Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот mikata » 13 яну 2017 11:50

В школата на Лудогорец е бил,игра в контролата със Септември през есента :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 яну 2017 12:34

Дарко намери ли си отбор? Ако не е нашите какво чакат... Определено имаме нужда от такъв тип играч!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 яну 2017 18:10

olimpi написа:
Grandoman написа:Мислих си, тоя Нар и без това е слаб един на един в атака, защо не го пробват като ляв бек!
Не са малко случаите когато се преквалифицират. В защита играв стабилно и помага много на Веско, че той вече е стар и понякога издъхва.

Мислил съм си го същото. Нар няма много техника, но компенсира с доста тичане. Не играе чисто, но и Веско не се слави като фин защитник.

С Огнянов ще имаме поне ляво крило, а Сукуна може да играе в дясно или да се въртят с Тунде.

Задължително ни трябва десен бек, първо алтернатива на Алвеша и второ да се обиграва, защото явно едва ли ще остане в отбора.

За дългия Александров съм съгласен, че дърво, но направиха добра двойка с Пиргов. Иска мис е да гледам Дидо-Пиргов или Лукин-Пиргов, но ако Димитър си тръгне ?!

Между другото преподписа ли нов договор ? А Мечката !?

Ако не са и си тръгнат летоска направо си разбиваме отбора.

А карагерен, направо да го взимаме. Досега от Локо Пд сме случвали с попълненията.

Лично аз съм малко изненадан от евентуално привличане на Ант.Огнянов- сериозно момче,което може да играе практически на всички позиции в офанзивен план,има прилична скоростна техника и не лоши реализаторски качества ,но за мен не е достатъчно добър за да бъде титуляр. За мен определено му липсва линейна скорост и рязък старт за да играе на крилото. Може да бъде като допълнителна опция на резервната скамейка. За Сукуна чувал ,че имал много сериозни качества ,от това което видях от него във Верея - на моменти показа някои много интересни неща, но болшинството време си беше чист фигурант, но самия факт че играл във всички юношески формации на Франция и на 18 години е дебютирал в Лига 1. Надявам се да развие потенциала си . Може да се пробва схема с двама нападатели . За мен Нар също не е чисто крило. Но с тази разлика ,че Сукуна и Нар имат доста сериозна линейна бързина за разлика от Огнянов. За мен Аниете и Огнянов са доста сходни футболисти, според мен трябва много сериозно да се търси крило. Може да се пробват Огнянов или Сукуна на крилото ,но мисля че няма да са много ефективни там. Според мен ще бъдат много по ефективни зад нападателя,но там имаме Аниете,като Аниете може да играе и като централен нападател. Ако в средата на терена в лицето на Костадинов,деНойер, Прохазка,Краев и Бурабия имаме достатъчно опции.
В защита ситуацията според мен въобще не е добре . Някога писах ,че малкия Сашо не е лоша опция- общо взето момчето си върши работа срещу отбори не разполагащи с много добри крила(такива в България има само Лудогорец),играе с голям хъс но дотук. Определено трябва да се мисли и за защитник и по другия фланг- В.Минев вече сериозно издиша. В центъра привидно имаме достатъчно опции - големия Сашо е много добър в единоборствата ,обикновено атакува нападателя още предида е получил топката ,което е много сериозно предимство ,но е малко рисков и неориентиран играч и общо взето не знае какво да прави с топката когато е у него. Пиргов - откритието на сезона за нас. Чеха Яблонски -от това което виждам от записи не съм очарован - изглежда доста рисков и муден, от друга страна физически изключително здрав и предполагам тактически добре подготвен. За шведа - не е сигурно дали остава при нас , към този момент по-скоро да. Все пак след като е младежки национал на Швеция значи въобще не случаен играч. За Лукин - запознат съм със здравословните му проблеми за съжаление мисля че професионалната му кариера вече е приключила, дано да греша,но заболяването му реално не се лекува . За Дидо дай Боже да се възстанови напълно и да се завърне по-силен отколкото преди контузията ,но за него реалистично можем да разчитаме едва през сезон 2017/18. Дано възстановяването му върви по-бързо ,но не трябва да се бърза и след серията от контузии да се надяваме ,че се върне и психически готов да се влага без страх . Много често спортисти преживяли тежки контузии като него ,след като се възстановят физически ,не се възстановяват психически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 яну 2017 18:18

.......................................................Йоргачевич

......................... Ал. Александров......... Яблонски .................. Пиргов.....................

