Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Ozzimozzi » 19 яну 2017 21:38

sin4ec написа:Тази визитка какво трябва да докаже, че не схващам? Аз по-добре от теб знам чий юноша е Огнянов и къде е играл. Не съм казал, че е наш юноша, а че е наше момче. Наше момче е и Прохазка, който е израснал в школа извън България. Нещо неясно?

Колко дълъг път е извървял за да стане ваше момче, а сега се циганите за 1000 лева. Много стиснат финягата, сигурно пести за козирка и табло. :(
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 яну 2017 22:39

Доста наивен трябва да си, за да мислиш, че проблема са тези 1000лв. По-скоро Огнянов е имал разговори относно каква ще е ролята му в отбора е и обмислял нещата. Отделно има информации, че и отбор от Турция го иска.

fen1914

Дарко Тасевски

Мнениеот fen1914 » 19 яну 2017 22:39

Някой има ли информация какво се случва с Дарко?

Интересно ми е дали някой от великото спортно-техническо ръководство се е свързал с него, поне да го попита дали има някакви планове. А може би имаме изключителни футболисти и Дарко е излишен?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 яну 2017 22:40

Ozzimozzi написа:
sin4ec написа:Тази визитка какво трябва да докаже, че не схващам? Аз по-добре от теб знам чий юноша е Огнянов и къде е играл. Не съм казал, че е наш юноша, а че е наше момче. Наше момче е и Прохазка, който е израснал в школа извън България. Нещо неясно?

Колко дълъг път е извървял за да стане ваше момче, а сега се циганите за 1000 лева. Много стиснат финягата, сигурно пести за козирка и табло. :(

Всеки върви по пътя си. Литекс дойде на Армията и ГГ изхвърли всички от бившето ЦСКА. Кой пияница бил, кой приказвал много, кой некадърник...как пък от докараните с влака ловешки сукмани всичките са примерни, не пият, не пушат, не ебат гаджето на Шефа, а?
То и Падишаха ви се цигани за селекция, а и май никой не иска да дойде в неговия вилает, ама тва е друга тема...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 20 яну 2017 08:11

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:

Всеки върви по пътя си. Литекс дойде на Армията и ГГ изхвърли всички от бившето ЦСКА. Кой пияница бил, кой приказвал много, кой некадърник...как пък от докараните с влака ловешки сукмани всичките са примерни, не пият, не пушат, не ебат гаджето на Шефа, а?
То и Падишаха ви се цигани за селекция, а и май никой не иска да дойде в неговия вилает, ама тва е друга тема...

Какво общо има вашето момче Огнянов, което явно нещо го притеснява и засега не желае да подпише, с бъртвежите ти за Литекс, Армията, ГГ, ЦСКА, курви .. да не продължавам?
Истината е, че май финягата не смята да дава свои пари и отбора от квартал Подуене не е много привлекателен, дори за треторазредни футболисти.
Скачахте, когато Петрович напусна и изнесе малко информация от кухнята, но май човека ще се окаже прав.
Последна промяна от Ozzimozzi на 20 яну 2017 10:24, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
bluelagoon_1914

Мнениеот bluelagoon_1914 » 20 яну 2017 09:56

Вутов няма нищо общо с футбола вече. Поредния бездарник провален от прости и лакоми родители. Няма място в Левски. Вутов тръгва по пътя на Балтановци,Огняновци,Цоневци и всичките други бездарни и надути ритнитопковци излязли от Школата Ни. За съжаление и Краев върви натам.
Ти си знаеш какво си...... ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 яну 2017 11:27

Абе, то и на Неделев всички му се подиграваха, ама се вижда, че за нашето първенство си е ОК. Та да видим и Вутов как ще е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 20 яну 2017 11:44

Пелето е най-големия наглец и некадърник,който отбора ни е назначавал за спортен директор.А да си първи в тази класация при наличието на Гонзо в нея, си е нещо велико.С такива назначения отбора ни се отдалечава все повече от каквито и да е успехи.Но все пак това е и целта.Най-елементарния начин да саботираш нещо,което уж искаш да е успешно,е да залагаш на хора които са тъпи,но много вярващи в себе си.Леко им подхвърляш грешния курс и те го хващат с две ръце мислейки си ,че правят нещо.По тази причина и Жужо не е вече в отбора.Той искаше да се занимава с футбол.Пелето уж се занимава с всичко,а всъщност нищо не прави.Искам да знам каква е причината СПОРТНИЯТ НИ ДИРЕКТОР да не е дал и едно интервю свързано с най-важната му работа-селекцията.Да ни каже какво става с Огнянов(голама грешка е привличането му),какво става с Деса и какво става с хората,на които им изтичат договорите на лято.ТОВА ТРЯБВА ДА ПРАВИ ТОЗИ ОЛИГОФРЕН,а не да рита с играчите в тренировките.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 яну 2017 12:04

Ozzimozzi написа:Какво общо има вашето момче Огнянов, което явно нещо го притеснява и засега не желае да подпише, с бъртвежите ти за Литекс, Армията, ГГ, ЦСКА, курви .. да не продължавам?
Истината е, че май финягата не смята да дава свои пари и отбора от квартал Подуене не е много привлекателен, дори за треторазредни футболисти.
Скачахте, когато Петрович напусна и изнесе малко информация от кухнята, но май човека ще се окаже прав.

Истината е, че Левски взе двама нападатели, направили отлично впечатление тази есен в ППЛ. Взе и защитник, а десен бег от елитен гръцки отбор е на проби с желанието да остане...
В същото време в Литекс( Етрополе), известен още и като ЦСКАтиреСофия не идва никой. Въпреки, че няколкото оранжеви трубадура, преяли с лютеница и татул, обяснявахте в оная тема какви страховити трансфери ще дойдат всеки миг с гръм и трясък. Имаше и снимки на макаци, шимпанзета и прочее обитатели на джунглата, обикновено герои на филми на Animal planet. Но времето минава, първия мач чука на вратата, а маймун го няма. След като ГГ ви напълни с евтини латиноси на кило, докара ви прекалил с яденето негър, сега иска още макаци, та да изхвърли белите.
Но и негрите вече не искат да идват на село.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 яну 2017 14:50

Антон Огнянов мина през офисите на Левски и е съвсем близо до подписване на договор със "сините". С него беше агентът му Николай Жейнов, а подписването на контракта вече е просто формалност. Футболистът замина за медицински прегледи, след които трябва да се върне на стадиона, за да подпише договор. Играчът не успяваше да договори личните си условия няколко дни, но след като "сините" са вдигнали парите, които са му предложили при първите разговори, двете страни са си стиснали ръцете.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”