Red joker написа:Може ли бабите и стринките да ти доведеме
Само под 50... и като кила и като години

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red joker написа:Може ли бабите и стринките да ти доведеме
Captain Stottlemeyer написа:Смятам, че с минимални усилия и подготовка на Острова ще могат да поемат домакинството на СП 2018 по футбол.
Captain Stottlemeyer написа:sin4ec написа:На тия NADO и аз мога да им пратя една проба. Специална. Ама по Еконт, за тяхна сметка. Хем чашката ще им напълня, хем една цяла кофа чист екстракт натюрлих, ама га съм ял боб с кисело зеле и люта чушка. Там да си я анализират и да им е сладко!
Ти и авторчето на темата по-добре пратете някоя и друга бутилка истинска пиячка на вашите руски товарищи, че антифризът и лосионът за вана съвсем ще ги довършат - тогава няма да бъдат необходими нито NADO, нито NATO...![]()
![]()
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Captain Stottlemeyer написа:teerr написа:Captain Stottlemeyer написа:sin4ec написа:Те от 200 години искат отстраняването на Русия от света, вие се кахърите за спорта...даже двама се пробваха да го реализират. Знаете как свършиха и двамата.
Знаем и как руското командване през 1829 година е арестувало капитан Георги Мамарчев, който преди това се е бил срещу Наполеон, за да не вдигне въстание срещу турците в България. Знаем, как пак по това време руският генерал Дибич Забалкански е казал на българската делегация, искаща помощ: "Българи, стойте мирни, за да не обърна топовете срещу вас!" Знаем и как през късната есен на 1915 година руски кораби са обстрелвали мирната Варна. Знаем и как след Втората световна война руснаците са ни пре**али и сме се оказали на страната на победените, независимо от хилядите загинали войници от българската армия в състава на Трети украински фронт. Затова хич не ми пук за руснаците. А и още нещо - знаем, че почитателите на лосиона за вана по света вече никой не ги бръсне за слива, затова ще ги отстраняват наред - най-напред от спорта...
Знаем,за 10 януари 1944 г. англо-американците убиват 750 софиянци,помним какво казва Чърчил алкохолика преди нападението:
“Нужно е да се удари единствено столицата на България, за да капитулира цялата държава. Този град трябва да бъде унищожен, да загине, да бъде сринат до основи и в неговите развалини да се засеят картофи.”...
Пропуснах несъгласието на Русия със Съединението на България и "своевременното" изтегляне на нейните офицери от младата българска армия, за да може руската любовница - Сърбия по-лесно да ни удари в гръб. Да, ама не!...Капитаните победиха генералите!
Смешна работа ... Явно дъното е абстрактно понятие за "антидопинговите" асоциации.
ЕМИЛ написа:Адмирирам евентуално такова решение
защо написа:A има един Субодай, нема да му търся снимка, щото се съмнявам, че има достоверни, който е минал транзит през Русия, пресякъл Карпатите, излязъл в Унгария и за малко да завладее и цяла Европа, разминало ѝ се, щото, след като разбил всевъзможни европейски армии, излезли срещу него и било само въпрос на време да утвърди властта си над беззащитнета Европа, в Каракорум починал хан Угедай и понеже претендентите за престола били в армията му, го накарали да се върне.
727150 написа:sin4ec написа:Captain Stottlemeyer написа:Ти и авторчето на темата по-добре пратете някоя и друга бутилка истинска пиячка на вашите руски товарищи, че антифризът и лосионът за вана съвсем ще ги довършат - тогава няма да бъдат необходими нито NADO, нито NATO...![]()
![]()
Хората ти казаха да си гледаш пикнята! Ако искаш да помогнеш на NADO, взимай чашката и събирай!
За феновете на умрялото четирибуквие, които в момента припознават друг отбор, не се учудвам , че са русофили. На тях им бие залпът на Аврора в главата.Но левскар русофил ми идва малко нанагорно.Как пък нито един от националните ни герои: Раковски , Левски , Ботев , Захари Стоянов и т.н.не написа нещо добро за Русия.Всичките до един посочват вредната и имперска политика спрямо България...Народ , от който всекидневно 25 милиона души пият лосион за вана и други заместители на алкохола , не ми го хвалете.Всъщност , путьото водач на този пропаднал народ, не ми го хвалете.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 45 госта