Прохазка.......................Костадинов...............Де ноойер ................. Огнянов..................

............... .................................. Бурабия .....................

......................... ............ Сукуна ............... Адениджи............................
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 яну 2017 18:23

Това 3-4-1-2 ли е ?
Интересно ....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 яну 2017 19:18

Няма български треньор, който да заложи на реална схема с 3-ма отзад.
Преди време Колю "Мастиката" се опитваше да прави нещо подобно в "Морето", но неговото по скоро беше 5-4-1. :lol:

Бих се изненадал много, ако Топчо опита нещо от сорта на 3-5-2 или 3-4-3... Бих и адмирирал, щото според мен имаме нужните изпълнители за новаторска схема.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 яну 2017 20:28

Honda, съгласен съм с голяма част от анализа ти. Бих обърнал внимание на Сукуна-това момче има огромен потенциал. И тук е големият въпрос: къде са нашите скаути, за да намират такива? Защо Верея са го взели , а ние не?
Намирам като много положителен фактът, че от година насам привличаме основно млади играчи с перспектива. Но всичко това би имало смисъл, ако не разпродаваме или изпускаме базовите си играчи.
Отборът ( като основа) е вече на година и плодовете на това ще се видят още тази пролет.
За Огнянов не съм обаче съгласен. Може и да не е с най-добрата линейна скорост, но светкавично чете играта и влиза лесно в комбинация. Освен това не се стъписва пред головия удар.
Тук искам да цитирам треньора на малкия: " Понятия като защитник, нападател и крило скоро ще са отживелица. Всеки бъдещ играч трябва да бъде перфектен и напред, и в центъра, и в защита. Дори и да играе на пост централен нападател, трябва да покрива, да гони, да прави шпагат и да отнема топката. Децата трябва да се учат да играят на всеки пост, да бият и с удобен, и с неудобен крак и ако се налага, да слагат вратарските ръкавици. На който не му харесва-да си търси друг отбор и друг треньор!".
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 яну 2017 09:32

Синчец,кво ше кажеш за Йомов от „великата“ ДЮШ на Герена и новите негри в „Левски“ :roll:Верно ли, че Йомов е внук на Барзов :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 яну 2017 10:41

Red joker написа:Синчец,кво ше кажеш за Йомов от „великата“ ДЮШ на Герена и новите негри в „Левски“ :roll:Верно ли, че Йомов е внук на Барзов :roll:

Абе, абе, с Кикарин какво става...? :roll:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 яну 2017 11:34

Red joker написа:Синчец,кво ше кажеш за Йомов от „великата“ ДЮШ на Герена и новите негри в „Левски“ :roll:Верно ли, че Йомов е внук на Барзов :roll:

Вярно е. И там му е проблемът. Нереални претенции, никак не отговарящи не реалността.
Но не е само той. И други внуци на сини играчи са със същите претенции. Един от 2007 и един от 2008, без имена, така отидоха в Царско село. И там-гола вода. Единия го гледах на турнир срещу нашите 2008. Нелоши данни, но думата "пас" му я няма в речника. При 3-1 за Левски на два пъти проби защитата ни и можеше да даде, но той я би. Купата отиде в Левски.
Такива пишман играчи, дето още нямат 10 години, но вече не желаят да подават, ами благодаря!
Това обаче не оправдава ръководството , което като цяло неглижира собствените си юноши. И после именно такива ни шият из цяла България, или пък правят уникални спасявания срещу нас.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Левски”