Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 21 яну 2017 20:55

За мен най-големия трансферен удар ще бъде, ако си върнем Мораеш на Армията! :idea:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 21 яну 2017 20:57

sin4ec написа:
Red joker написа:Според мене не са нужни играчи ,поне не сме в крайна нужда,особено ако се разиграят португалците :idea: ;) ,така че не бива да се прибързва,ако трябва да се изчака до лятото или да се подпишат предварителни договори сега,с някои наистина добри играчи,нещо от рода на Мораес и Зику,да речеме :!:

Тука съм съгласен. Не знам откъде- накъде феновете свикнаха да има селекция минимум по 5-6 човека и зиме , и лете...
При нас трябваха крило, защитник и нападател( за конкуренция и дълбочина). Бег ако дойде-берекет! Стига толкоз.
При вас един нападател е достатъчен на практика.
Аз не споделям оптимизма ти за латиносите-те са мързеливи и скатавки. Такава си им е природата. Но могат поне да вдигнат нивото и да са постоянни.
Посредственото ниво на бг футбола обезсмисля повече трансфери и при вас, и при нас засега.
Това ми е виждането. Но то не пречи да побъзикам трубадурите, които още по Игнажден уверяваха, че аха-аха всеки момент ще почнат да идват суперзвезди. Бре мина Божич, мин Благовещение, мина Бабинден-няма никой... :)

И кой те е уверявал в тези глупости които си написал , защото аз знам само за две официални изявления : на Белчев , който каза само че ще има нови и нищо повече и на Стоилов , който заяви , че ще се обяви трансфер единствено на официалния сайт и то след подписан договор , ще се помъчат да направят всичко възможно за да осигурят новите колкото е възможно по-рано за да са на разположение на Белчев за контролите , но е трудно !!! Къде си ги измисли тези Игнаждени и Благовещения , само ти си знаеш и ... кристалното кълбо в което гледаш :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 яну 2017 20:58

[center]Команда: ЦСКА

Цвета: красный, белый

Прозвища: Армейцы, Красные

ВСЕ ЛУЧШЕЕ – В ПРОШЛОМ

ЦСКА из Софии – самый титулованный клуб Болгарии. 31 чемпионский титул, 11 Кубков страны, признание на международной арене – двукратный полуфиналист Лиги чемпионов (1967, 1982), полуфиналист Кубка обладателей Кубков (1989). Всего в активе клуба 59 трофеев. «Армейцы» даже занимают 60 место в рейтинге лучших европейских клубов XX века – выше «Манчестер Сити», «Лиона», «Наполи», «Фенербахче» и «Севильи».
[/center] Братушките нямат грешка..... ;) http://www.fclm.ru/ru/publications/news/14575

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 яну 2017 21:08

[center]ЦСКА (София): как возрождается балканский гранд
Самый титулованный клуб Болгарии возвращает былое величие
[/center] http://www.sportsdaily.ru/articles/czsk ... skij-grand

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 яну 2017 23:30

soilwork написа:[center]ЦСКА (София): как возрождается балканский гранд

Тук пише, че ЦСКА и Литекс са осъществили юридическо сливане. Кога ли е станало това, че нещо ми се губи? :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 яну 2017 00:46

vaskonti написа:

Тук пише, че ЦСКА и Литекс са осъществили юридическо сливане. Кога ли е станало това, че нещо ми се губи? :roll:
[center]Не мога да коментирам написаното от руските колеги .....предполагам че намекват че използвахме лиценза на Литекс за Първа Лига. Юридическите подробности и прекаленото взиране в маловажни детайли са присъщи на хора наричащи себе си оздравители (преди ) ,след Възражданеto на ЦСКА не знам защо продължават да въртят като развален грамофон познати и изтъркани плочи :roll: [/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 22 яну 2017 02:22

soilwork написа:
vaskonti написа:

[center]Не мога да коментирам написаното от руските колеги .....предполагам че намекват че използвахме лиценза на Литекс за Първа Лига. Юридическите подробности и прекаленото взиране в маловажни детайли са присъщи на хора наричащи себе си оздравители (преди ) ,след Възражданеto на ЦСКА не знам защо продължават да въртят като развален грамофон познати и изтъркани плочи :roll: [/center]

И как използвахте лиценза на Литекс,че ми стана интересно?И не ми излизай с мантрата за юридическите подробности и прекаленото взиране в маловажни детайли!Защото съм от Ловеч и за мен и за феновете от моя град съвсем не е маловажен детайла,че клуба основан през 1921 година му сложиха тире и го преместиха в София!Факт неоспорим!
А в същото време докарват Ботев Луковит и го кръщават го Литекс!Факт неоспорим!
И ти най-нагло ми казваш че това е клуба основан 1921 година,станал 4 пъти шампион и пребил с цели 8(ОСЕМ)гола отбора който ти припозна!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 22 яну 2017 05:18

angelco77 написа:
soilwork написа:
vaskonti написа:

И как използвахте лиценза на Литекс,че ми стана интересно?И не ми излизай с мантрата за юридическите подробности и прекаленото взиране в маловажни детайли!Защото съм от Ловеч и за мен и за феновете от моя град съвсем не е маловажен детайла,че клуба основан през 1921 година му сложиха тире и го преместиха в София!Факт неоспорим!
А в същото време докарват Ботев Луковит и го кръщават го Литекс!Факт неоспорим!
И ти най-нагло ми казваш че това е клуба основан 1921 година,станал 4 пъти шампион и пребил с цели 8(ОСЕМ)гола отбора който ти припозна!

Няма такова нещо. Литекс си е в Ловеч, -София на Армията!!!1!11 :lol: :lol:
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 22 яну 2017 09:27

Всеки непредубеден разбира, че де факто имаме сливане на клубове. Нямало документ, възразяват хейтърите. Не, документи има - Чавдар се реорганизира на ЦСКА и изкупува Литекс, след което от ловешкия клуб остава само името. Всички последващи промени се извършват от клуб с името ЦСКА. Така че няма как да ни убедите в противното, не губете времето си.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2017 09:31

Mitata написа:Всеки непредубеден разбира, че де факто имаме сливане на клубове. Нямало документ, възразяват хейтърите. Не, документи има - Чавдар се реорганизира на ЦСКА и изкупува Литекс, след което от ловешкия клуб остава само името. Всички последващи промени се извършват от клуб с името ЦСКА. Така че няма как да ни убедите в противното, не губете времето си.

Ей, не се спря и ти да пишеш глупости за неща, от които не разбираш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”