Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 14 яну 2017 17:05

soilwork написа:
Долно уйно написа:
Попитах съвсем нормално, какво е наложило тази промяна и тук наскачаха, като ожилени вместо някой просто да отговори, нали е пълно с вътрешни хора...уж.
[center]За пореден път за неразбралите.....вкарай малко логика,малко мисъл в тая глава[/center] [center]Промяна в зимната подготовка на ЦСКА
⌚ сряда 11 януари, 2017
[/center] [center]Лошата метеорологична обстановка в страната доведе до промяна в зимната подготовка на ЦСКА. Отборът на Стамен Белчев ще замине по-рано за лагера в Испания. Футболистите летят в събота (14 януари) в 06:00 часа от Терминал 2 на летище София.
В следващите дни ще бъдат обявени и останалите съперници на армейците за зимните контроли.
[/center]

Коста дел сол (Слънчев бряг) е място много различно от Ла Манга дел Мар Менор, ама много по-различно. Все едно да твърдиш, че Резово и Шабла са едно и също нещо у нас!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 14 яну 2017 17:15

Долно уйно написа:soilwork, не се напъвай излишно, промяната касае по-ранно заминаване, а не промяна на мястото или сега ще се опитваш да ни убеждаваш, че лагер се урежда от днес за утре?

Четенето ли ти е трудно или какво .... :roll: Написано е : Лошата метеорологична обстановка в страната доведе до промяна в зимната подготовка на ЦСКА. Промяна в ПОДГОТОВКАТА , а не промяна на началния час на подготовката !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 яну 2017 17:17

baraba написа:
Долно уйно написа:soilwork, не се напъвай излишно, промяната касае по-ранно заминаване, а не промяна на мястото или сега ще се опитваш да ни убеждаваш, че лагер се урежда от днес за утре?

Четенето ли ти е трудно или какво .... :roll: Написано е : Лошата метеорологична обстановка в страната доведе до промяна в зимната подготовка на ЦСКА. Промяна в ПОДГОТОВКАТА , а не промяна на началния час на подготовката !

Някъде да е писано "промяна в мястото на подготовката"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 яну 2017 17:19

Снега и тежките метеорологични условия в България са пременили мястото на лагера и от ЦСКА-София са отказали резервацията в Ла Манга за да отидат в Сан Роке.
Промяната касае единствено датата на заминаване, а не мястото за подготовка.
Или искаш още линкове за неща, които ни ги навирахте в очите с послеписи "Ех, този лош Ганчев", "ех еди какво си"
Последна промяна от Долно уйно на 14 яну 2017 17:20, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 14 яну 2017 17:20

Следващия месец и половина ще гледаме какъв отбор ще се сглоби, но по важно е всички други играчи, които имаме как ще се развият през полусезона и плейофите. Истинската селекция ще е лятото. Сега може само да се "стягат" и да се положат някакви основи. Че това, което гледахме есента, бе трагедия някаква ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 яну 2017 17:24

Интересно ми е дали оценката на имуществото вече е пристигнала при бабето.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 яну 2017 17:24

Red joker написа:
шивача написа:Георги Димитров-Джеки днес празнува РД. Да е жив и здрав :) Малко са хората тук, които го помнят като футболист от най-силните му години, още преди да премине в С-Е. Легенди се разправят в какво състояние е излизал по мачовете. Беше рядко интелигентен футболист-четеше играта.
ЦСКА-София не го възприех за ЦСКА. Нито ходя на стадиона, нито гледам мачовете им по телевизията. Не ме интересуват. Идват някакви, пренасят се от едно място на друго. Хората вече видяха за какво става въпрос. Доколкото знам, Пената също вече не иска да ходи на стадиона.

Аз не съм фен на този клуб, но след като други фенове са там, нека да им се радват. Болно ми е, но какво да направя. Настаняват се някакви хора наготово, не плащат нищо. И слагат за треньор някакъв, дето не го знам дори дали има лиценз. Не знам за какво го взимат и този Чечо ли е, какъв е. Затова изобщо не искам да ме броят за тяхна легенда. Въртят се някакви хора около тях, само за да ги пускат на стадиона без пари и след това да ядат по три кабепчета на аванта в ресторанта. Цял живот си висят едни и същи там на "Армията".

Да ,беше,ама алкохола му изпържи мозъка :!: Той е в пъти по-зле от тия дето ги критикува :!: Не знам кви легенди си чул ,ама знам ква легенда беше той,а в пъти по-велики футболисти от него (Денев,Якимов) за много по-малки изцепки,бяха изгонени от Армията :( !

сигурно си прав? Ама от припозналите легенди, които са на хранилка в клуба, като Пенев и Велинов, що не кажеш нещо?
[offtopic]Пената дотук е изпил езерото ариана, ама във вид на вино. Джонката едва го спасиха лекарите, но за жалост това,........гадно ми е даже да го напиша каква трагедия им причини :cry:[/offtopic]
Парите миришат!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 яну 2017 17:25

Ozzimozzi написа:Интересно ми е дали оценката на имуществото вече е пристигнала при бабето.

еконта бачкат до обяд :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 14 яну 2017 17:31

ivo55 написа:Следващия месец и половина ще гледаме какъв отбор ще се сглоби, но по важно е всички други играчи, които имаме как ще се развият през полусезона и плейофите. Истинската селекция ще е лятото. Сега може само да се "стягат" и да се положат някакви основи. Че това, което гледахме есента, бе трагедия някаква ...

Важното е, че вървим в правилна посока - изграждане на база и силна ДЮШ, стремеж към прилична селекция, т.е. налице са всички предпоставки успехите да не закъснеят. Искаха да няма ЦСКА, направиха всичко възможно да ни няма, но не са в състояние да лишат най-голямата футболна общност от свой представител в елита. Така и не разбраха, че със забрани и омраза няма да им се получи. Само ЦСКА и никой друг!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 14 яну 2017 17:42

На подготовка заминаха 16 футболисти под 23 годишна възраст , като групата е от 26 футболисти ;) Какво по-хубаво от това !!! Огромното мнозинство от нашите фенове искат точно това , непрекъснато да се дава шанс на младите таланти в първия отбор !!! При подобна визия на развитие , ЦСКА отново ще бъде лидера определящ бъднините на българския футбол !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”