Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 10 яну 2017 08:27

https://topsport.bg/levski/kak-prevarna ... chast.html
:!:
Пак ще питам: А "Гонг", вие кога???

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 яну 2017 12:14

И ето, че това, което споменах преди празниците за " конфликта на интереси" е вече официална новина:
http://www.sportal.bg/news.php?news=642995
Което не попречи на Сульо и Пульо да се развихри и да плете тука всевъзможни конспирации и прокоби за катаклизми.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 яну 2017 16:02

Собственикът на Левски Спас Русев се прибра в България и бе потърсен от управителя на БЛИЦ Ивайло Крачунов да коментира горещата тема за бъдещето на клуба.

"Оставам председател на Надзорния съвет на Левски! Левскарите могат да бъдат спокойни, защото клубът е напълно подсигурен", заяви пред БЛИЦ Спас Русев.

Така той разсея спекулациите, че ще изостави "сините" поради сложната икономическа ситуация в страната.

"Всичко в отбора е спокойно. Футболистите получават на време своите възнаграждения. В клуба върви много сериозен оздравителен процес", подчерта г-н Русев пред БЛИЦ.

На въпрос вярно ли е, че Левски няма да прави селекцията, той отговори - "Това не е вярно. Всеки един трансфер ще бъде направен след обоснован анализ."

БЛИЦ научи, че на Общото събрание на клуба, което ще се проведе на 3 февруари, ще бъде направена поредна положителна промяна. Очаква се в управата да влезе емблематична фигура, която е свързала почти целия си съзнателен живот с Левски.

"Сините" заминаха в отлично настроение днес за лагера в Кипър, тъй като получиха навреме своите заплати. На Острова на Афродита Елин Топузаков и футболистите му се радват на страхотни условия, подсигурени им от клубното ръководство.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 яну 2017 20:31

Дали пък не е Сираков новият човек в управата :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 яну 2017 21:18

mikata написа:Дали пък не е Сираков новият човек в управата :roll:

Не е Сираков, а Насо Гъза.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 яну 2017 21:29

sin4ec написа:

И той е брат на Ганчев да не стане като с Люпко да гониш и него :oops:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 яну 2017 21:36

mikata написа:
sin4ec написа:

Ако е в интерес на Левски-да! Басма не цепя никому!
Но се надявам да му е поспаднало бибето. Идването на подобна фигура със сигурност ще успокои нещата и ще ги прехвърли в друга плоскост. От месеци нито Илияна, нито той са еякулирали в медиите, което е достатъчен признак. Приказките на Герена между впрочем загатват и за друга фигура, но това са само приказки...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 яну 2017 21:45

sin4ec написа:
mikata написа:
sin4ec написа:

Ако е в интерес на Левски-да! Басма не цепя никому!
Но се надявам да му е поспаднало бибето. Идването на подобна фигура със сигурност ще успокои нещата и ще ги прехвърли в друга плоскост. От месеци нито Илияна, нито той са еякулирали в медиите, което е достатъчен признак. Приказките на Герена между впрочем загатват и за друга фигура, но това са само приказки...
.

Аз по силна фигура от Сираков незнам.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 яну 2017 21:57

Не знам. Питай осведомените-свиленовци и тем подобни, те са всеки ден на Герена и даже знаят резултатите от функционалните изследвания на Кабов. Те следят децата от школата и ги шкартират. Мен не ме занимавай!

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 11 яну 2017 03:53

sin4ec написа:Не знам. Питай осведомените-свиленовци и тем подобни, те са всеки ден на Герена и даже знаят резултатите от функционалните изследвания на Кабов. Те следят децата от школата и ги шкартират. Мен не ме занимавай!

Можеш да ме питаш, да ,и мнението ми все още стои . Петрович дойде , оправи тактически неграмотните идиоти в Левски , въведе футбол с едно докосване и фантазия в който Нар , Аниете, Краев и Адениджи играеха основна роля . Научи Костадинов да бъде опасен с извеждания в атака , направи от Алвеша приличен за годините си футболист без да го гаврят юноши и да му скриват топката на фланга , намери Пиргов дето не бяхме чували за него и го интегрира до степен , че да спечели защитник номер 1 на А група и знаеше как да печели мачове. Колкото и да не ти се иска това са фактите .

Топчо в момента е най-доброто възможно като треньор . Макар грешките ,които прави няма по добър свободен треньор , който левски да може да си позволи . Трима са треньорите дето могат да ни измъкнат от калта и 3мата не искат нищо общо да имат с Левски и то с право .

Кабов имаше достатъчно предсезонни подготовки за да видят дори слепите , че не може да достигне нивото на Мисяк и на Стивън Петков , а те са повече от посредствени . Върха на провала беше контролата с Локо София дето цял мач се атакува от дясната зона и той цял мач не можа и веднъж да мине аматьорите от Б група на Локомотив . Ама веднъж дори ... било то с техника , със скорост или с някакво заучено освобождаване .... Станислав Иванов е същият позор ама айде него няма да го коментирам , че сега ще ми скочите половин народ как пък съм го бил разбрал това

Върни се в “Левски”