовка със специални системи за въстановяване - за да могат играчите да играят този стил цял мач, а да не припадат след 60-та минута като миналата година
2-Явно...първо поне не сте гледали Клоп като гост на Кара, където обяснява на тъпаците какво играем..като схема и тактика..второ...тактическата подготвка на атакуващите да отварят пространства- вече 7 месеца
Така..1: НЯМА КОЙ ДА КУПИМ сега и да замести титуляр..никой няма да бъде физически и тактически подготвен , за да пасне..ако нямаш акъл , няма как да го разбереш..само вратар
2: Стилът ни на игра е базиран на колектива..не на индивидуалните качества генерално .Направо..Стъридж прави така..опа..загубихме топката..аз съм офанзивен,,не ме занимавайте..тичайте да я отнемате и ми я дайте..АЗ ще я вкарам, като не стане..аз съм офанзивен,не ме занимавайте..и т.н .Нашият стил е..няма значение кой ще бъде в дадена атакуваща позиция..ВАЖНО Е САМО там да има хора..тайминг..когато загубим топката всички стават защитници (висока преса)>Да добавя..шибаният Стъридж, на всичкото отгоре , е чуплив като яйце...половината време при нас е бил контузен...Сако..този не само ,че се правеше на тартор ,правейки се на маймуна..а и толкова тъп ,че не е могъл да научи нито едно заучено положение в предсезонната...за мен дори това е основната причина да излети....въобще забелязватели колко заучени отиграваме всеки мач само при корнер???
П.С..да не пиша повече ,че се дразня..казах..сядайте..гледайте..слушайте и осмислете..започнете с Клоп като гост на Кара
А да..и за всеки случай..Клоп: "...намяше как да купя още 2-3 добри играчи лятото като им кажа..хей.. елате да играете за нас..ама не знам кога"

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 21 яну 2017 01:32

Фонте премина в West Ham, дали пък Светците няма да развържат кесията за Сако ?
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 21 яну 2017 15:14

Tart на 20 Яну 2017 21:13

За глупаците ,които ако четат ,не могат да разберат.Писах го преди ,но хайде пак ,че е петък.Това ,което прави нашият отбор се гради на:1 - предсезонна тежка физическа подготовка със специални системи за въстановяване - за да могат играчите да играят този стил цял мач, а да не припадат след 60-та минута като миналата година
2-Явно...първо поне не сте гледали Клоп като гост на Кара, където обяснява на тъпаците какво играем..като схема и тактика..второ...тактическата подготвка на атакуващите да отварят пространства- вече 7 месеца
Така..1: НЯМА КОЙ ДА КУПИМ сега и да замести титуляр..никой няма да бъде физически и тактически подготвен , за да пасне..ако нямаш акъл , няма как да го разбереш..само вратар
2: Стилът ни на игра е базиран на колектива..не на индивидуалните качества генерално .Направо..Стъридж прави така..опа..загубихме топката..аз съм офанзивен,,не ме занимавайте..тичайте да я отнемате и ми я дайте..АЗ ще я вкарам, като не стане..аз съм офанзивен,не ме занимавайте..и т.н .Нашият стил е..няма значение кой ще бъде в дадена атакуваща позиция..ВАЖНО Е САМО там да има хора..тайминг..когато загубим топката всички стават защитници (висока преса)>Да добавя..шибаният Стъридж, на всичкото отгоре , е чуплив като яйце...половината време при нас е бил контузен...Сако..този не само ,че се правеше на тартор ,правейки се на маймуна..а и толкова тъп ,че не е могъл да научи нито едно заучено положение в предсезонната...за мен дори това е основната причина да излети....въобще забелязватели колко заучени отиграваме всеки мач само при корнер???
П.С..да не пиша повече ,че се дразня..казах..сядайте..гледайте..слушайте и осмислете..започнете с Клоп като гост на Кара
А да..и за всеки случай..Клоп: "...намяше как да купя още 2-3 добри играчи лятото като им кажа..хей.. елате да играете за нас..ама не знам кога"

Тренер, къде се изгуби бе човек? И защо пак си под различно име? :)

interist1

Мнениеот interist1 » 22 яну 2017 14:57

realist написа:
Tart на 20 Яну 2017 21:13

Тренер, къде се изгуби бе човек? И защо пак си под различно име? :)

Тренера не е тук а в сайта гол.бг .Там може да го намерите в темите на Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 22 яну 2017 15:33

Маркович се връща.Не са доволни от него в Спортинг.Дали ще го пратят някъде или ще остане при нас този полусезон ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Ливърпул”