НИКИ АЛЕКСАНДРОВ

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Re: НИКИ АЛЕКСАНДРОВ

Мнениеот Gunners » 14 яну 2010 15:26

Спомням си дискусията в Спортно Шоу Гонг на 04.01. след двубоите от третия кръг за ФА КЪП, когато Томислав и Ники Александров обсъждаха мачовете за ФА.

Та тогава Ники Александров каза за мача на Ливърпул, че "така се правело", Х навън и преиграване с цел още приходи за клуба. Е, видяхме снощи как се прави и то насред Анфийлд :lol:

ЕВАЛА за логиката г-н Александров, страхотно просто. Поздравите не са от мен, а от Шейн Лонг :lol:
Изображение

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 09 фев 2010 00:03

Харесвам Н. Александров. Обаче не мога да разбера откъде тая любов към турци и араби!? Да, той казва: "На мен не ми пука, че има негативно настроение към тези страни, чувствам се много добре там".
Може би една от причините е тяхната кухня? Не знам. Но прочетете г-н Александров мнението по-долу от един форум. Може би ще разберете защо много хора са настроени негативно към Турция и някои арабски страни, вкл. и аз. Прочетете, надявам се няма да останете безразличен. На мен ми пука за това убито момиче. Разумът ми отказва да приеме това...

Да те заровят жива, защото си на 16 и говориш с момче!

Бедна ви е фантазията какво се случва в съседна Турция! А вие продължавайте да гледате сдухните им сериали, един след друг, non stop… Не стига това, ами в „Сблъсък“ излязоха с дискусия „За или против турските сериали“ и някакъв младеж започна да се обяснява, че неговият бъдещ модел за семейство ще е взаимстван от „Листопад“, например! О, свещена простота!
Може би малко несправедливо скочих срещу филмите и горната ми реакция е по-скоро емоционална, от колкото правилна, но онова, което прочетох в „Дневник“ изкара на повърхността целият първичен ужас.
Момиче на 16 години е било заровено живо, защото е говорило с момчета! Без съпротива, с вързани отзад ръце, то е тръгнало към гибелта си. Убито е по възможно най-нечовешкия начин. Погребана е жива, в седяща поза, в двуметрова дупка до курник пред дома й в Кахта в югоизточната провинция Адяман. След това дупката била покрита с бетонна плоча.
Аутопсията разкрила голямо количество почва в белите дробове и стомаха, което е знак, че тя е била жива и в съзнание, когато са я погребали. По тялото не е имало следи от насилие, т.е. тя дори не е била влачена насила към гибелта си.
Според Би Би Си името на жертвата е Медине Меми, а съставянето на експертизата е отнело 2 месеца на екип от лекари в университета в Малатя.
Медине никога не е ходила на училище, допълва Би Би Си.

Тук е било открито тялото на момичето
Престъплението е било разкрито след като информатор се обадил на полицията, съобщава в.“Хюриет“. Момичето е имало още осем братя и сестри. Семейството й е същобщило само, че е изчезнала.
Информаторът обаче разкрил, че тя е била екзекутирана след „съвет“ на рода. Бащата и дядото й са арестувани, като според медиите баща й се оплакал пред роднини, че тя има момчета за приятели. Дядо й пък я биел, че има отношения с другия пол.
Има ли съмнение, че адът е на земята, след като прочетохте това? Знам, наясно съм, че има Турция и Турция, но не мога да приема случилото се по нормалния начин. Нормално ли е полицията да връща три пъти убитото момиче, след като то е ходило да се оплаче, че го бият? Не! Нормална ли е тази реакция на полицаите? Да! Защото и те са турци. Проблем в този случай не са т.н. „убийства на честта“. Проблем е религията, защото подобни зверства няма да се появят ей така, от самосебе си! Фанатизъм и жестокост, верска летаргия и криворазбрана чест – това се е стоварило върху клетата главица на момичето!
Няма да коментирам има ли Турция място в европейския съюз. Ще завърша само с една дума, която си повтарях през цялото време, докато писах това – ИЗРОДИ!

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 09 фев 2010 17:50

Iso24 написа:Харесвам Н. Александров. Обаче не мога да разбера откъде тая любов към турци и араби!? Да, той казва: "На мен не ми пука, че има негативно настроение към тези страни, чувствам се много добре там".
Може би една от причините е тяхната кухня? Не знам. Но прочетете г-н Александров мнението по-долу от един форум. Може би ще разберете защо много хора са настроени негативно към Турция и някои арабски страни, вкл. и аз. Прочетете, надявам се няма да останете безразличен. На мен ми пука за това убито момиче. Разумът ми отказва да приеме това...

Аз откакто разбрах, че обича толкова турци, араби, изобщо спрях да го слушам и да го уважавам. Щом се появи по радиото да говори веднага го спирам или отивам на друга станция. Едно е да се чувстваш добре там, съвсем друго е да обичаш тази страна. В Англия когато са се създавали футболни клубове ние още сме организирали въстания, както и да е, няма да изнасям уроци по история....

И си представи, той е фен на ЦСКА - Централен Спортен Клуб на Армията, - на Българската Армия. И да ми се снима с турското знаме, за кво говорим само... Повръща ми се просто от него.... Съжалявам ако съм много краен в коментара си.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 30 апр 2010 11:01

Подобно на Табаков вчера, мнението на Н.А. за мачът на Ливърпул вчера е глупав (детски) и лишен от всякаква обективност.
Александров, и аз съм фен на Ливърпул, и то от доста години, и мога да ти кажа, че с подобни изказвания по-добре си смени пристрастията.
Като те гледам, си готов за Фулъм.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 28 авг 2010 05:02

Бешикташ. Ами дюшеш за Н. Александров! :) Ще ходи до Турция! Ще похапне от любимата си местна кухня и ще се чувства един от тълпата и ще му е хубаво! Нали сам той така казва :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

ЧРД на Ники Александров!

Мнениеот Бижутера » 28 авг 2010 12:48

Изображение

Гонг.бг написа:Ако за едни съботата е почивен ден, а за други работен, за трети е празник. Това прозвуча малко като максимата, че едни пият от радост, други от мъка, а трети от сутринта, но става дума за нещо съвсем различно. Рожденикът в екипа на Гонг днес изобщо не се нуждае от представяне. Ники Александров дори не пие... много ;) Не е ясно защо тази честитка се завъртя около алкохола, сигурно, защото е събота. “Аз не пия, а сега сериозно.”

Ники, да си жив и здрав! Целият екип на Гонг ти пожелава да стигнеш и до местата по света, които все още не си обиколил. Да изгледаш на живо победите на любимите ти отбори, които още не си изживял (част от екипа се разграничава от това пожелание!). Да сбъднеш личните си мечти!

P.S. Едно допълнение от редакторите в Gong.bg. Ритуално, или може би не чак толкова ритуално, обещаваме, че ще се постараем да не те ядосваме много. Ключовата дума тук е, че ще се постараем...

Форума на Гонг написа:Да си жив и здрав, Ники, много радости с любимия отбор, нооооо САМО ЛЕВСКИ ;) 8-)

Изображение
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти: