Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот dreben23 » 16 яну 2017 10:58

Габриел има две три сухи подред бре, не с лошо и ти. Доста си е добро момчето напоследък. :) :mrgreen:

Трансфери може би ще има, поне един халф или защитник ще ни свършат работа. Пянич е супер, ама той ще е най-добрият в Юве и ще ти дойде в Арсенал. Звучи ми абсурдно засега, за Караско съм с двете ръце за, въпреки че сумата е баснословна и бате Венго едва ли ще рискува бъдещето на артилеристите, за да си направи кефа с титлата. :lol: Аз това му харесвам, че колкото и предвидим да е, последствията все са непредвидими и за нас, и за съперниците! :lol: :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 16 яну 2017 16:00

Обамеянг иска да ходи в Реал, ама Реал май не го искат (и най-вероятно ще чака лятото за трансфер). Гризман за жалост дава индикации, че иска в ютд, ама знае ли се, Венгер може по френска линия нещо да го разубеждава, пък и мисля, че като чове би паснал в отбора.
Иначе пари има, от лятото останаха едно 100-тина млн от обявените за трансфери (след като Гризман отказа да дойде, а за Обамеянг отхвърлиха 80-те предложени). Сега като и направи 2 изходящи трансфера в отбора ще влязат още 20-тина милиона, поне 10 все ще се добавят във фонд трансфери.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 яну 2017 17:22

Такива като Гризман, Караско, Обамеянг, Пянич изобщо няма смисъл да ги коментираме. Досега трябва да сте се убедили, че в последните години няма как да вземем ОСНОВЕН играч на СИЛЕН отбор. Ако вземем силен играч от голям отбор, то е такъв, който е станал излишен във въпросния отбор (Чех, Алексис, Йозил донякъде). Ако пък вземем основен играч на друг отбор, то обикновено е от по-слаб тим (Жиру от Монпелие, Касорла от Малага). Изброените в последните коментари играчи се състезават за отбори, по-успешни от нас в последните сезони, и са важни фигури в тях. Ако идат в друг водещ европейски отбор, той определено няма да е нашият.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 яну 2017 11:10

Те си гледат парите хората, няма какво да се лъжеме :| Да, 130-140к не са малко, даже са страшно голяма сума, обаче няма как да се сравняваме с петроладжиите в тая класация :| От оформилия се топ6 има общо взето 2 групи според това колко са големи заплатите - в едната са сериозните плащачи Ман Ю, Сити и Челси, а в другата - по-слабите финансово Ливърпул, Тотнъм и ние ... Няма как да се бориш за подпис на звезди, при положение, че при нас максимума за сега е 140к ( Тотнъм и Пуул са там и те ), а в Юнайтед дават двойно, което не се чува и да е максимума :roll: Юнайтед напоследък нямат кой знае какви успехи, ама има кеш ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 яну 2017 10:47

Талантът на Барселона Серхи Сампер разкри, че е получи предложение от Арсен Венгер да премине при него в Арсенал. Халфът, който в момента играе като преотстъпен в Гранада, обаче също така добави, че изобщо не е искал да чуе какво ще му предложи френският наставник.
През годините „топчиите“ отмъкнаха не един и двама млади футболисти директно от школата на каталунците. Най-ярките примери в това отношение са Сеск Фабрегас и Ектор Бейерин, който в момента блести за лондончани.
21-годишният Сампер е можел да стане поредният, тръгнал по тази пътека. Още тогава, както и сега – макар да играе редовно за предпоследния в Ла Лига – Сампер има само една едничка цел. А тя е да пробие в първия тим на Барселона, където ще се върне в края на сезона.
„Изобщо не исках да чуя Венгер“, коментира Сампер, който получил офертата на Арсенал през лятото на 2016-а. „Бях много ясен, когато им казах, че искам да остана. Искам да успея в Барса.“
За Сампер това е първият сезон на ниво Ла Лига, като целта му е да натрупа опит, който да му е от полза за в бъдеще. „Това решение ме на прави много щастлив, защото така ще мога де се докажа в Барселона за в бъдеще“, допълни Сампер.

Ебаси смешника :lol: :lol: Не иска в Арсенал, а ще ма'а в Гранада до Второ Пришествие :mrgreen: Все е пробил в Барса ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 18 яну 2017 14:37

Бях прав за Гризман и Ютд... Жалко, момчето като стил на игра и характер някак си ми писваше точно в Арсенал, пък и нали разцъкваше Fооtball Manager точно с топчиите :)

Иначе Юве са предложили размяна Пиянич/Санчес :lol: :lol: :lol:

Хубавите неща дотук от трансферната пауза:
- целият отбор скочи да обяснява как искат да играят заедно и Венгер да остане (първо Йозил, после Жиру, сега и Косчелни), което все пак говори за отборен дух и желание да печелят заедно, което този сезон е доста по-очевидно от предните
- Арсенал е отборът във ВЛ отбелязал най-много голове през последните 10 минути (10 гола), което е показателно за характера и че доста са помъдряли, и ще се борят за всяка точка със зъби и нокти (което пак предните години малко липсваше)
- Арсенал е първи по отнети топки във ВЛ (wtf?! :) )
- продадохме периферни играчи за около 20 млн (и има поне за още 50, които да напуснат, ако не си докажат качествата)

