Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: Наглост: Поискаха пълно отстраняване на Русия от спорта
Смятам, че с минимални усилия и подготовка на Острова ще могат да поемат домакинството на СП 2018 по футбол. 
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
teerr написа:Captain Stottlemeyer написа:sin4ec написа:Те от 200 години искат отстраняването на Русия от света, вие се кахърите за спорта...даже двама се пробваха да го реализират. Знаете как свършиха и двамата.
Знаем и как руското командване през 1829 година е арестувало капитан Георги Мамарчев, който преди това се е бил срещу Наполеон, за да не вдигне въстание срещу турците в България. Знаем, как пак по това време руският генерал Дибич Забалкански е казал на българската делегация, искаща помощ: "Българи, стойте мирни, за да не обърна топовете срещу вас!" Знаем и как през късната есен на 1915 година руски кораби са обстрелвали мирната Варна. Знаем и как след Втората световна война руснаците са ни пре**али и сме се оказали на страната на победените, независимо от хилядите загинали войници от българската армия в състава на Трети украински фронт. Затова хич не ми пук за руснаците. А и още нещо - знаем, че почитателите на лосиона за вана по света вече никой не ги бръсне за слива, затова ще ги отстраняват наред - най-напред от спорта...
Знаем,за 10 януари 1944 г. англо-американците убиват 750 софиянци,помним какво казва Чърчил алкохолика преди нападението:
“Нужно е да се удари единствено столицата на България, за да капитулира цялата държава. Този град трябва да бъде унищожен, да загине, да бъде сринат до основи и в неговите развалини да се засеят картофи.”...
Пропуснах несъгласието на Русия със Съединението на България и "своевременното" изтегляне на нейните офицери от младата българска армия, за да може руската любовница - Сърбия по-лесно да ни удари в гръб. Да, ама не!...
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 11 яну 2017 16:39, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
На тия NADO и аз мога да им пратя една проба. Специална. Ама по Еконт, за тяхна сметка. Хем чашката ще им напълня, хем една цяла кофа чист екстракт натюрлих, ама га съм ял боб с кисело зеле и люта чушка. Там да си я анализират и да им е сладко!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
sin4ec написа:На тия NADO и аз мога да им пратя една проба. Специална. Ама по Еконт, за тяхна сметка. Хем чашката ще им напълня, хем една цяла кофа чист екстракт натюрлих, ама га съм ял боб с кисело зеле и люта чушка. Там да си я анализират и да им е сладко!
Ти и авторчето на темата по-добре пратете някоя и друга бутилка истинска пиячка на вашите руски товарищи, че антифризът и лосионът за вана съвсем ще ги довършат - тогава няма да бъдат необходими нито NADO, нито NATO...
Captain Stottlemeyer написа:Смятам, че с минимални усилия и подготовка на Острова ще могат да поемат домакинството на СП 2018 по футбол.
Че могат да го поемат( ама не СП), това ние много добре го знаеме. Ежедневно им го подават всякакви арабели и мангусти.
Captain Stottlemeyer написа:sin4ec написа:На тия NADO и аз мога да им пратя една проба. Специална. Ама по Еконт, за тяхна сметка. Хем чашката ще им напълня, хем една цяла кофа чист екстракт натюрлих, ама га съм ял боб с кисело зеле и люта чушка. Там да си я анализират и да им е сладко!
Ти и авторчето на темата по-добре пратете някоя и друга бутилка истинска пиячка на вашите руски товарищи, че антифризът и лосионът за вана съвсем ще ги довършат - тогава няма да бъдат необходими нито NADO, нито NATO...![]()
![]()
Наздраве и на тебе, Боярьщник
Леевски, оле
Captain Stottlemeyer написа:Ти и авторчето на темата по-добре пратете някоя и друга бутилка истинска пиячка на вашите руски товарищи, че антифризът и лосионът за вана съвсем ще ги довършат - тогава няма да бъдат необходими нито NADO, нито NATO...![]()
![]()
Хората ти казаха да си гледаш пикнята! Ако искаш да помогнеш на NADO, взимай чашката и събирай!
sin4ec написа:Captain Stottlemeyer написа:Ти и авторчето на темата по-добре пратете някоя и друга бутилка истинска пиячка на вашите руски товарищи, че антифризът и лосионът за вана съвсем ще ги довършат - тогава няма да бъдат необходими нито NADO, нито NATO...![]()
![]()
Хората ти казаха да си гледаш пикнята! Ако искаш да помогнеш на NADO, взимай чашката и събирай!
Веднага ще му подам ... маркуча на колонката
Леевски, оле
Red joker написа:Ако мислите,че само руснаците вземат допинг,сте в голяма заблуда![]()
![]()
Това е световна практика,просто тука са погледнали тенденциозно или по политически причини или руснаците не са си платили,на който трябва,а може би и двете
Не веднъж са ни прецаквали и нас в различни спортове,пак по същите причини!
Едно време спортистите в България се съревноваваха кой да получи пред-олимипийско "стимулиране". Сега сме по-напреднала държава, вече със и без стимулиране нямаме нищо, защото просто няма вънтрешно съревнование, защото няма спорт.. .Но Русия е по-изолирана държава, там все още има спорт и все още са в сила някогашните правила за работа. Това не значи, че в САЩ няма държавна политика за стимулиране. Просто, там тя е съгласувана с антидопинговите лаборатории, които са си американски.
sin4ec написа:Captain Stottlemeyer написа:Ти и авторчето на темата по-добре пратете някоя и друга бутилка истинска пиячка на вашите руски товарищи, че антифризът и лосионът за вана съвсем ще ги довършат - тогава няма да бъдат необходими нито NADO, нито NATO...![]()
![]()
За феновете на умрялото четирибуквие, които в момента припознават друг отбор, не се учудвам , че са русофили. На тях им бие залпът на Аврора в главата.Но левскар русофил ми идва малко нанагорно.Как пък нито един от националните ни герои: Раковски , Левски , Ботев , Захари Стоянов и т.н.не написа нещо добро за Русия.Всичките до един посочват вредната и имперска политика спрямо България...Народ , от който всекидневно 25 милиона души пият лосион за вана и други заместители на алкохола , не ми го хвалете.Всъщност , путьото водач на този пропаднал народ, не ми го хвалете.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .