Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

honda
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот honda » 12 яну 2017 19:26

Altarf написа:
honda написа:
Altarf написа:honda, още утре мога да учредя футболен съюз и да направя паралелна международна футболна организация по моите правила. Никой няма никакво правно основание да ме спре или да ми забрани. Хайде по-сериозно.

П.П. Това какво е според теб? Под егидата на БФС и УЕФА ли е? Припомням, че Трета и Четвърта лига също са аматьорски. http://amfl-bg.com/

Да си чувал за закон за авторското право или сродните му права? ;)
Никой няма да те спира- направи си паралелна организация и провеждай турнири ;) . Приходите въобще не са за пренебрегване-само от ЕКТ са над 2млрд евро на година. Интересно как никой не се е светнал да го направи досега. Защото аз твърдя ,че ОФИЦИАЛНИ мачове по футбол могат да се организират от ЕДИНСТВЕНО от ФИФА или от нейните членки -за Европа това е УЕФА, за България -БФС.

Няма авторски права върху футбола. Явно ти само си чувал за този закон, но не си го чел.

П.П. Ето за справка. На прима виста го намерих. https://en.wikipedia.org/wiki/Non-FIFA_ ... l_football

Можеш ли да четеш?
Посочил съм ти ОФИЦИАЛНИ мачове. Нито един от тези мачове не официален. Би ли ми казал как се реализират приходи от футболен клуб ,който не играе официални мачове?
Нека да не сравняваме с "държави" като Нагорни Карабах, Северна Осетия,Северен Кипър- Апропо има ли такива държави?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 яну 2017 19:46

Справедливостта изисква да кажа, че тезата на едното крило, в случая на Алтарф и ко, звучи логично и е правилна. В смисъл, наистина е редно да се извадят средни стойности от предни години на ЦСКА в А група( 3 или 5) , и да се сравнят с посещаемостта( средно) от този полусезон на ЦСКА-София.
Не знам какви са точните резултати, предполагам ще ги постнете, но това е справедливото.
Друг момент е, че необяснимо или не, след средата на тази есен падна драстично посещаемостта на всички БГ отбори. Прекият двубой беше масово посетен, след което последва срив в публиката на двата тима.
Със сигурност много хора, които са ходили миналата година на мач на ЦСКА, сега не ходят. Със сигурност фактът, че в Марибор отидохме повече хора, отколкото на последните домакинства на Герена е смущаващ.
Като цяло май ударихме антирекорд по публика в А група. И едва ли нещата ще се променят скоро, макар да е логично мачовете в първата шестица да привлекат повече публика.
Но това е дълга тема...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 яну 2017 19:59

Това,, че мачовете на ЦСКА са най-посетените е безспорен факт, но той сам по себе си няма как да радва на фона на тоталния упадък на футбола ни през последното десетилетие.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 яну 2017 20:05

GOLEADOR написа:@baraba
Идея си нямаш какво страхотно психологическо оръжие е обединението на отбора.Това дава положителен импулс на тима,феновете и затваря всички злостни усти на анти-армейските медии.Едно обединение ще доведе не само феновете на ЦСКА 1948 на "Армията" но и всички които са се отдръпнали от стадиона след фалита на клуба.Обединението е страхотна сила,не виждаш ли,че всеки който мрази ЦСКА иска то да не се случи.Ако наистина обичаш отбора не заставай на страната на подуянци в този случай!

Гледай сега,не мога да мразя хора,с които до вчера седяхме един до друг на стадиона,но не мога да приема злостните подмятания на шепа лайнарчета,някои от тях изявяващи се тука :!: Имам приятели,които просто не ходят на стадиона,но не сипят жлъч по никого :!: Много от тях ,просто са разочаровани защото искаха да продължиме през Б група,с отбора спечелил КБ-просто искаха приказката да продължи,чиста проба футболна романтика,но...такава е реалносттЪ :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 12 яну 2017 20:16

honda написа:
Altarf написа:
honda написа:
Altarf написа:honda, още утре мога да учредя футболен съюз и да направя паралелна международна футболна организация по моите правила. Никой няма никакво правно основание да ме спре или да ми забрани. Хайде по-сериозно.

П.П. Това какво е според теб? Под егидата на БФС и УЕФА ли е? Припомням, че Трета и Четвърта лига също са аматьорски. http://amfl-bg.com/

Да си чувал за закон за авторското право или сродните му права? ;)
Никой няма да те спира- направи си паралелна организация и провеждай турнири ;) . Приходите въобще не са за пренебрегване-само от ЕКТ са над 2млрд евро на година. Интересно как никой не се е светнал да го направи досега. Защото аз твърдя ,че ОФИЦИАЛНИ мачове по футбол могат да се организират от ЕДИНСТВЕНО от ФИФА или от нейните членки -за Европа това е УЕФА, за България -БФС.

Няма авторски права върху футбола. Явно ти само си чувал за този закон, но не си го чел.

П.П. Ето за справка. На прима виста го намерих. https://en.wikipedia.org/wiki/Non-FIFA_ ... l_football

Можеш ли да четеш?
Посочил съм ти ОФИЦИАЛНИ мачове. Нито един от тези мачове не официален. Би ли ми казал как се реализират приходи от футболен клуб ,който не играе официални мачове?
Нека да не сравняваме с "държави" като Нагорни Карабах, Северна Осетия,Северен Кипър- Апропо има ли такива държави?

Ти имаш някаква собствена интерпретация за официален мач.
Моля, извлечи правна норма от нормативен акт, който действа на територията на България, по силата на който ще искаш от мен да прекратя организиран от мен футболен турнир и ще претендираш за обезщетение.

П.П. И посочи по силата на каква норма някое лице има авторски права върху футболната игра.

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 12 яну 2017 20:32

Altarf написа:
19XLVIII написа:Ами именно затова дербито беше толкова посетено. Защото сте в А. А не защото сте Литекс и сте много яко. Същото трябваше да бъде и на останалите мачове. А защо не е ?

Кое не е? Ти като не идваш на стадиона откъде знаеш каква е посещаемостта? :lol:
Хвани вземи средната посещаемост на домакински мачове от предишните пет сезона в А група и сравни със средната този сезон. Това ти е проверката.

Тебе не те ли е срам най-малкото примерно мач срещу Струмска слава да е по-посетен от същия със Славия ( и двата са 1 кръг ). Аз ти давам база за сравнение В група, В ГРУПА !, където е нормално сегашните "армейци" да не ходят, защото това им е под нивото, и където се очаква да има по-малко публика отколкото в А, което пък е в твой плюс, ти ми разправяш да съм се връщал 3 сезона назад. Държа да кажа, че правя това сравнение единствено поради причината, че двата сезона са максимално един до друг, и са най-пресен пример за публиката на едното ЦСКА и другото ЦСКА. Защото ти май забрави откъде тръгна този спор.
Но да допуснем за секунда, че отново не съм прав ( а аз съм ). Порових се единствено заради теб в архива на последния сезон на ЦСКА в А група ( заповядай http://bulgarian-football.com/archive/2 ... 4/a.html#p ) като съпоставих публиката само първите три мача на онзи и на този отбор ( защото нататък не ми се четеше ) и предполагам се сещаш какво отрих..
Та извода какъв е - следващия път като ще влизате отново в спор първо се съберете и изберете най-умния сред вас, защото твоите тези са въздух ( още онзи ден ти го показах ), и тогава предявявайте някакви претенции за нещо.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 12 яну 2017 20:40

sin4ec написа:Справедливостта изисква да кажа, че тезата на едното крило, в случая на Алтарф и ко, звучи логично и е правилна. В смисъл, наистина е редно да се извадят средни стойности от предни години на ЦСКА в А група( 3 или 5) , и да се сравнят с посещаемостта( средно) от този полусезон на ЦСКА-София.
Не знам какви са точните резултати, предполагам ще ги постнете, но това е справедливото.
Друг момент е, че необяснимо или не, след средата на тази есен падна драстично посещаемостта на всички БГ отбори. Прекият двубой беше масово посетен, след което последва срив в публиката на двата тима.
Със сигурност много хора, които са ходили миналата година на мач на ЦСКА, сега не ходят. Със сигурност фактът, че в Марибор отидохме повече хора, отколкото на последните домакинства на Герена е смущаващ.
Като цяло май ударихме антирекорд по публика в А група. И едва ли нещата ще се променят скоро, макар да е логично мачовете в първата шестица да привлекат повече публика.
Но това е дълга тема...

Причините за спада на посещаемостта като цяло в България са няколко . Според мен на първо място е застудяването и ненормалното време за провеждане на мачовете . Не може да има мач от 21 часа , при положение че след края на мача няма с какво да се прибереш . На другия полюс са и мачовете през седмицата през работно време . Това бе направено за да се угоди на телевизиите . От друга страна и ниското ниво на продукцията води до понижаване на интереса . В началото на първенството бе нормално да ходят повече хора по стадионите поради дългата лятна пауза и наличието на нови играчи в отборите . Като прибавиш към това и съмнителните резултати и симулативно изиграни мачове , картинката става пълна . Уйното се опита да прокара поредната си тънка манипулация , твърдейки че само при ЦСКА има спад в посещаемостта . Не е вярно . Това важи за всички отбори .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 яну 2017 20:45

19XLVIII написа:
Altarf написа:
19XLVIII написа:Ами именно затова дербито беше толкова посетено. Защото сте в А. А не защото сте Литекс и сте много яко. Същото трябваше да бъде и на останалите мачове. А защо не е ?

Кое не е? Ти като не идваш на стадиона откъде знаеш каква е посещаемостта? :lol:
Хвани вземи средната посещаемост на домакински мачове от предишните пет сезона в А група и сравни със средната този сезон. Това ти е проверката.

Тебе не те ли е срам най-малкото примерно мач срещу Струмска слава да е по-посетен от същия със Славия ( и двата са 1 кръг ). Аз ти давам база за сравнение В група, В ГРУПА !, където е нормално сегашните "армейци" да не ходят, защото това им е под нивото, и където се очаква да има по-малко публика отколкото в А, което пък е в твой плюс, ти ми разправяш да съм се връщал 3 сезона назад. Държа да кажа, че правя това сравнение единствено поради причината, че двата сезона са максимално един до друг, и са най-пресен пример за публиката на едното ЦСКА и другото ЦСКА. Защото ти май забрави откъде тръгна този спор.
Но да допуснем за секунда, че отново не съм прав ( а аз съм ). Порових се единствено заради теб в архива на последния сезон на ЦСКА в А група ( заповядай http://bulgarian-football.com/archive/2 ... 4/a.html#p ) като съпоставих публиката само първите три мача на онзи и на този отбор ( защото нататък не ми се четеше ) и предполагам се сещаш какво отрих..
Та извода какъв е - следващия път като ще влизате отново в спор първо се съберете и изберете най-умния сред вас, защото твоите тези са въздух ( още онзи ден ти го показах ), и тогава предявявайте някакви претенции за нещо.

А от друга страна имаме това:

27 юли 2014, неделя, 19:30 ч:
в София, Национален стадион "Васил Левски":
ЦСКА (София) - Левски (София) 2:0 (0:0) /пряко по TV7/ stats
[1:0 Антон Карачанаков 47', 2:0 Серджиу Буш 55']
[чк: Маркиньош (ЦСКА) 63', Стойчо Младенов (тр) (ЦСКА) 64', Луис Педро (Л) 83'], ~ 11 420 зрители

източник: bulgarian-football.com

срещу

15 октомври 2016, събота, 16:30 ч:
в София, Национален стадион "Васил Левски":
ЦСКА (София) - Левски (София) 1:1 (0:1) * /пряко по Диема спорт/ stats
[0:1 Франсис Нар 34', 1:1 Преслав Йорданов 77'], ~ 21 000 зрители

източник: bulgarian-football.com
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 яну 2017 20:51

Old_death написа:Причините за спада на посещаемостта като цяло в България са няколко . Според мен на първо място е застудяването и ненормалното време за провеждане на мачовете . Не може да има мач от 21 часа , при положение че след края на мача няма с какво да се прибереш . На другия полюс са и мачовете през седмицата през работно време . Това бе направено за да се угоди на телевизиите . От друга страна и ниското ниво на продукцията води до понижаване на интереса . В началото на първенството бе нормално да ходят повече хора по стадионите поради дългата лятна пауза и наличието на нови играчи в отборите . Като прибавиш към това и съмнителните резултати и симулативно изиграни мачове , картинката става пълна . Уйното се опита да прокара поредната си тънка манипулация , твърдейки че само при ЦСКА има спад в посещаемостта . Не е вярно . Това важи за всички отбори .

Естествено, че важи за всички отбори...та пловдивското дерби се игра пред обидно малко публика.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 12 яну 2017 20:58

И какво имаме от другата страна бе харпун. С това ти току що затвърждаваш общото мнение, че сте фенове единствено във А група, ако има титла, купа, победа на 100% над говедата, ЛЕ (ако може) !?

Върни се в “ЦСКА”