И да се напъваш, и да не се напъваш, щом се жегваш, щом така реагираш то значи, че мненията ми имат някаква тежест, а за да има едно мнение тежест, то трябва да съдържа истини.
Отвътре те яде, че не може да разбереш, кой е зад този акаунт и стреляш на посоки, но нещо само си хабиш патроните.
При мен омраза няма, аз не мога да мразя, аз коментирам нещата с фактите им, тъй като вървя след тях, а не пред тях, виж ти ще кажеш за подписаните договори, и тогава отново водихме диалог, тогава отново заключенията бяха омраза, трол и бла-бла, е вкрайна сметка камъните паднаха по вашите глави.
Аз съм гърмян заек, така че изстрели във въздуха трудно ще се хвана.
Селекция сезон 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Селекция сезон 2016/17
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Долно уйно
- Контакти:
Мнения от 29.12.2016 от тази тама.
В другата има още подобни пикантерии.
Двамена има подписан договор с ЦСКА-София.
Договорени 4 нови попълнения.
На 8-ми януари всичко ще се знае.
Това, че ви споделям, че надуването на балон позитиви неноси не е омраза.
Надуването на балон не помага в развитието на един клуб.
В другата има още подобни пикантерии.
Old_death написа:HardWork написа:Съмнявам се, че ще успеем да вземем Рафаел Дванема. Искат го още няколко немски отбора и Аустриа Виена, трябва да е луд да предпочете България пред Австриа или Германия! Иначе момчето си е класа, няма спор ...
Не знам от къде идват сведенията ти за интерес от страна на други клубове , защото аз знам , че има подписан договор с ЦСКА . Информацията за ганаецът бе пусната от Тема спорт , а информаторът на тази медия се казва Стойчо Стоилов . Дано само това да не е поредната димка с цел отклонение на вниманието преди отварянето на трансферния прозорец . Зная и за още един нападател , но предпочитам да изчакам .
Old_death написа:Не остана много време . Трансферния прозорец отваря в началото на годината , а на 8- ми януари отбора се събира за подготовка . Тогава ще се разбере окончателно всичко . До колкото знам са договорени 4 нови попълнения . Нека журналистите хвърлят боб !
Двамена има подписан договор с ЦСКА-София.
Договорени 4 нови попълнения.
На 8-ми януари всичко ще се знае.
Това, че ви споделям, че надуването на балон позитиви неноси не е омраза.
Надуването на балон не помага в развитието на един клуб.
Долно уйно написа:И да се напъваш, и да не се напъваш, щом се жегваш, щом така реагираш то значи, че мненията ми имат някаква тежест, а за да има едно мнение тежест, то трябва да съдържа истини.
Отвътре те яде, че не може да разбереш, кой е зад този акаунт и стреляш на посоки, но нещо само си хабиш патроните.
При мен омраза няма, аз не мога да мразя, аз коментирам нещата с фактите им, тъй като вървя след тях, а не пред тях, виж ти ще кажеш за подписаните договори, и тогава отново водихме диалог, тогава отново заключенията бяха омраза, трол и бла-бла, е вкрайна сметка камъните паднаха по вашите глави.
Нямах никакво намерение да се занимавам с теб , но ти прекрачваш определени граници . Всеки индивид в живота си се движи от разума си , чувствата и от хормони . Човек , който непрекъснато виси в чужд раздел , излъчва негативизъм , не е казал и една добра дума , слухти в чужди форуми , скрит зад интернет анонимността , има повече мнения за чужд отбор , отколкото за любимия си , лъже и плюе непрекъснато , без да го интересува че се излага и още ред други неща не е воден нито от разума си , нито от хормони . Остава само чувството . А това , което те води е чувството ти на омраза към ЦСКА . Не ме интересува нито кой си , нито с какво се занимаваш . За мен си поредния форумен комплексар . В тоя форум има само един , който е заслужил да го сложа в списъка си с врагове . Ти си втория . Гордей се ! Всеки има правото да се излага колкото си иска , но аз не искам да бъда съпричастен с това .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Долно уйно
- Контакти:
Какво е мнението за мен на един форум анонимник, защото не си по различно от анонимник, какъвто ме определяш и мен слабо ме вълнува.
