Ливърпул - Суонзи (21.01.17)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: Ливърпул - Суонзи (21.01.17)

Мнениеот plmar » 21 яну 2017 22:43

След всеки наш провал аз пиша че не е станало кой знае какво! И днес си стоя зад мнението. Какво обаче видях днес: Един много, много уморен и съответно без идеен тим. Този извод ми е крайно неприемлив, напрактика сме на средата! Пари има, Боса обаче не иска да ги харчи? Липсата на Коу някакси се замаза, но тази на Мане явно няма как! Това което ни липсва явно е манталитет и класа. Очевадна е липсата на кадри! С тази пейка три турнира! Не знам, но се надявам...
Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 21 яну 2017 22:51

Челсарите ще бият не ги мислите - след Юнайтед - те са най-големите вързали - такива мачове винаги ги вземам 1:0 с гол от Космоса.

Лошото е, че 10 точки - въпреки че за мен Челси са слаби - са ппрекалено много.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 21 яну 2017 22:52

E_pluribus_unum написа:Аз този мач с Хъл,не го мисля.В главата ми е следващия кръг.Ще бъде"гладиаторска"битка или поне да се надяваме!

И ние си мислeхме , че отнесем лебедите без проблем , а то какво стана :) Няма невъзможни неща :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 21 яну 2017 22:58

Имаше подценяване, искаха да вземат мача без да се напъват. Кризата е видима. Срещу Юнайтед тичаха прекалено много за точка, днес започнахме да играем след като вече губехме 0-2. За съжаление, липсата на постоянство продължава и през втората година на Клоп. Ако няма титла, сезона за мен е загубен. Боли ме фара за Шампионски лиги, купи и други сурогати. Клоп е дебелоглав германец, дано не си счупи дебелата тиква в Лигата, щото тя е костелив орех. Много съм разочарован. Мислех, че съм обръгнал от толкова разочарования, но все още ме боли, след всеки провал, защото твърде много обичам Ливърпул.

Потребителски аватар
E_pluribus_unum
Контакти:

Мнениеот E_pluribus_unum » 21 яну 2017 23:55

iliev72 написа:
E_pluribus_unum написа:Аз този мач с Хъл,не го мисля.В главата ми е следващия кръг.Ще бъде"гладиаторска"битка или поне да се надяваме!

И ние си мислeхме , че отнесем лебедите без проблем , а то какво стана :) Няма невъзможни неща :)

Ааа,не,вие искахте да си направите"барбекю"с Лебед :) :) :) .В кръга на майтапа.
Разбира се,че може да стане съкатлък в този мач,но в предвид това,че сме много,много постоянни този сезон и това,че играем на Моста,а и Хъл са на опашката и отбора им е доста разреден(предвид контузиите) не очаквам изненада.Може мача да е труден,но мисля,че ще победим!
Силният пълководец няма слаби войници.-Китайска мъдрост

Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 22 яну 2017 13:02

Честито на Суонси може да не изпаднат след такъв мач :) Отпаднахме от борбата за титлата сега е време да почнат да печелят точки за да не отпаднем и от борбата за топ 4 ;) Много е важно и да спечелим този 1/2 фина за да има Клоп още един шанс да счупи каръка и спечели купа ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 22 яну 2017 18:20

Днес Арсенал показа как се прави с човек по малко...за съжаление нямаме тяхната класа и най важното желание. Направо умирам от яд като гледах вчера колко неадекватни и безпомощни бяха нашите. Не мога да повярвам, че футболисти като Джан, Клайн и Лалана бяха такава трагедия, Клаван и това вратарчето даже не искам да ги коментирам...Ориги и Стъридж също. Лукас има място на терена, както и Александър-Трент. Клоп да купува Харт и да приключваме с вратарската драма. Пропуснах да добавя и късата резервна скамейка, но тук вече е виновен треньора.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 23 яну 2017 17:19

На няколко места виждам да се коментира че сме нямали манталитет ,което ми звучи странно . Много бързо се забравиха дните на Роджърс , когато наистина бяхме без манталитет и ако бяхме допуснали гол първи ,било то и в 5тата минута , губехме неизбежно . Дори до точка не можехме да се доберем . От както Клоп е тук имаме непримиримост и дух . От 2;0 стигнахме до 2:2 . Манталитет има, проблемът е че сме в криза .

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 яну 2017 19:17

PSvilenov написа:На няколко места виждам да се коментира че сме нямали манталитет ,което ми звучи странно . Много бързо се забравиха дните на Роджърс , когато наистина бяхме без манталитет и ако бяхме допуснали гол първи ,било то и в 5тата минута , губехме неизбежно . Дори до точка не можехме да се доберем . От както Клоп е тук имаме непримиримост и дух . От 2;0 стигнахме до 2:2 . Манталитет има, проблемът е че сме в криза .

Манталитета, кризите(като цяло, не тази конкретно, а колко пъти и колко дълги ще са през един сезон) и дупките са проблемите в/у които Клоп работи и аз съм 100% сигурен, че ще реши. Проблемът с драмите във форумът е, кой за колко време си мисли (или му се е прищяло), че те ще се решът. И един започва да се тръшка на 5ия месец, друг на 9ия и така нататък в зависимост от нервната система и лабилноста на психиката ;)

Върни се в “Ливърпул”