Alexandrov93 написа:КироВарна написа:По добре нашите юноши да играят!!!
Това като го чуя, после 10 минути не мога да се съвзема от смях. Или поне така беше в началото, сега е тъжно. Хора, стига бе. Това го слушам от няколко години вече, престанете. Ако сте сериозни - много лошо за вас, ако се шегувате - спрете, не е смешно вече. Мина му времето на този лаф.
Радвам се,че съм те разсмял приятелю!!!Но не е моя заслугата,просто си бил в настроение,което е прекрасно!!!Аз обаче виждам,че момчетата,които са на прага на мъжкия футбол имат качества!!!Не се правя,нито на пророк,нито на анализатор!!!Както винаги,имам мнение и си го казвам!!!ВАЛЕНТИН ЙОСКОВ,оставя много добри впечатления,когато влиза в игра!!!Бори се и определено има нюх!!!Започна да придобива самочувствие!!!ИЛИЕВ и МИНКОВ влизат по малко от него,но също показват хъс и израстване!!!Преди началото на сезона,нашите изиграха една контрола с Несебър!!!Първото полувреме играха батковците,а второто го изкараха предимно юноши!!!Хората,които не стоим само пред компа,а ходим и до стадиона,бяхме както обикновено на ТИЧА!!!Видяхме много грамотна игра,от настървени за изява момчета!!!Не смятам,че всички ще влязат в първия отбор,макар че им го желая!!!Помня доста надежди,като Капитанов например,които по различни причини,не се осъществиха!!!Но при липсата на дълга пейка и не особено големите ни шансове за бронз,защо да съживяваме мъртъвци.....а да не дадем шанс на нашите момчета!!!Един или двама да станат футболисти,ще бъде голям успех!!!Това от само себе си няма да стане!!!Тези момчета,трябва да играят!!!Като казвам,да играят....нямам пред вид всички едновременно!!!Но ако им се гласува доверие,да влизат и да играят с големите.....много скоро ще бъде ясно,кой за къде е!!!Ако само ще търкат пейката и ще влизат за 3 минути да спечелят време.....никога няма да стане ясно,имат ли качества,или нямат!!!Нека се прави селекция,но да се взимат перспективни футболисти с качества.....а не разни освободени,от всякъде галинчовци!!!Нямам нищо против момчето,но искам да видя в отбора,хора които се борят за място и се развиват!!!