@ Това е истината

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:Няма човек в синьото общество които да излезе на отворена дискусия с Георги Атанасов!
@ Това е истината
Кашчей написа:Teo написа:Няма човек в синьото общество които да излезе на отворена дискусия с Георги Атанасов!
@ Това е истината
Дискусията предполага изслушване и боравене с факти, а не празни приказки и кречетало!
Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Няма човек в синьото общество които да излезе на отворена дискусия с Георги Атанасов!
@ Това е истината
Дискусията предполага изслушване и боравене с факти, а не празни приказки и кречетало!
То реално най-силния им човек откъм история е Пепито Димитров които аз самия ще го смачкам на всички възможни теми!
@ Просто ГА няма конкуренция в занаята...![]()
Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Няма човек в синьото общество които да излезе на отворена дискусия с Георги Атанасов!
@ Това е истината
То реално най-силния им човек откъм история е Пепито Димитров които аз самия ще го смачкам на всички възможни теми!
ГА, когато не пише за ЦСКА, Левски, или за ЦСКА-София, е доста добър, защото липсва тъпата пристрастност. Чел съм негови материали несвързани с футбола, а и със спорта изобщо, и анализът е на ниво. За съжаление, стане ли дума за Левски или за ЦСКА-София, му пада пердето и започва да ръси простотии на килограм.
[center]Да е жив и здрав и надявам се в близко бъдеще заедно с Бербо и Стенли да поемат кормилото на българският футбол[/center] [center]Old_death написа:Днес Мартин Петров има рожден ден . Пожелавам му успех , здраве и всичко най - хубаво !
Red joker написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Няма човек в синьото общество които да излезе на отворена дискусия с Георги Атанасов!
@ Това е истината
ГА, когато не пише за ЦСКА, Левски, или за ЦСКА-София, е доста добър, защото липсва тъпата пристрастност. Чел съм негови материали несвързани с футбола, а и със спорта изобщо, и анализът е на ниво. За съжаление, стане ли дума за Левски или за ЦСКА-София, му пада пердето и започва да ръси простотии на килограм.
Сравняваш го със себе си,когато говориш за ЦСКА ЛИ
Кашчей написа:Red joker написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Няма човек в синьото общество които да излезе на отворена дискусия с Георги Атанасов!
@ Това е истината
Сравняваш го със себе си,когато говориш за ЦСКА ЛИ
Аз за ЦСКА от 09.09.2016 не говоря и не пиша по обективни причини. Това чудо на генетиката, което наричате ЦСКА, за мен никога няма да е ЦСКА и никога няма да го уважавам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта