Много надолу поставяте Арсенал, бре, това е топ отбор. Топ 10 в света! Може да вземем всеки, без Неймар, щото е 287 млн цената.

Не че не можем да вземем ботовое, ами един човек, треньор, от 20 години гради футболисти длъжен ли е да се промени той и стратегията за футболно развитие на отбора кат върви на 70? Ами не е. Освен това и да иска той, собствениците не искат друга, докато тази ще им пълни джобовете. Категорично съм против вземането на Масимилиано Алегри в Арсенал, защото излизат и такива слухове, че се водели преговори.. Та тоя не можа да бие закъсалия Фииорентина уикенда бре.

Футболисти можем да вземем всякакви, кат са излишни та какво- Санчес е най-добрият в света, бате Йози е номер 2! Излишни са им, щото са им некадърни треньорите, момци. Те искат бързи пари за шампиони, а клубът им гола вода. Живеят на кредити всичките! И им се налага да укриват данъци, ей това ако е добрата стратегия, спирам да гледам футболче аз.

Убедете ме, че е по-добре да взимаш ботове, от това да вадиш млади, които ще станат ботове след време! Никой от играчите не е показал и тонинко недоверие в треньора, защо феновете го правим тогава? Нямаме доверие на бате Йози ли, е що да му нямаме, аз по-добър подавач от него не виждам у тва футболче. Договорът на Венгер ще бъде удължен, нема се плашите, играчите го искат, защото са в кухнята и знаят, че по-добър треньор няма да намерят. Те са ги отритвали в клубовете, айде без Жорката, защото той премина при нас като шампион на Франция, титуляр твърд, голмайстор и т.н. Показа ли със своя скорпион, че е номер едно, показа! Казах ви, че ше сътвори нещо велико някой ден, сега мисля да ви кажем, че ше направи още по-велико, талантлив е много. Тоя удар не е случаен, случайно е само, че нацели гредата и вътре!

Най-тъпото е, че сега как ще го извадим резерва след поредица от голчета и то?
А за да земем титлата, Алекси требе да е на върха на атаката, момци. Не ми казвайте и вие, че Челси ше е шампион, те не са били нито един от силните отбори, некакви шпори тама веднъж и тва е. Арсенал нема загуба от голем отбор, вие го сметате, че е по-малък! Изобщо не е верно товачка и всички цифри, графики доказват, че Арсенал е топ 10 в света. Следователно може да вземем всеки футболист, но няма свободни през зимата и трябва да се бръкнем по-дълбоко.

[offtopic]Само се молим на Господ с Монако да се засечеме на финала, че иначе 4-5 гола може да ни натопорчат!

[/offtopic]
Дилемите пред Арсенал са само две и за фенове, че и ръководство- успешен клуб финансово ли искаме да имаме като сега или пък изкуствен клуб с ботове, като сега в Челси! Феновете искат да превърнат Арсенал в изкуствен отбор, за да им е по-голем кеф, е аз не съм подръжник на изкуствени отбори.
[offtopic]Затова съм ги и променял през годините, да, баварец бях малко, стара чантичка също, за да достигна и до най-доброто, което да отговаря и на моите разбирания за играта и вие знаете кое е. Изобщо не съжалявам!

[/offtopic]