Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Тук съм съгласен с Бо, жив да не бях.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
THE G.A.M.E
Е, не знам не съм я мислил аз.
Но намирам логика, щото явно не е важен толкова начинът, колкото това, че все пак има такъв.
Повтарям, че това било няква задача за учещите за политици, нещата явно са над нашите разбирания, просто да се спаси детето.
Е, в ребуса не се споменава къде живее лапето.
И аз в последствие намерих някои решения, но явно правилното и като знаем отговорът - логичното, е да му се помогне и при двете ситуации.
Другото което е, и аз направих като повечето, в началото се вгледах само в двете опции.
Но намирам логика, щото явно не е важен толкова начинът, колкото това, че все пак има такъв.
Повтарям, че това било няква задача за учещите за политици, нещата явно са над нашите разбирания, просто да се спаси детето.
smoothc написа:И така елиминираш минаването му покрай строящата се сграда.
Е, в ребуса не се споменава къде живее лапето.
И аз в последствие намерих някои решения, но явно правилното и като знаем отговорът - логичното, е да му се помогне и при двете ситуации.
Другото което е, и аз направих като повечето, в началото се вгледах само в двете опции.
THE G.A.M.E написа:
Ами първо го дръпваш да не го потроши колата, след час го спасяваш пак, като не му позволяваш да мине покрай въпросната сграда.![]()
Спасяваш го първия път, после му шибваш два шамара и му казваш да не минава покрай строящата се сграда.
Ко ще се разкарваш и ти след един час
Няма да четеш такива задачи с лютеница в ръка
После взимаш неморални решения и ги пускаш във форума
Сложи една гола кака, като културен човек
Спасяваш го, качваш го на самолет и прескачате в съседната часова зона 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Е, в ребуса не се споменава
Това, ако е ребус...
p.s.
Ето ти един ребус, Игра.
На територията на коя държава има най-много овце?
smoothc написа:Е, в ребуса не се споменава
Това, ако е ребус...
p.s.
Ето ти един ребус, Игра.![]()
На територията на коя държава има най-много овце?
Моля, дамите да не отварят офтопика!
[offtopic]Елементарно, ... това е държавата с най-много жени
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
-
THE G.A.M.E
Groucho написа:
Няма да четеш такива задачи с лютеница в ръка
К'ва е тая историята ( и истерия
От как се прибрах в БГ всеки втори лютеница, та лютеница.
Даже и вицове излязоха.
THE G.A.M.E написа:
К'ва е тая историята ( и истерия) с лютеницата бре ?
Лютеницата вече се прави по нова рецепта. Във всеки буркан - по 4 щипки кокаин за овкусяване
По колумбийска рецепта(за протокола)