Кви деца, кви 5 лева? Аре стига глупости. В основата на последните големи успехи на клуба бяха играчи създадени по времето на соца - Петков, Боримиров, Топузаков, Йовов, Телкийски. Да прибавим и едно от последните ни по-талантливи поколения 86-88 откъдето излязоха - Домо, Копи, Попето, Бандаловски, Хичо, Балтанов и една камара други момчета, които не успяха да се реализират.
Защо си мислите, че с естественото стесняване на основата на пирамидата, крайният продукт ще бъде по-качествен? Чисто демографски всеки изминал набор е по-малък от предходния. Как от малцинство ше излезе ново златно поколение?
Така че, тия глупости как да 5-6 години децата ще оправят Левски са пълни глупости. На Левски му трябва правилен мениджмънт в противен случай благодарение на полит игрите и на некадърността на герберастките псета ще се затрием!
Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
charcoal написа:Новият не ми вдъхва много доверие..
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r6ngIIfZ2Gc[/youtube]
И на вичко отгоре 2,5 договор. Нашите ръководители много убедени в този трансфер, но сигурно пак ще се дойде времето да се чудят как да му прекратят преждевременно договора.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
olimpi написа:... ако устискаме някоя друга година може и да се вдигнем леко с децата.
И аз съм "за", но това не може да стане самоцелно. Нужно е последователност. Тази година се открият едно-две лапета, качват се в първия отбор, другата година - друго. А ще стават и грешки. Мъри пробва помните колко. Той не хвърли Домо, Копи, Хичо и Живко просто така. Изпробва в реални мачове - не за по две минути в края на решен мач не един и двама. Спомням си, че примерно на "Матераци", да речем му даде достатъчно шанс (не знам що си мисля, че това лапе ставаше), но прецени, че няма да стане, но го пуска достатъчно. Тоест имаме една налагана п-о-л-и-т-и-к-а. Тая дума днес е забранена на Герена. Имаше визия и стройна организация. Плюс един МОЖЕЩ треньор, който се учи от имена, като Георги Василев, Муслин и Майстора. Топчо от кой да се учи? От Стоев и Сухия? Аз съм "за" българи, юноши, плюс двама легионери, но наистина трябва да има визия, политика, организация и някой на резервната скамейка с опит. Отпишете и този сезон - първите две попълнения - несериозни легионери. Поне българи да бяха...
А продадат ли Мечката... нямам думи.

metodito написа:А продадат ли Мечката... нямам думи.
Ако той самият пожелае да рита в Серия Б какво може да направим, за да го спрем? Да вържем Мечката със синджир ли?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
TristaNNN написа:metodito написа:А продадат ли Мечката... нямам думи.
Ако той самият пожелае да рита в Серия Б какво може да направим, за да го спрем? Да вържем Мечката със синджир ли?
Мечка на синджир...

Някой знае ли къде е публикувана поименно групата за Кипър, не намирам списъка...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Приятели, за какво ви е това недоразумение Яблонски за 2,5 години ?!? Та от публикуваните видеоматериали се вижда че този човек няма елементарни умения за един бек? Прави нещо като шпагат но с високо вдигнато коляно и си проси дузпа !? Къде се е видял толкова висок и нескопосан бек? За мен този трансфер си е чиста далавера за някой в ръководството.Нали има акционери сред привържениците, нека поставят остро този въпрос.
Това за Деса ми изглежда глупава спекулация.
metodito написа:TristaNNN написа:metodito написа:А продадат ли Мечката... нямам думи.
Мечка на синджир...Няма как да избере Серия Б. Защото така забравя национален отбор и евротурнири. Освен,, ако отборът му не се качи в А, но предполагам и той осъзнава, че не е Рикелме. В "Левски" от край време продават добрите българи, купуват калпави чужденци. Нищо няма да ме учуди.
Не ме разбра. Ако един футболист пожелае да отиде в друг отбор, пък бил той и от серия Б, било то за повече пари, било то, защото обича италианките, било то поради друга причина, какво може да направи клубът, за да го спре? Има ли смисъл да се държи Мечката насила на синджир вместо да се вземе някой лев от трансфер?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Iwocr написа:Това за Деса ми изглежда глупава спекулация.
Ако трябва да влезем в информационното руслото на хибрида: Враговете ни всячески се опитват да подкопаят нашите основи, защото ги е страх от нас, както е било винаги. Ето защо, драги другари, е редно да останем заедно, като юмрук, защото нас винаги ни е имало, има ни и ще ни има заради нашите верни привърженици, а заедно ще продължим да громим враговете.

[offtopic]
[/offtopic]