Прозвуча ми някак си...
Най-способни(да вкарат скорост) = Най-бързите?
ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 1:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 15.01
Ми не, Рашфорд със сигурност е по-бърз от Мхитарян, но точно за това употребих думата "способни". Мики се вижда, че дриблирайки на скорост едва ли има по-добър от него в отбора, а Марсиал..Марсиал емне ли ги, какво да си говорим..
[offtopic]Значи грешно се изразяваш в случая, с това "най-способни".
И щях да ти кажа, че в това отношение комбинацията Рашфорд/Лингард е оптимумът в Юнайтед.
Ако беше написал: "най-способни да внесат" скорост+техника(на дрибъл) - вече става коренно различно.
[/offtopic]
И щях да ти кажа, че в това отношение комбинацията Рашфорд/Лингард е оптимумът в Юнайтед.
Ако беше написал: "най-способни да внесат" скорост+техника(на дрибъл) - вече става коренно различно.

Последна промяна от smoothc на 12 яну 2017 00:47, променено общо 2 пъти.
Ми не, под способен играч имам предвид с най-големи възможности и аз определено смятам, че в момента са те двамата.
[offtopic]
Говориш за скоростта(като теза) и след това заключваш, че Мики и Марсиал са най-способни на това(да вкарат скорост). И при положение, че тази комбинация със сигурност не е най-способната да вкара максимум скорост(в случая логично е да се тълкува като най-бързата) - точно затова се учудих и умишлено попитах какво по-точно имаш предвид, разбираш ли?
Това вече е коренно различен въпрос, който няма нищо общо с изложението на първия цитат.
Зависи в кои аспекти, но ако се направи "дисекция" на отделните спортно-технически качества(не само в офанзивен план) то Погба и Рашфорд водят(с една обиколка) Мики и Марсиал.[/offtopic]
По фланговете за мен е задължително да вкараме скорост, а според мен Мхитарян и Марсиал са най-способни на това.
Говориш за скоростта(като теза) и след това заключваш, че Мики и Марсиал са най-способни на това(да вкарат скорост). И при положение, че тази комбинация със сигурност не е най-способната да вкара максимум скорост(в случая логично е да се тълкува като най-бързата) - точно затова се учудих и умишлено попитах какво по-точно имаш предвид, разбираш ли?

под способен играч имам предвид
Това вече е коренно различен въпрос, който няма нищо общо с изложението на първия цитат.
с най-големи възможности
Зависи в кои аспекти, но ако се направи "дисекция" на отделните спортно-технически качества(не само в офанзивен план) то Погба и Рашфорд водят(с една обиколка) Мики и Марсиал.[/offtopic]
Последна промяна от smoothc на 12 яну 2017 00:47, променено общо 2 пъти.
[offtopic]Брат ти ме разбиваш, приключвам темата
[/offtopic]

[offtopic]Е, какво те разбивам? Кажи "най-способни да внесат скорост+техника(дрибъл)", а не само скорост и след това да обясняваш какво си имал предвид под фразата "най-способни". Аз откъде да знам, какво значение влагаш?
Както казах и тук не си прав, защото Погба и Рашфорд са играчите с най-големи възможности в Манчестър Юнайтед(на този етап), а не Мики и Марсиал.
Като един от аргументите е, че не са толкова устойчиви в дефанзивен план.
Обективно погледнато Погба е играчът с най-големи възможности, понеже може да бъде полезен по цялата вертикала - от централен защитник и дефанзивен халф, през вътрешен халф и 10-ка, до нападател/таран.[/offtopic]
под способен играч имам предвид с най-големи възможности
Както казах и тук не си прав, защото Погба и Рашфорд са играчите с най-големи възможности в Манчестър Юнайтед(на този етап), а не Мики и Марсиал.
Като един от аргументите е, че не са толкова устойчиви в дефанзивен план.
Обективно погледнато Погба е играчът с най-големи възможности, понеже може да бъде полезен по цялата вертикала - от централен защитник и дефанзивен халф, през вътрешен халф и 10-ка, до нападател/таран.[/offtopic]
Последна промяна от smoothc на 12 яну 2017 00:47, променено общо 1 път.
[offtopic]Абе ти луд ли си или на луд се правиш? Е*ати дребнавия, не знам за кво точно спориш в момента. И кво значи не съм прав? Що да не съм прав? За мен съм си прав, ти като не мислиш така аз кво трябва да напрая? И говоря конкретно за крилата, Погба не е такъв. Ти продължавай да си вадиш аргументите, ако щеш и оная работа си извади. Ти си типичния дребнавец, дето в живота сигурно никой не те харесва, щото прайш забележка за една думичка кой как я е казал, а не виждаш теб самия колко спрял си. Трябва да го кажа точно така както на теб ти харесва, щото иначе си толкова плосък, че не го разбираш.[/offtopic]
[offtopic]
Ако "дребнав" означава да откриваш и най-дребните детайли - Да, точно такъв съм
Апропо, понеже съм "дребнав" ще ти покажа в контекста на Манчестър Юнайтед за какво иде реч.
Просто пример, не че се хваля.
Като напишеш в търсачката Погба и отидеш на последната страница(когато и за първи път се споменава името му в игрови контекст в този форум) се вижда, че аз съм първият, който(грубо казано) предрича неговото бляскаво бъдеще.
Е*ати дребнавия
Ако "дребнав" означава да откриваш и най-дребните детайли - Да, точно такъв съм

Апропо, понеже съм "дребнав" ще ти покажа в контекста на Манчестър Юнайтед за какво иде реч.
Просто пример, не че се хваля.
Като напишеш в търсачката Погба и отидеш на последната страница(когато и за първи път се споменава името му в игрови контекст в този форум) се вижда, че аз съм първият, който(грубо казано) предрича неговото бляскаво бъдеще.
от Ballancee на 19 Фев 2011 23:55
Ернандес , Андерсон , Рафаел ! И още едно сравнение ! Фъргюсън днес е пуснал изключително млади играчи също и на резервната е имало много нейзвестни играчи като Погба , Туниклиф , Кинг ... . Докато Анчелоти излиза със титулярният състав и пак губи .... ,че е страхлив треньор е ясно. И после ще иска играчите да са отпочинали е няма как да стане ......
[/offtopic]от smoothc на 12 Май 2011 21:15
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MUavRNO0ECM[/youtube]
Пол Погба-Запомнете внимателно това име!
Клод Пюел извози Клопо, но ще видим "номерът на китайката" и коренно преобразен Ливърпул за неделя
Познати номерца! Дано Жозе не се върже