Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот vaskonti » 16 яну 2017 13:11

Old_death написа:
soilwork написа:
vaskonti написа:До колкото знам всякакви "последни" детайли се уточняват преди подписите, но.... да кажем, че е подписан само предварителен договор, каквото и да значи това.
[center]Сроковете на договорите и личните условия са договорени. Уточняват се последните детайли с личните мениджъри. Това са конфиденциални параметри и е обичайна практика в света на футбола [/center]

Днес питах Стоилов дали сме готови със селекцията . Ще ти копирам отговора му без редакция : " Ще вземем само добри играчи, ако не няма да вземаме никой и ше играем с тези който имаме" . Това е последно и няма смисъл от повече спекулации .

Що да са спекулации, според soilwork вече има двама привлечени, подписали, с предварителни подписи или както там е съвременния термин. Както виждам, двамата имате най-най-надеждните източници и пак нещо се разминавате? :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 яну 2017 13:12

Old_death написа:Днес питах Стоилов дали сме готови със селекцията . Ще ти копирам отговора му без редакция : " Ще вземем само добри играчи, ако не няма да вземаме никой и ше играем с тези който имаме" . Това е последно и няма смисъл от повече спекулации .

... и правилно!

[offtopic]ПП: Кой Стоилов? Мъри ли, ..... че нали уж той ни е трансферен консултант :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 яну 2017 13:24

vaskonti написа:
Old_death написа:
soilwork написа:
vaskonti написа:До колкото знам всякакви "последни" детайли се уточняват преди подписите, но.... да кажем, че е подписан само предварителен договор, каквото и да значи това.
[center]Сроковете на договорите и личните условия са договорени. Уточняват се последните детайли с личните мениджъри. Това са конфиденциални параметри и е обичайна практика в света на футбола [/center]

Днес питах Стоилов дали сме готови със селекцията . Ще ти копирам отговора му без редакция : " Ще вземем само добри играчи, ако не няма да вземаме никой и ше играем с тези който имаме" . Това е последно и няма смисъл от повече спекулации .

Що да са спекулации, според soilwork вече има двама привлечени, подписали, с предварителни подписи или както там е съвременния термин. Както виждам, двамата имате най-най-надеждните източници и пак нещо се разминавате? :roll:

Оправданието,за всяка ситуация,е два часа преди тях.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 яну 2017 16:55

vaskonti написа:
Old_death написа:
soilwork написа:

Не нося отговорност за публикуваните от някой новини . Споделих това , което съм научил единствено с цел да спрат спекулациите и излишното хабене на нерви . По принцип се търсят 4 нови попълнения , като акцентът е върху повишаване ефективността в атака . Санитарния минимум беше двама атакуващи футболисти . Няма да се прави селекция на всяка цена и на кило . Ще се привлекат само играчи на определени постове , но само ако може да вдигнат нивото . Това е правилният начин . Сега е трудно , но лично аз няма да правя трагедии .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 яну 2017 17:48

Old_death написа:
soilwork написа:

Сега ти кажи, как сте подписали договор с нов играч и ни представяш нещата така все едно си последна истанция?
Отговорът на Стоилов е от типа, бе не ме питай сега, защото леко съм се пооплел в кълчища, то и този отговор, който ти е дал говори абсолютно същото.

А и ти нямаш милост, сега soilwork, как ще се прави на интересен с последните детайли и редица подобни идиотии.
Ето точно заради тези неща ви бъзикаме тук. Нека има радост, нека има мечти, но и бъдете малко по-земни и да надуваш балона е повече вредно, отколкото полезно.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 яну 2017 17:51

Old_death написа:По принцип се търсят 4 нови попълнения , като акцентът е върху повишаване ефективността в атака . Санитарния минимум беше двама атакуващи футболисти . Няма да се прави селекция на всяка цена и на кило . Ще се привлекат само играчи на определени постове , но само ако може да вдигнат нивото . Това е правилният начин . Сега е трудно , но лично аз няма да правя трагедии .

Е те ако до сега не са намерени, за кога или след това отново ще четем селекцията закъсне, те не са водили подготовка.
Ще видиш от лятото, какво ще ви правим, мускули тук, балони, Алианц арени... а реалността е на трето място зад куците говеда, щото те наистина са куци до неузнаваемост.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 яну 2017 17:54

Долно уйно написа:
Old_death написа:
soilwork написа:

Сега ти кажи, как сте подписали договор с нов играч и ни представяш нещата така все едно си последна истанция?
Отговорът на Стоилов е от типа, бе не ме питай сега, защото леко съм се пооплел в кълчища, то и този отговор, който ти е дал говори абсолютно същото.

А и ти нямаш милост, сега soilwork, как ще се прави на интересен с последните детайли и редица подобни идиотии.
Ето точно заради тези неща ви бъзикаме тук. Нека има радост, нека има мечти, но и бъдете малко по-земни и да надуваш балона е повече вредно, отколкото полезно.

Бях на 100% сигурен , че ти ще си първия .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 яну 2017 17:55

Долно уйно написа:
Old_death написа:По принцип се търсят 4 нови попълнения , като акцентът е върху повишаване ефективността в атака . Санитарния минимум беше двама атакуващи футболисти . Няма да се прави селекция на всяка цена и на кило . Ще се привлекат само играчи на определени постове , но само ако може да вдигнат нивото . Това е правилният начин . Сега е трудно , но лично аз няма да правя трагедии .

Е те ако до сега не са намерени, за кога или след това отново ще четем селекцията закъсне, те не са водили подготовка.
Ще видиш от лятото, какво ще ви правим, мускули тук, балони, Алианц арени... а реалността е на трето място зад куците говеда, щото те наистина са куци до неузнаваемост.

Ти на кой отбор си фен ?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 яну 2017 18:08

Ако ще да си на 1000% аз коментирам факти и констатирам за себе си откровните балони, които надувате, а целта ми е ясна, защо се прави... е повярвай ми това неноси положителни неща на ЦСКА-София.

Фен съм на Черно море Варна и с нетърпение чакам първия мач от прлетния дял на първенството ни, пък и следя изкъсо отбора, с който ще играем.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 яну 2017 18:25

Долно уйно написа:Ако ще да си на 1000% аз коментирам факти и констатирам за себе си откровните балони, които надувате, а целта ми е ясна, защо се прави... е повярвай ми това неноси положителни неща на ЦСКА-София.

Фен съм на Черно море Варна и с нетърпение чакам първия мач от прлетния дял на първенството ни, пък и следя изкъсо отбора, с който ще играем.

Пак излъга . По голямата част от мненията ти са в тоя раздел и това няма нищо общо с мача . Омразата не е довела никой до добро .

Върни се в “Архив”