Хормон, адреналин или аулин тук няма абсолютно никакво значение, когато опонента се е оплел сам в лъжите си с цял да се изтъкне, като информиран... хората му казват, че срещу факти не се скача... хората с топки обикновено признават грешката си, безгрешни няма.
Интересно ми е, какво значи прекрачване на граница, ежедневното изобличаване на спуканите ви балони ли?
Форумът е публичен и всеки има право да пише в него, а аз, от кой отбор съм няма абсолютно никакво значение, то и ти не знаеш, от кой отбор си, подкрепяш там някакви момчета в червено само, защото играели на стадиона в Борисовата градина.
Дискутирай темата, а не участниците в дискусията и прати много поздрави на Стойчо от Илия и Георги Миланови, той ще се сети защо.
а може да добавиш и Сашо Цветков, и за него ще се сети защо... кажи му поздравите са от един анонимик във форума на Гонг.
Хормон, адреналин или аулин тук няма абсолютно никакво значение, когато опонента се е оплел сам в лъжите си с цял да се изтъкне, като информиран... хората му казват, че срещу факти не се скача... хората с топки обикновено признават грешката си, безгрешни няма.
Интересно ми е, какво значи прекрачване на граница, ежедневното изобличаване на спуканите ви балони ли?
Форумът е публичен и всеки има право да пише в него, а аз, от кой отбор съм няма абсолютно никакво значение, то и ти не знаеш, от кой отбор си, подкрепяш там някакви момчета в червено само, защото играели на стадиона в Борисовата градина.
Дискутирай темата, а не участниците в дискусията и прати много поздрави на Стойчо от Илия и Георги Миланови, той ще се сети защо.

Old_death написа:Долно уйно написа:И да се напъваш, и да не се напъваш, щом се жегваш, щом така реагираш то значи, че мненията ми имат някаква тежест, а за да има едно мнение тежест, то трябва да съдържа истини.
Нямах никакво намерение да се занимавам с теб , но ти прекрачваш определени граници . Всеки индивид в живота си се движи от разума си , чувствата и от хормони . Човек , който непрекъснато виси в чужд раздел , излъчва негативизъм , не е казал и една добра дума , слухти в чужди форуми , скрит зад интернет анонимността , има повече мнения за чужд отбор , отколкото за любимия си , лъже и плюе непрекъснато , без да го интересува че се излага и още ред други неща не е воден нито от разума си , нито от хормони . Остава само чувството . А това , което те води е чувството ти на омраза към ЦСКА . Не ме интересува нито кой си , нито с какво се занимаваш . За мен си поредния форумен комплексар . В тоя форум има само един , който е заслужил да го сложа в списъка си с врагове . Ти си втория . Гордей се ! Всеки има правото да се излага колкото си иска , но аз не искам да бъда съпричастен с това .
Не е сигурно, че точно омразата към ЦСКА го води. По-скоро бих казал, че има някаква лична драма с Ганчев и от там му идват проблемите.
Винаги феновете на даден отбор са обичали да си коментират събитията около отбора. Преди се събирахме на големи групи и споделяхме кой какво чул, какво разбрал, какво искаме и т.н. И всичко това, защото тази общност е обединена от една кауза, идея, любов ...
Как ли бихме реагирали, ако всеки ден се появяваше някакъв тип, който по никакъв начин не е част от тази общност, но който най-дебилно да изразява своята омраза, да отрича и да плюе по всичко, което ни обединява или за което си мечтаем?
Е.... сега има интернет и нещата са малко по-различни. Сега са на мода форумните тигри!

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Old_death написа:Долно уйно написа:И да се напъваш, и да не се напъваш, щом се жегваш, щом така реагираш то значи, че мненията ми имат някаква тежест, а за да има едно мнение тежест, то трябва да съдържа истини.
Не е сигурно, че точно омразата към ЦСКА го води. По-скоро бих казал, че има някаква лична драма с Ганчев и от там му идват проблемите.
Винаги феновете на даден отбор са обичали да си коментират събитията около отбора. Преди се събирахме на големи групи и споделяхме кой какво чул, какво разбрал, какво искаме и т.н. И всичко това, защото тази общност е обединена от една кауза, идея, любов ...
Как ли бихме реагирали, ако всеки ден се появяваше някакъв тип, който по никакъв начин не е част от тази общност, но който най-дебилно да изразява своята омраза, да отрича и да плюе по всичко, което ни обединява или за което си мечтаем?
Е.... сега има интернет и нещата са малко по-различни. Сега са на мода форумните тигри!
С няколко от наречените от тебе форумни тигри съм се виждал на живо да пием по бира и да поспорим . Знаеш ли какви душички са на живо ? Явно интернет анонимността води до падане на всякакви задръжки . Не ме интересува какво го води тоя . Това е проблем на тия , които са принудени да съжителстват с него и не желая да се превръща в мой проблем . Приказката : " Ти знаеш ли кой съм ? " ми звучи твърде комплексирано . Имаме си премиер , но длъжността му не го прави по малко простак .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Независимо какво ви е казал Уйно, селекцията на отбора е зациклила. Това е безспорен факт.
Но не е и болка за умирачка. Случва се на всеки. В края на краищата са важни и целите за тази пролет на отбора. Ако няма такива, логично е да няма и селекция. Ако ГГ знае, че по едн аили друга причина няма да играе в ЕКТ, то няма смисъл да се хаби сега. Може да направи селекция лятото и да готви отбор за догодина.
България не е примамлива дестинация и тука читав играч трудно ще дойде, освен в Лц.
Но не е и болка за умирачка. Случва се на всеки. В края на краищата са важни и целите за тази пролет на отбора. Ако няма такива, логично е да няма и селекция. Ако ГГ знае, че по едн аили друга причина няма да играе в ЕКТ, то няма смисъл да се хаби сега. Може да направи селекция лятото и да готви отбор за догодина.
България не е примамлива дестинация и тука читав играч трудно ще дойде, освен в Лц.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Долно уйно
- Контакти:
sin4ec написа: България не е примамлива дестинация и тука читав играч трудно ще дойде, освен в Лц.
Значи не е проблем дестинацията България.
Нещо зацикля, когато не си работил достатъчно, не си се подготвил при един, при втори, при трети вариант.
Моите хора от Ловеч, от как са в София и ЦСКА-София са се превърнали в тотални аматьори и това си има обяснение.
Оставиха се на факта, че в името им има ЦСКА и че всичко ще става от самосебе си и всеки ще ахка, и сега ще си сърбат попарата.
За последните 6-7 сезона същите тези хора нямаха трансферен прозорец и старт на подоготвка без да представят новите си попълнения, да са окомплектовани преди старта на поддготовката.
За този период от време в Литекс имаха една грешка с Джамбазки, която поправиха за един месец, през останалото време всеки треньор беше авторитет и име, в ЦСКА-София точно обратно, запушват дупки, с каквото имат.
sin4ec написа:Независимо какво ви е казал Уйно, селекцията на отбора е зациклила. Това е безспорен факт.
Проблемът е че от нищо се правят трагедии и генерални изводи . Нямам нищо против критиката , но съм против непрекъснатото плюене . За ЕКТ не си прав . Ако ЦСКА се класира , ще участва , колкото и да им е мъчно на шепата поплювковци в този форум .
Old_death написа:Проблемът е че от нищо се правят трагедии и генерални изводи . Нямам нищо против критиката , но съм против непрекъснатото плюене . За ЕКТ не си прав . Ако ЦСКА се класира , ще участва , колкото и да им е мъчно на шепата поплювковци в този форум .
Те при нас разни бастуни правят трагедии за точков актив есента, за който не са си и помисляли, но това е друга тема.
Селекция, та селекция....таз работа зимъска не се прави. Най-много да допълниш нещичко, като Сукуна при нас и един защитник. За ЕКТ- тез решения ги взима УЕФА и аз не мога да гадая какво ще стане. Виждаш, Партизан ги изхвърлиха като мръсни котета.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!