пп Някой знае ли какво се случва с футболистите дадени под наем, че аз само ВЛ гледам?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 яну 2017 15:19

[offtopic]Това за Гризман и Юнaйтед за мен е много вероятно да не е вярно. Засега от официален източник не съм го прочел, а само е цитиран "Independent".[/offtopic]Предложението за размяна Санчес-Пянич най-вероятно също е просто свободно съчинение.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 18 яну 2017 19:32

Udoji90 написа:[offtopic]Това за Гризман и Юнaйтед за мен е много вероятно да не е вярно. Засега от официален източник не съм го прочел, а само е цитиран "Independent".[/offtopic]Предложението за размяна Санчес-Пянич най-вероятно също е просто свободно съчинение.

Ми за Пиянич го четох по разнитаблоиди, та не е надеждно... Гризман в на Гогн сайта го гледах... изглеждаше аргуметнирана статия, ама въобще не съм обърнал внимание кого цитират (аз лично очаквах Гризман чак след сезона да прави трансфери, все пак са в ШЛ)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 яну 2017 19:37

Много надолу поставяте Арсенал, бре, това е топ отбор. Топ 10 в света! Може да вземем всеки, без Неймар, щото е 287 млн цената. :lol: :lol: Не че не можем да вземем ботовое, ами един човек, треньор, от 20 години гради футболисти длъжен ли е да се промени той и стратегията за футболно развитие на отбора кат върви на 70? Ами не е. Освен това и да иска той, собствениците не искат друга, докато тази ще им пълни джобовете. Категорично съм против вземането на Масимилиано Алегри в Арсенал, защото излизат и такива слухове, че се водели преговори.. Та тоя не можа да бие закъсалия Фииорентина уикенда бре. :lol: :mrgreen: Футболисти можем да вземем всякакви, кат са излишни та какво- Санчес е най-добрият в света, бате Йози е номер 2! Излишни са им, щото са им некадърни треньорите, момци. Те искат бързи пари за шампиони, а клубът им гола вода. Живеят на кредити всичките! И им се налага да укриват данъци, ей това ако е добрата стратегия, спирам да гледам футболче аз. :lol:

Убедете ме, че е по-добре да взимаш ботове, от това да вадиш млади, които ще станат ботове след време! Никой от играчите не е показал и тонинко недоверие в треньора, защо феновете го правим тогава? Нямаме доверие на бате Йози ли, е що да му нямаме, аз по-добър подавач от него не виждам у тва футболче. Договорът на Венгер ще бъде удължен, нема се плашите, играчите го искат, защото са в кухнята и знаят, че по-добър треньор няма да намерят. Те са ги отритвали в клубовете, айде без Жорката, защото той премина при нас като шампион на Франция, титуляр твърд, голмайстор и т.н. Показа ли със своя скорпион, че е номер едно, показа! Казах ви, че ше сътвори нещо велико някой ден, сега мисля да ви кажем, че ше направи още по-велико, талантлив е много. Тоя удар не е случаен, случайно е само, че нацели гредата и вътре! :lol: Най-тъпото е, че сега как ще го извадим резерва след поредица от голчета и то?
А за да земем титлата, Алекси требе да е на върха на атаката, момци. Не ми казвайте и вие, че Челси ше е шампион, те не са били нито един от силните отбори, некакви шпори тама веднъж и тва е. Арсенал нема загуба от голем отбор, вие го сметате, че е по-малък! Изобщо не е верно товачка и всички цифри, графики доказват, че Арсенал е топ 10 в света. Следователно може да вземем всеки футболист, но няма свободни през зимата и трябва да се бръкнем по-дълбоко. :lol:

[offtopic]Само се молим на Господ с Монако да се засечеме на финала, че иначе 4-5 гола може да ни натопорчат! :lol:[/offtopic]

Дилемите пред Арсенал са само две и за фенове, че и ръководство- успешен клуб финансово ли искаме да имаме като сега или пък изкуствен клуб с ботове, като сега в Челси! Феновете искат да превърнат Арсенал в изкуствен отбор, за да им е по-голем кеф, е аз не съм подръжник на изкуствени отбори. :)
[offtopic]Затова съм ги и променял през годините, да, баварец бях малко, стара чантичка също, за да достигна и до най-доброто, което да отговаря и на моите разбирания за играта и вие знаете кое е. Изобщо не съжалявам! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 яну 2017 11:48

Ето, момчета, топ 10 в парички! 8-) :)

[offtopic]https://topsport.bg/manchester-united/sled-12-godini-otsastvie-ot-varha-manchestar-yunayted-otnovo-e-1.html[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Арсенал”