Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Мнениеот ogrizko » 11 яну 2017 11:40

Изглежда заради липсата на двата ни стадиона е цялата работа със селекцията. Явно изглежда нерентабилно да се дават повече пари за играчи дето едва ли ще станем трети като реално нямаме домакински мач. Или може би наистина има за някаква цел да се даде малко шанс и на младите и да се види кои може да помогнат в мъжкия отбор. А на лято при вече готов стадион "Тича" и другия стадион в напредващ строеж - да се мисли за по-мащабна селекция и да се поставят по-високи цели. Пак съм оптимист ама да видим :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 яну 2017 16:48

Тича колкото и да го ремонтират, за нищо повече от тренировъчен стадион не става.

Alexandrov93
Контакти:

Борис Галчев в Черно море

Мнениеот Alexandrov93 » 11 яну 2017 16:51

Не случайно създавам нова тема, за да отворя очите на нашите (ако някой въобще чете форума), че Галчев е свободен агент и е страшно добър и опитен играч. И най-важното - БИТКАДЖИЯ! Имаме нужда от такъв играч.

Потребителски аватар
todorakis
Контакти:

Мнениеот todorakis » 11 яну 2017 18:16

Alexandrov93 написа:Не случайно създавам нова тема, за да отворя очите на нашите (ако някой въобще чете форума), че Галчев е свободен агент и е страшно добър и опитен играч. И най-важното - БИТКАДЖИЯ! Имаме нужда от такъв играч.

Тошко Паланков не е ли такъв, а и Галчев е "звезда" и ще иска голяма заплата. Като цяло не ни трябват повече халфове.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 11 яну 2017 18:20

Alexandrov93 написа:Не случайно създавам нова тема, за да отворя очите на нашите (ако някой въобще чете форума), че Галчев е свободен агент и е страшно добър и опитен играч. И най-важното - БИТКАДЖИЯ! Имаме нужда от такъв играч.

Галчев,наистина е добър,наистина е биткаджия,но мисля,че няма шанс да го вземем!!!Аз,както и всички черноморци,се надяваме на проспериращ отбор,който след 1-2 години да отговаря по качество на базата с която ще разполагаме!!!Ако е рекъл Господ,разбира се!!!Поради тази причина селекцията трябва да е насочена към 23-27 годишни футболисти,които с нашите таланти от школата,да оформят боеспособна формация!!!Имаме достатъчно играчи на възраст над 30 години и затова мисля,че ръководството не мисли дори за Галчев!!!Третото място тази година,по мое скромно мнение,Гришата ще си го купи.....иначе остава съвсем без фенове!!!Макар,че в Етрополе и Подуене винаги е така!!!Като нема успехи,нема и глорихънтъри......такава им е масата!!!Нас това не ни интересува,но след като не виждам активност от наша страна мисля,че ще добутаме сезона в първата шестица,обигравайки своите кадри!!!Надявам се наистина да е така,защото и при предния престой на ГОНЗО на ТИЧА се говореше за обиграване на юноши,но обигравахме.....Домовчийски!!!Не взимаме нападател,дано това да е добър знак за ЙОСКОВ!!!Мисля,че времето му е дошло!!!Да не забравяме,че ГЕОРГИ ИВАНОВ,го взимаше при мъжете,още 15-16 годишен,както сега взима МАРТИН МИНЧЕВ и РУМЕН КАСАБОВ!!!ИЛИЯН ИЛИЕВ,НИКОЛАЙ МИНКОВ,ИЛИЯН НЕДЕЛЧЕВ,МАРТИН КОСТАДИНОВ,АЛЕКСАНДЪР МИХАЙЛОВ и още доста талантливи момчета идват от долу!!!Независимо дали при нас ще играят,или ще бъдат преотстъпени.....до една-две години ще се види,кой накъде е!!!Като бял ден е ясно,че с разни свободни оръфляци от тук и от там,стойностен отбор не може да се направи!!!Както казват македонците,футбол се прави со пари,или со дупе!!!Даваш пари за скъпи играчи,или си стягаш задника и произвеждаш свои кадри!!!Нашият отбор има надежди за добро бъдеще!!!Когато свършат харчовете,по строителства и ремонти,да се надяваме,че ще се намерят пари за няколко добри чужденци!!!Нашите юноши ще израснат и ще си заемат местата!!!Ако някой се сети още от сега да се оглежда за перспективни младоци и от БЪЛГАРИЯ,които се мотат насам,натам......може нещо и да стане!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 яну 2017 10:00

greenpeak написа:Тича колкото и да го ремонтират, за нищо повече от тренировъчен стадион не става.

Не съм съгласен..При изпълнени намерения за тревно покритие табло тоалетни нови входове и козирка+осветлението ще си промениш мнението.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 яну 2017 11:05

Няма как да си го променя.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 12 яну 2017 15:45

Когато бъде готов,новият стадион,ТИЧА може да се върне към функциите си на тренировъчна база за отбора на ЧЕРНО МОРЕ!!!След ремонта обаче,той ще има отлично тревно покритие,осветление и светлинно табло!!!Там спокойно могат да играят дублиращи отбори,младежки и юношески формации на МОРЯЦИТЕ!!!На кокетното стадионче могат да се провеждат работнически,студентски и ученически първенства!!!Нали искаме да сме Европа,това е пътят!!!Не знам дали ще стане,но ми се иска да е така!!!Относно селекцията,бих искал да обърна внимание,че Ераносян освободи Карагерен!!!Не знам каква е причината,но това момче показа невероятни качества.....когато беше във форма и го пускаха да играе!!!Едва ли е забравил,от коя страна се рита топката!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
Последна промяна от КироВарна на 12 яну 2017 19:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 12 яну 2017 17:46

И аз се надявам Карагерен да е играча, за когото говореше Гонзо преди няколко дена. Определено имаме нужда от крила и то качествени. Също така очаквам скоро да има развитие с Минков и Неделчев - по-добре да играят в Б група и да трупат опит, отколкото да търкат пейката тук.
Truth is hate for those that hate the truth.

wesko123w
Контакти:

Мнениеот wesko123w » 13 яну 2017 20:41

Бившият холандски халф на Черно море Марк Клок е свободен агент от няколко дни. 23-годишният дефанзивен полузащитник напусна английския клуб Олдъм, за който играеше през есента, след като договорът му изтече и не беше подновен.

Клок записа общо 10 мача за Олдъм в английската Лига 1, което е третото ниво на футбола на Острова. На този етап все още не е ясно къде ще продължи кариерата си.

Холандецът изкара в Черно море близо 2 години, в които впечатли със сърцатата си игра. За моряците записа общо 36 мача в „А“ група, като вдигна Купата на България и Суперкупата.

Върни се в “Черно море”