Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Fakir
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Fakir » 22 яну 2017 11:00

Teo написа:Кашчей, ти като запознат с юридическата материя би трябвало да си наясно....
...ПО ЗАКОН ЛИТЕКС НИЩО ОБЩО С ЦСКА!
@ Когато ми оспориш тия Де Факти с Факти тогава ела да спориме :lol: :lol:

По закон Литекс смени името си на ЦСКА-София.Архивите в Търговския регистър са достъпни.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 22 яну 2017 11:08

Fakir написа:
Teo написа:Кашчей, ти като запознат с юридическата материя би трябвало да си наясно....

По закон Литекс смени името си на ЦСКА-София.Архивите в Търговския регистър са достъпни.

Когато бе извършена смяна на името, Литекс бе вече лишен от съдържание. ЦСКА, шапката, го бе изкупил.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2017 11:20

Altarf написа:
vaskonti написа:Аха, можеш да даваш линк към написаното от руските "колеги" , но ако не ти изнася нещо в линка, не можеш да ги коментираш. Колко типично.
Лиценз не може да се ползва назаем. Колкото и да е незначителна юридическата подробност, законът го забранява изрично.
Де факто, за вас всичко извън голото твърдение, че това е ЦСКА е маловажен детайл и прекалено взиране в подробности. Вие нямате нищо друго, освен голо твърдение. Нямате дори един факт, който да доказва, че това е ЦСКА. Точно обратното - пълно е с доказателства, че това не е ЦСКА, а в най-добрия случай нов клуб, наследник на Литекс. Може вече да не е Литекс поради чисто административни и географски причини, но и няма дори косвена връзка с ЦСКА. Обяснението, че Етрополе се бил "преструктурирал" на ЦСКА е върха на абсурда и на нелепостта. И това е най-мекото определение.

Ти не разбра ли, че още 1950 г. ЦДНВ е закрит, а това, което се нарича ЦСКА, е всъщност Ботев Пд? По вашата логика, в която водещо е дружеството.

Създаден е турнир за определяне на софийските участници за сезон 1950 в който първите 5 отбора се класират. След края на турнира ЦДНВ остава на 6-тото място. С решение на спортната секция на МНО, на мястото на армейският Ботев (Пловдив) се създава сборен отбор с най-силните футболисти от ЦДНВ, Ботев, Черно море, Сливен и др. Името на отбора е „Народна войска“. Отборът завършва на второ място след „Динамо“.
От следващият сезон отборът е наследен от основният армейски отбор ЦДНВ, а другите армейски отбори започват от по-ниски дивизии.

Та излиза, че най-титулуваният клуб в България е Ботев Пд. По вашата логика, в която водещо е дружеството.

Естествено, че водещо е дружеството! Ако няма дружество, което да развива даден вид спорт за какъв отбор по този спорт ще говорим?!
Освен това, през 1950 се създава обединен отбор на ДНА у нас, като този отбор ползва правото на ДНА-Пловдив да играе в А група, а не е обединен под неговата шапка! Няма да е лошо да знаеш за какво пишеш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 22 яну 2017 11:38

angelco77 написа:
soilwork написа:
vaskonti написа:
soilwork написа:[center]ЦСКА (София): как возрождается балканский гранд
Самый титулованный клуб Болгарии возвращает былое величие
[/center] http://www.sportsdaily.ru/articles/czsk ... skij-grand

Тук пише, че ЦСКА и Литекс са осъществили юридическо сливане. Кога ли е станало това, че нещо ми се губи? :roll:
[center]Не мога да коментирам написаното от руските колеги .....предполагам че намекват че използвахме лиценза на Литекс за Първа Лига. Юридическите подробности и прекаленото взиране в маловажни детайли са присъщи на хора наричащи себе си оздравители (преди ) ,след Възражданеto на ЦСКА не знам защо продължават да въртят като развален грамофон познати и изтъркани плочи :roll: [/center]

И как използвахте лиценза на Литекс,че ми стана интересно?И не ми излизай с мантрата за юридическите подробности и прекаленото взиране в маловажни детайли!Защото съм от Ловеч и за мен и за феновете от моя град съвсем не е маловажен детайла,че клуба основан през 1921 година му сложиха тире и го преместиха в София!Факт неоспорим!
А в същото време докарват Ботев Луковит и го кръщават го Литекс!Факт неоспорим!
И ти най-нагло ми казваш че това е клуба основан 1921 година,станал 4 пъти шампион и пребил с цели 8(ОСЕМ)гола отбора който ти припозна!

И как са докарали Ботев Луковит , като Ботев Луковит си е в Луковит ??? Нещо много взехте да докарвате и разкарвате , че да ви се нагодят мантрите , ама нъц , не ви се получава ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2017 11:39

baraba написа:
angelco77 написа:
soilwork написа:
vaskonti написа:

Тук пише, че ЦСКА и Литекс са осъществили юридическо сливане. Кога ли е станало това, че нещо ми се губи? :roll:
[center]Не мога да коментирам написаното от руските колеги .....предполагам че намекват че използвахме лиценза на Литекс за Първа Лига. Юридическите подробности и прекаленото взиране в маловажни детайли са присъщи на хора наричащи себе си оздравители (преди ) ,след Възражданеto на ЦСКА не знам защо продължават да въртят като развален грамофон познати и изтъркани плочи :roll: [/center]

И как използвахте лиценза на Литекс,че ми стана интересно?И не ми излизай с мантрата за юридическите подробности и прекаленото взиране в маловажни детайли!Защото съм от Ловеч и за мен и за феновете от моя град съвсем не е маловажен детайла,че клуба основан през 1921 година му сложиха тире и го преместиха в София!Факт неоспорим!
И ти най-нагло ми казваш че това е клуба основан 1921 година,станал 4 пъти шампион и пребил с цели 8(ОСЕМ)гола отбора който ти припозна!

И как са докарали Ботев Луковит , като Ботев Луковит си е в Луковит ??? Нещо много взехте да докарвате и разкарвате , че да ви се нагодят мантрите , ама нъц , не ви се получава ;)

А Литекс що е във В група, след като не е ваден и изпадал от Б група :twisted:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 яну 2017 11:41

[center]Просто използувахме правото на Литекс да играе в Първа Лига. Юридическите трансформации бяха предприети заради неадекватноста на БФС......всички знаем какво предложи Гришата в началото. Нека ловешките фенове не забравят че Литекс-Комерс е едно частно дружество и собственикът е в правото си да решава как ще го управлява .Важното е че всичко вече е в миналото.....ЦСКА оцеля въпреки бурите и враговете си-чист ,без дългове със собственик милеещ за клуба и червената идея [/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 22 яну 2017 11:43

Mitata написа:
Fakir написа:

Когато бе извършена смяна на името, Литекс бе вече лишен от съдържание. ЦСКА, шапката, го бе изкупил.

За теб официални документи не съществуват,нали?Каквото каже падишаха или Дърпатов(тоест,ти)това е истината.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 22 яну 2017 11:43

ММ1914 написа:
Кашчей написа:
Mitata написа:Всеки непредубеден разбира, че де факто имаме сливане на клубове. Нямало документ, възразяват хейтърите. Не, документи има - Чавдар се реорганизира на ЦСКА и изкупува Литекс, след което от ловешкия клуб остава само името. Всички последващи промени се извършват от клуб с името ЦСКА. Така че няма как да ни убедите в противното, не губете времето си.

Ей, не се спря и ти да пишеш глупости за неща, от които не разбираш!

Де факто има преименуване на един отбор. Де факто едни дългове ще си останат неплатени в огромната си част / около 80 процента/, де факто винаги верни, не е това което беше. :mrgreen: Дефакто г-н "Аз ши ва издържам" си купи едни примитиви, за смешни пари. Де факто още нямате работеща тоалетна на стадиона, това е истината за състоянието на отбора. И не на последно място, цялата сбирщина от Ловеч се довлече в София.

Вервай си , така , както си вЕрваш и за УКАЗА на ЦК с който уж е основан ЦСКА ;) А сбирщина има единствено събрана на един стадион до ... сухата река в покрайнините на София ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2017 11:45

soilwork написа:[center]Просто използувахме правото на Литекс да играе в Първа Лига. Юридическите трансформации бяха предприети заради неадекватноста на БФС......всички знаем какво предложи Гришата в началото. Нека ловешките фенове не забравят че Литекс-Комерс е едно частно дружество и собственикът е в правото си да решава как ще го управлява .Важното е че всичко вече е в миналото.....ЦСКА оцеля въпреки бурите и враговете си-чист ,без дългове със собственик милеещ за клуба и червената идея [/center]

"Литекс" нямаше право да играе в Първа лига. А и да ни светнеш, кои сте тези "вие", които сте използвали това право на "Литекс" :mrgreen: Да, всички знаем какво предложи Гришата в началото. За съжаление, нещо не му се чакаше, нещо не беше доизпипано и нещата се объркаха. След това вече бяха тотално осрани, с вашата активна помощ!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 яну 2017 11:46

Кашчей написа:
baraba написа:
angelco77 написа:
soilwork написа:
vaskonti написа:

А Литекс що е във В група, след като не е ваден и изпадал от Б група :twisted:
[center]Не успяха да поготвят навреме документите си за Втора Лига и с оглед развитието,перспективите и бъдещето на тима решиха да слязат едно ниво по-долу [/center] [center]Колега,това са си проблеми на ловешкият футбол -дискутирай в тяхната тема ;) [/center]

Върни се в “ЦСКА”