Alexandrov93 написа:Не случайно създавам нова тема, за да отворя очите на нашите (ако някой въобще чете форума), че Галчев е свободен агент и е страшно добър и опитен играч. И най-важното - БИТКАДЖИЯ! Имаме нужда от такъв играч.
Галчев,наистина е добър,наистина е биткаджия,но мисля,че няма шанс да го вземем!!!Аз,както и всички черноморци,се надяваме на проспериращ отбор,който след 1-2 години да отговаря по качество на базата с която ще разполагаме!!!Ако е рекъл Господ,разбира се!!!Поради тази причина селекцията трябва да е насочена към 23-27 годишни футболисти,които с нашите таланти от школата,да оформят боеспособна формация!!!Имаме достатъчно играчи на възраст над 30 години и затова мисля,че ръководството не мисли дори за Галчев!!!Третото място тази година,по мое скромно мнение,Гришата ще си го купи.....иначе остава съвсем без фенове!!!Макар,че в Етрополе и Подуене винаги е така!!!Като нема успехи,нема и глорихънтъри......такава им е масата!!!Нас това не ни интересува,но след като не виждам активност от наша страна мисля,че ще добутаме сезона в първата шестица,обигравайки своите кадри!!!Надявам се наистина да е така,защото и при предния престой на ГОНЗО на ТИЧА се говореше за обиграване на юноши,но обигравахме.....Домовчийски!!!Не взимаме нападател,дано това да е добър знак за ЙОСКОВ!!!Мисля,че времето му е дошло!!!Да не забравяме,че ГЕОРГИ ИВАНОВ,го взимаше при мъжете,още 15-16 годишен,както сега взима МАРТИН МИНЧЕВ и РУМЕН КАСАБОВ!!!ИЛИЯН ИЛИЕВ,НИКОЛАЙ МИНКОВ,ИЛИЯН НЕДЕЛЧЕВ,МАРТИН КОСТАДИНОВ,АЛЕКСАНДЪР МИХАЙЛОВ и още доста талантливи момчета идват от долу!!!Независимо дали при нас ще играят,или ще бъдат преотстъпени.....до една-две години ще се види,кой накъде е!!!Като бял ден е ясно,че с разни свободни оръфляци от тук и от там,стойностен отбор не може да се направи!!!Както казват македонците,футбол се прави со пари,или со дупе!!!Даваш пари за скъпи играчи,или си стягаш задника и произвеждаш свои кадри!!!Нашият отбор има надежди за добро бъдеще!!!Когато свършат харчовете,по строителства и ремонти,да се надяваме,че ще се намерят пари за няколко добри чужденци!!!Нашите юноши ще израснат и ще си заемат местата!!!Ако някой се сети още от сега да се оглежда за перспективни младоци и от БЪЛГАРИЯ,които се мотат насам,натам......може нещо и да стане!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!