И Домусчиев да не се прави на ударен, да извади няколко хиляди лева. Че не може да се помогне вече с нищо е ясно, но поне да му се спестят болките на човека...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Лоша работа. Деева и държавата нещастна, не трябва ли тези обезболяващи да са безплатни за болните в такава фаза?
И Домусчиев да не се прави на ударен, да извади няколко хиляди лева. Че не може да се помогне вече с нищо е ясно, но поне да му се спестят болките на човека...
Долно уйно написа:Между другото, тъпото в случая е, че suni-айката се опита да тролне с подобно нещо по адрес на Домусчиев, ако някой си мисли, че се е загрижил за човека много се лъже.
suni написа:[center]Бивш футболист на Лудогорец тъне в забрава. Захари Минчев има нужда от ежеседмични ампули с обезболяващи.[/center]Бившият футболист на Лудогорец Захари Минчев е болен от рак. Това стана ясно от публикация във "Фейсбук" на дъщеря му Мира Захариева, която моли за помощ. Щерката на 60-годишния славен играч на "виолетовите" съобщава, че той се нуждае от ежеседмични ампули с обезболяващи, като едната струва 500 лева.
"Здравейте на всички мои приятели във Фейсбук! Обръщам се по-специално към тези от вас, които познават или поне знаят кой е баща ми. Много дълго време отлагах този пост... Но баща ми е прекалено горд, а и не искаше да се знае за състоянието му. Пък и до последно се надявахме на чудо или помощ от някой от футболните клубове (Етър и Лудогорец), където той се раздаваше до последно... Но, явно няма да стане така... И така... Моля, всеки от вас да помогне както може, дали с финансова помощ или просто като разпространи поста! Татко е болен от рак, четвърта степен, с разсейки по костите... Има нужда от ежеседмични ампули с обезболяващи, като едната струва 500 лв (засега знам само за това). Не мога да кача епикризата, защото не се справям добре с файловете. В коментар ще сложа телефонен номер, на който ще получите информация, ако ви е необходима. Готова съм на всеки, който поиска, да дам каквото е необходимо на лични съобщения", написа Мира Захариева Киранова.
Банковата сметка е: IBAN BG66UNCR70001522769484
УниКредит Булбанк: UNCRBGSF
Захари Минчев Маринов
0878165253 - Пенка Петкова
Редно е да се погрижат за ветераните си... Щото на думи са мнооого големи /братята/ !
ЕМИЛ написа:Долно уйно написа:Между другото, тъпото в случая е, че suni-айката се опита да тролне с подобно нещо по адрес на Домусчиев, ако някой си мисли, че се е загрижил за човека много се лъже.
Така е !
Не е сериозно човек с аватар като на Съни да пуска такива тема .
diplomat написа:Дано човекът успее да намери покой... А смешникът, който с темата търси гавра и подигравка, заслужава публичен линч.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта