А сега като го няма Любо,Муши ще играе ли?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- stefan_ atanasov
- Контакти:
А сега като го няма Любо,Муши ще играе ли?
Незнам,банално ми звучи защото много се изговори когато Муши си тръгна а сега когато Любо го няма аз мисля че,трябва да му се даде шанс на момчето защото на него наистина му се играе в ЦСКА,вие какво мислите? дайте си мнението!
Re: А сега като го няма Любо,Муши ще играе ли?
На този въпрос точен отговор ще ти даде новият треньор.Ние тук няма как да знаем дали Муши ще играе или не. 

- ZinedineZidane
- Контакти:
Любо, не Любо - момчето просто не я умее тази игра!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Ticha
- Контакти:
Според мен ЦСКА притежава доста по-класни нападатели и ще бъде логично отново да не играе. 

- deepblue1963
Възниква въпроса:"Защо,изобщо,го купиха от Ботев?"
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Така звучи, все едно Любо му е бил виновен на ходжата. Като покаже, че може да играе и да вкарва, тогава ще го пускат, иначе ще продължава да търка скамейката.
- deepblue1963
venom написа:Така звучи, все едно Любо му е бил виновен на ходжата. Като покаже, че може да играе и да вкарва, тогава ще го пускат, иначе ще продължава да търка скамейката.
Добре,де,като е чак толкоз некадърен,що го взехте?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Муши не е лош нападател, но в Литекс нямаше начин просто да играе. В момента ловчанлии имат най- балансирания отбор и ще е чудо ако не вземат шампионата. Иначе в ЦСКА мисля, че трябва да му се даде шанс. Заради Любо (който половината защитавате все едно е световен шампион) ще затрием играчи като Тонев, Караджов и Пасков. За Иван Иванов не искам да казвам нищо защото качества има, но е леке без дисциплина. Дано Йешич постигне нещо.
[center]
[/center]

deepblue1963 написа:venom написа:Така звучи, все едно Любо му е бил виновен на ходжата. Като покаже, че може да играе и да вкарва, тогава ще го пускат, иначе ще продължава да търка скамейката.
Защото имаме пари за разлика от някои други, които нямат и за треньор и са принудени да си продадат най-добрите футболист, за да избегнат фалит.
- deepblue1963
venom написа:deepblue1963 написа:venom написа:Така звучи, все едно Любо му е бил виновен на ходжата. Като покаже, че може да играе и да вкарва, тогава ще го пускат, иначе ще продължава да търка скамейката.
Защото имаме пари за разлика от някои други, които нямат и за треньор и са принудени да си продадат най-добрите футболист, за да избегнат фалит.
Значи-нямам шофьорска книжка,но понеже имам пари,си купувам кола.Тъпо!Дай нещо друго,че това не става.И като гледам как уволнихте Пенев,май и вие нямате пари за треньор.Тъй,че айде по-полека с "големите пари".