[center]Нищо не е казвал.....поредната манипулация на предатели като теб . Поне си дръжте на думата -като обявявате че напускате.....напускайте. [/center]ceBep написа:Ама той ви каза, че сте Литекс. Сигурни ли сте, че му честитите и че не е някаква пияница, облякла зелен шал.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Кашчей написа:Red joker написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Няма човек в синьото общество които да излезе на отворена дискусия с Георги Атанасов!
@ Това е истината
Дискусията предполага изслушване и боравене с факти, а не празни приказки и кречетало!
То реално най-силния им човек откъм история е Пепито Димитров които аз самия ще го смачкам на всички възможни теми!
@ Просто ГА няма конкуренция в занаята...![]()
ГА, когато не пише за ЦСКА, Левски, или за ЦСКА-София, е доста добър, защото липсва тъпата пристрастност. Чел съм негови материали несвързани с футбола, а и със спорта изобщо, и анализът е на ниво. За съжаление, стане ли дума за Левски или за ЦСКА-София, му пада пердето и започва да ръси простотии на килограм.
Сравняваш го със себе си,когато говориш за ЦСКА ЛИ
Аз за ЦСКА от 09.09.2016 не говоря и не пиша по обективни причини. Това чудо на генетиката, което наричате ЦСКА, за мен никога няма да е ЦСКА и никога няма да го уважавам!
Пак ще питам Кой си ти за да пишеш за ЦСКА? Какъв фактор си та твоето мнение за ЦСКА да е важно?На никой не му дреме,че затеб това не е ЦСКА. Важно е за нас които сме на стадиона.
-
- Контакти:
Много са ми интересни,да не кажа смешни тези 5-6 форумни герои,които преди години нито се чуваха,нито се виждаха.
Сега изведнъж,като шеф Манчев,всички се намърдаха в кухнята на ЦСКА-София и ни заливат с достоверна информация
почти всеки ден.Как така се вредиха или си дойдоха с екипа от Ловеч.
Сега изведнъж,като шеф Манчев,всички се намърдаха в кухнята на ЦСКА-София и ни заливат с достоверна информация
petko.h.markov написа:Много са ми интересни,да не кажа смешни тези 5-6 форумни герои,които преди години нито се чуваха,нито се виждаха.
Не знам кои са дошли от Ловеч но форумни герои си ти,Кошчето и още няколко подобни индивиди.
Петко тихо... човекът които защитаваше гробокопачите на ЦСКА цели 5 години... изобщо по-добре не давай мнение, а ходи пий по една с Гърнето и Праховеца... те са по Цесекари от Гришата!
soilwork написа:[center]Нищо не е казвал.....поредната манипулация на предатели като теб . Поне си дръжте на думата -като обявявате че напускате.....напускайте.[/center]ceBep написа:Ама той ви каза, че сте Литекс. Сигурни ли сте, че му честитите и че не е някаква пияница, облякла зелен шал.
Добре, понеже си лесно раним, не каза, че сте Литекс, и не каза, че сте ЦСКА.
И понеже пък аз съм лесно раним на тема манипулации и държане на дума ти извадих значението на думата предател:
Предателство - Предателството е осъждано от морала нарушение верността към кауза, организация или личност.
А ето ти и два примера, над които можеш да упражняваш закърнялото си мозъче и отговориш на коментара си.
Лятото на 2015: НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ И НЯМА ДА ПРИПОЗНАЕМ КЛУБ, НАРЕЧЕН ЦСКА ОТ ВАС, КОЙТО ЩЕ ЗАЕМЕ МЯСТОТО НА ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, ЛИТЕКС ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДРУГ ОТБОР В "А" ИЛИ ДРУГА ГРУПА!
Лятото на 2016 : Бъдете и за в бъдеще винаги с отбора и заедно ще направим така, че краката на враговете ни да треперят още преди да са стъпили на терена!
Лятото на 2015: НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ И НЯМА ДА ПРИПОЗНАЕМ КЛУБ, НАРЕЧЕН ЦСКА ОТ ВАС, КОЙТО ЩЕ ЗАЕМЕ МЯСТОТО НА ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, ЛИТЕКС ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДРУГ ОТБОР В "А" ИЛИ ДРУГА ГРУПА!
Лятото на 2016: В резултат на последвалите събития преустановяваме дейността си.
ham3r написа:Кашчей написа:
Аз за ЦСКА от 09.09.2016 не говоря и не пиша по обективни причини. Това чудо на генетиката, което наричате ЦСКА, за мен никога няма да е ЦСКА и никога няма да го уважавам!
Пак ще питам Кой си ти за да пишеш за ЦСКА? Какъв фактор си та твоето мнение за ЦСКА да е важно?На никой не му дреме,че затеб това не е ЦСКА. Важно е за нас които сме на стадиона.
А ти кой си, та да пишеш за ЦСКА, не за ЦСКА-София, защото нямаш акъл да направиш разликата?! Кой си ти, наистина, че твоето мнение да тежи повече от всяко друго мнение в този форум?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Предателство е това да отидеш при вечния враг и заедно да копаеш гроба на ЦСКА!
@ Няма как да има прошка за това деяние, ако ще нз какво стане!
ПП Ние останахме и винаги ще бъдем на Северъ, докато за Вас ЦСКА умря на 09.09.2016г.
Виждате ли разлика?! ЦСКА е начин на живот? Вие сте пълен смях!
Срам ме е, че съм делил един сектор с такива хора!
Дано се паднем за купата с ЦСКА 1948 другия сезон да видя как ще си домъкнете жалките лица в сектор Б на Армията!
ПП И само още нещо, че подхванахме тая тема... имахте ИЗБОР! С ЦСКА или се отказвате от футбола и повече не ви интересува футболния отбор. Вие избрахте да отиде на Герена и с оная гадна измет да плюете и да копаете гроба заедно на ЦСКА!
@ НИИИИИИИИКОГАААААААА нема прошка за такова нещо! Това е КРЪВНА ОБИДА!
Поне лично за мен такова ми е отношение за вас! Нз за другите!
@ Няма как да има прошка за това деяние, ако ще нз какво стане!
ПП Ние останахме и винаги ще бъдем на Северъ, докато за Вас ЦСКА умря на 09.09.2016г.
Виждате ли разлика?! ЦСКА е начин на живот? Вие сте пълен смях!
Срам ме е, че съм делил един сектор с такива хора!
Дано се паднем за купата с ЦСКА 1948 другия сезон да видя как ще си домъкнете жалките лица в сектор Б на Армията!
ПП И само още нещо, че подхванахме тая тема... имахте ИЗБОР! С ЦСКА или се отказвате от футбола и повече не ви интересува футболния отбор. Вие избрахте да отиде на Герена и с оная гадна измет да плюете и да копаете гроба заедно на ЦСКА!
@ НИИИИИИИИКОГАААААААА нема прошка за такова нещо! Това е КРЪВНА ОБИДА!

Поне лично за мен такова ми е отношение за вас! Нз за другите!
ceBep написа:...
Лятото на 2016 : Бъдете и за в бъдеще винаги с отбора и заедно ще направим така, че краката на враговете ни да треперят още преди да са стъпили на терена!
...
Така , така , да си дойдем на думата , пропусна една мъъъъъничка подробност , че ЦСКА не е заел мястото на НИКОГО , ЦСКА си играе в София , Литекс в Ловеч (за многознайковците Ботев Луковит си играе в Луковит) Локо Сф си играе на надежда

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Кашчей написа:ham3r написа:Кашчей написа:
А ти кой си, та да пишеш за ЦСКА, не за ЦСКА-София, защото нямаш акъл да направиш разликата?! Кой си ти, наистина, че твоето мнение да тежи повече от всяко друго мнение в този форум?!
Аз съм от ЦСКА!
Аз подкрепям ЦСКА!
Аз помагам на ЦСКА с каквото мога!
Ти нямаш нищо общо с ЦСКА!
Ти имаш само злобата си към ЦСКА!