mikata написа:За Петко Христов май повече трябва да съжаляваме
За всеки един трябва да съжаляваме .Защото в школата или първия отбор никви ги няма и когато излезнат срещу нас правят мача на живота си и ни подлагат динена кора .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:За Петко Христов май повече трябва да съжаляваме
ЕМИЛ написа:mikata написа:За Петко Христов май повече трябва да съжаляваме
За всеки един трябва да съжаляваме .Защото в школата или първия отбор никви ги няма и когато излезнат срещу нас правят мача на живота си и ни подлагат динена кора .
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:ЕМИЛ написа:mikata написа:За Петко Христов май повече трябва да съжаляваме
E, щом никакви ги няма в Левски, за какво са ни?![]()
Нещо не ти разбирам логиката.
PSvilenov написа:Вие си живейте още с тая идея за развитие с юношите . Всеки трансферен прозорец от Разград да си взимат така по 2ма-3ма и ще я видим след 4 години тая школа какво ще предаде на Левски .... Големите отбори купуват, а не развиват . Докато не почнат да се дават пари в клуба , ще сме малката риба в океана.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

sin4ec написа:Не се развиват, щото не си налягат парцалите, ами се равят на звезди!
А трябва работа, много работа. Само със стойки и прически не става.
Тия двамата , дето отиват в Лц, да не мислите, че ония само с тях са пробвали? С всички са пробвали, ама тия са поддали.
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 18 госта