sin4ec написа:Ко стаа ве? Ний сме вече с двама нови, трети и четвърти са почти готови, тука много тихо нещо?

Единият че го ползвате да брули джанки, а другия да ги събира....

... с дубъла да ви хванем че ви опердашим

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
sin4ec написа:Ко стаа ве? Ний сме вече с двама нови, трети и четвърти са почти готови, тука много тихо нещо?
[center]Уточняват се последните детайли по договорите,предвид промените в зимната обстановка в цяла Европа ги чакаме направо да се явят на лагера в Коста дел Сол.sin4ec написа:Ко стаа ве? Ний сме вече с двама нови, трети и четвърти са почти готови, тука много тихо нещо?
soilwork написа:[center]Уточняват се последните детайли по договорите,предвид промените в зимната обстановка в цяла Европа ги чакаме направо да се явят на лагера в Коста дел Сол.sin4ec написа:Ко стаа ве? Ний сме вече с двама нови, трети и четвърти са почти готови, тука много тихо нещо?[/center]
[center]Поднасяш информацията некоректно......кр. на януари ,цъфнал и т.нДолно уйно написа:soilwork написа:[center]Уточняват се последните детайли по договорите,предвид промените в зимната обстановка в цяла Европа ги чакаме направо да се явят на лагера в Коста дел Сол.sin4ec написа:Ко стаа ве? Ний сме вече с двама нови, трети и четвърти са почти готови, тука много тихо нещо?[/center]
С какво се различава мнението ми от това, което съм цитирал, че същото беше изтрито?
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/BA/25/7128ca3773f2ba25.jpg[/rimg]
Оставете го този двоен аршин де.
Армейци,
Днес по взаимно съгласие беше разтрогнат договорът на Лазар Марин. Ръководството и спортно-техническият щаб на Професионален футболен клуб ЦСКА пожелават на Лазар бъдещи успехи!
sin4ec написа:Така. Сега, понеже съм сипал от нашто си червено, запекоха ми малко от нашия си суджучец( с праз и подправки), първом да кажа " Наздраве!" .
И сега сериозно:
Нещо не ми се връзва това, което прави ГГ. Нивото е доста по-ниско от това в Ловеч. Това взимане на латиноси на кило, глупавото връщане на дебелия негър( последвано от натирване), абсолютно безпринципната смяна на Янев с румънския анонимник, заиграването с Генов ( чунким се свършиха треньорите от това ниво), и още куп подобни глупости не са никак характерни за ГГ, особено за късния ГГ.
Логично и продукцията е никаква и не се харесва никому. Пари за трансфери няма ( или няма желание) да се дават. Което не е непременно лошо-дори напротив, за мен в дадената ситуация е правилно решение. Отборът е тежък, тромав и еднотипен, често и безидеен.
Но това се оправя. По-странното е, че я няма стратегията и идеята за някакво развитие. А ГГ винаги е имал такава. Някак отстрани изглежда, че претупва нещата и един вид отбива номера. Нямам претенции да съм навътре в кухнята, но ако това е така-вероятно си има някаква причина. Защото в този си вид отборът трудно ще влезе в тройката.
Тимът на ГГ 20 години ни беше основен съперник и имам достатъчно наблюдения над него. Затова и почнах с "не ми се връзва". Сигурно ще има някаква селекция, но като цяло няма амбиции, няма пара, няма налягане...
Което е странно.
Old_death написа:Гледам , че много си се загрижил . Попълни бланката , която съм сложил в офтопик и ще отговоря на въпросите ти !
[offtopic][wrapimg=]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/10421463_317960368390739_1484755505770616259_n.jpg?oh=143db74e6047dd1cd053bee6fd2a7e5d&oe=5915775A[/wrapimg][/offtopic]
Red joker написа:sin4ec написа:Така. Сега, понеже съм сипал от нашто си червено, запекоха ми малко от нашия си суджучец( с праз и подправки), първом да кажа " Наздраве!" .
Нямаш ли от синьото бе,тарикат,къв левскар сиНаправо си попълнил молбата с поглед
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта