baraba написа:шивача написа:baraba написа:шивача написа:Божжееее
Влиза Локо ГО и в Бгрупа ако са имали обща посещаемост от 25000, в А група ще е може би двойна.
Влиза Дунав, същата работа, който и да влезе в а група публиката се множи по две, че и повече.
Влиза ЦСКА-София, първи мач докарани с рейсовете екскурзианти-махаме, махаме мача с Левски и останалото е леш.
А на левака да кажа, че на баба Дора , Черепа, Ганчев, Домусчиев и тн може да симпатизират само припознавачи, ние ОБИЧАМЕ до гроб ЦСКА!
Уникален ....Е, при ЦСКА никога няма да е като при Локо ГО или Дунав , свиквай При ЦСКА важат други закони , например , пращат ЦСКА във В група и публиката се увеличава двойно , а според твойта логика трябваше да намалее в пъти .... ама не , пак ти излизат сметките криви
Опитай с нещо друго , математиката не ти е от най-силните страни
Е, ако на мен не ми е силна математиката, ти купуваш с купони. Идеята ми е, която не схвана, че всеки отбор, изкачващ се в по-горна група му се увеличава публиката.Но тук това не се случва, а и няма как, защото отбора не е същия. Ако беше същия щеше да има много повече истински фенове, не докарани с рейсове от балкана, щеше да играе финал за суперкупата, щеше.....
Вервай си ... ЦСКА не е изпадал в по-долна група по спортен път , че да губи фенове , ти това не можеш да схванеш , казах ти ЦСКА не е нито Локо ГО , нито ДунавА , това мантрата с уж докараните с автобуси е покъртително ...
Един автобус има макс. около 50 пътника , за да ги докараш до 8000 , ще ти трябва калкулатор , а после и някоя нова карта на София , че да ми покажеш паркинга на който са се събрали тези над 150 автобуса и то в ... Борисовата градина ...
Или новия паркинг на ст.В.Левски където трябваше да са събрани около 240 автобуса , щото можеш да се пробваш да ме убеждаваш , че и за Вечното дерби са докарвали фенове на ЦСКА с ... автобуси от балкана
Все едно слушам истериките на Беладона !!! Мач за суперкупата щеше да има , ако беше назначен официално такъв , защо не е назначен , можеш да питаш Домусчиев
Сладур, кой ти говори за 8 от 8 на мача със Славия? Казвам че е имало автобуси, няма как да хзнам колко са. Ако ти е интересно питай Гришата, той трябва да знае. Що Домуса да питам за суперкупата