Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот todorov » 22 яну 2017 12:31

Кашчей написа:
Teo написа:Кашчей, ти като запознат с юридическата материя би трябвало да си наясно....
...ПО ЗАКОН ЛИТЕКС НИЩО ОБЩО С ЦСКА!
@ Когато ми оспориш тия Де Факти с Факти тогава ела да спориме :lol: :lol:

Че и аз това казвам, г-н Магистре-По закон Литекс нищо общо с ЦСКА, защото Литекс е старото име на ЦСКА-София. ЦСКА-София, също по закон, г-н Магистре, също нищо общо с ЦСКА. Не знам какво точно искаш да кажеш, че и да спориш :roll:

Само не знам, какво удоволствие ти доставя да повтаряш едно и също нещо, като развален грамофон. И след като, според теб, Литекс е ЦСКА-София, защо на страницата на ЦСКА-София в сайта на УЕФА, не са прехвърлени данните на Литекс?

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 22 яну 2017 12:41

vaskonti написа:Да, разбира се. Литекс имали право за Първа лига, но това право е прехвърлено на ЦСКА-София. Последвал е опит за повторно получаване на такова право, но не са успяли. Поради което и отиват във В група. Хронологична логика отвсякъде.

Василе само ти ли не вдена? Старото първенство беше закрито , създаде се ново първенство и всеки получи право да се съзтезава там където беше поканен и имаше възможности .Кой къде е играл в старото първенство няма значение . По-добре обясни докога троловете ще серат в секцията на ЦСКА безнаказано ? :?:
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 яну 2017 12:44

todorov написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Кашчей, ти като запознат с юридическата материя би трябвало да си наясно....
...ПО ЗАКОН ЛИТЕКС НИЩО ОБЩО С ЦСКА!
@ Когато ми оспориш тия Де Факти с Факти тогава ела да спориме :lol: :lol:

Че и аз това казвам, г-н Магистре-По закон Литекс нищо общо с ЦСКА, защото Литекс е старото име на ЦСКА-София. ЦСКА-София, също по закон, г-н Магистре, също нищо общо с ЦСКА. Не знам какво точно искаш да кажеш, че и да спориш :roll:

Само не знам, какво удоволствие ти доставя да повтаряш едно и също нещо, като развален грамофон. И след като, според теб, Литекс е ЦСКА-София, защо на страницата на ЦСКА-София в сайта на УЕФА, не са прехвърлени данните на Литекс?

Може би щяха да го направят..Но кавалите от БФС навреме си избърсаха насрания задник възстановявайки с около месец закъснение и Литекс и Ботев Луковит и Чавдар Етрополе с нови АД-та.За Литекс не е с ново а с това на Луковит.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 яну 2017 12:48

УЕФА се произнесе.... това, което стана е всичко по законов ред... тука, ако искате напишете 10 романа как Литекс е ЦСКА, но за огромно съжаление НЕ Е! 8-)
@ Всичко е по правилата на играта! :lol:
Това, че Бог Гриша Таралежа изяде всичкото змии на Армията и околността е друга тема! :idea:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 яну 2017 12:48

kolokolo написа:
vaskonti написа:Да, разбира се. Литекс имали право за Първа лига, но това право е прехвърлено на ЦСКА-София. Последвал е опит за повторно получаване на такова право, но не са успяли. Поради което и отиват във В група. Хронологична логика отвсякъде.

Василе само ти ли не вдена? Старото първенство беше закрито , създаде се ново първенство и всеки получи право да се съзтезава там където беше поканен и имаше възможности .Кой къде е играл в старото първенство няма значение . По-добре обясни докога троловете ще серат в секцията на ЦСКА безнаказано ? :?:

Ти уби коча!Как да няма значение кой къде е играл?Всички ли бяха поканени?Или 9-те отбора от А група нямаха право-без покана?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 яну 2017 13:40

baraba написа:Срещата между ЦСКА и Локомотив (Москва) ще можете да проследите минута по минута на CSKA.BG, а утре ще можете да наблюдавате и пълен запис в ЦСКА ТВ.

А директно кога? Изображение
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 яну 2017 13:41

angelco77 написа:
soilwork написа:
vaskonti написа:
soilwork написа:[center]ЦСКА (София): как возрождается балканский гранд
Самый титулованный клуб Болгарии возвращает былое величие
[/center] http://www.sportsdaily.ru/articles/czsk ... skij-grand

Тук пише, че ЦСКА и Литекс са осъществили юридическо сливане. Кога ли е станало това, че нещо ми се губи? :roll:
[center]Не мога да коментирам написаното от руските колеги .....предполагам че намекват че използвахме лиценза на Литекс за Първа Лига. Юридическите подробности и прекаленото взиране в маловажни детайли са присъщи на хора наричащи себе си оздравители (преди ) ,след Възражданеto на ЦСКА не знам защо продължават да въртят като развален грамофон познати и изтъркани плочи :roll: [/center]

И как използвахте лиценза на Литекс,че ми стана интересно?И не ми излизай с мантрата за юридическите подробности и прекаленото взиране в маловажни детайли!Защото съм от Ловеч и за мен и за феновете от моя град съвсем не е маловажен детайла,че клуба основан през 1921 година му сложиха тире и го преместиха в София!Факт неоспорим!
А в същото време докарват Ботев Луковит и го кръщават го Литекс!Факт неоспорим!
И ти най-нагло ми казваш че това е клуба основан 1921 година,станал 4 пъти шампион и пребил с цели 8(ОСЕМ)гола отбора който ти припозна!

Понеже си от Ловеч,фирменият отбор „Литекс“,какво общо има с този от 1921г.,а този от 1999г.какво общо има с този от 1995г.Никой не докарват,отборите,които споменаваш си играят в градовете си и си съществуват като пичове :) Радвайте се ,че все още градът ви има отбор и се бори за влизане в Б група :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 яну 2017 13:43

Teo написа:УЕФА се произнесе...

Когато си прав, прав си и никой не може копче да ти каже.
За организацията управляваща футбола в Европа сте нито ЦСКА, нито Литекс, вие сте един нов отбор без история в Европа, беез нито един мач в Европа под егидата на тази организация.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 яну 2017 13:44

Кашчей написа:
baraba написа:
angelco77 написа:
soilwork написа:
vaskonti написа:
soilwork написа:[center]ЦСКА (София): как возрождается балканский гранд
Самый титулованный клуб Болгарии возвращает былое величие
[/center] http://www.sportsdaily.ru/articles/czsk ... skij-grand

Тук пише, че ЦСКА и Литекс са осъществили юридическо сливане. Кога ли е станало това, че нещо ми се губи? :roll:
[center]Не мога да коментирам написаното от руските колеги .....предполагам че намекват че използвахме лиценза на Литекс за Първа Лига. Юридическите подробности и прекаленото взиране в маловажни детайли са присъщи на хора наричащи себе си оздравители (преди ) ,след Възражданеto на ЦСКА не знам защо продължават да въртят като развален грамофон познати и изтъркани плочи :roll: [/center]

И как използвахте лиценза на Литекс,че ми стана интересно?И не ми излизай с мантрата за юридическите подробности и прекаленото взиране в маловажни детайли!Защото съм от Ловеч и за мен и за феновете от моя град съвсем не е маловажен детайла,че клуба основан през 1921 година му сложиха тире и го преместиха в София!Факт неоспорим!
А в същото време докарват Ботев Луковит и го кръщават го Литекс!Факт неоспорим!
И ти най-нагло ми казваш че това е клуба основан 1921 година,станал 4 пъти шампион и пребил с цели 8(ОСЕМ)гола отбора който ти припозна!

И как са докарали Ботев Луковит , като Ботев Луковит си е в Луковит ??? Нещо много взехте да докарвате и разкарвате , че да ви се нагодят мантрите , ама нъц , не ви се получава ;)

А Литекс що е във В група, след като не е ваден и изпадал от Б група :twisted:

Животът е мистерия,Кашчелний... 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 яну 2017 13:52

На който не му се гледат записи след сто часа, и не иска да плаща пари на Киро(според мантрата на повечето във форума на Гонг). ;)
https://www.youtube.com/watch?v=LXQSq1pjgO0
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “ЦСКА”