Селекция сезон 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция сезон 2016/17
Това младото негърче от Австрия май го изпускаме?!
- Долно уйно
- Контакти:
Но пък може да се подсилите с Владо Стоянов.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- GA_ veliki
- Контакти:
Teo написа:Това младото негърче от Австрия май го изпускаме?!
"Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър"

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
- trokadero_
- Контакти:
Дано пристигнат добри и свестни играчи, а не издънки.
trokadero_ написа:Дано пристигнат добри и свестни играчи, а не издънки.
Зимата, ако не извадиш кеш да купиш някой, а го вземеш свободен агент... шанса да улучиш на играч е 1 към 10 хиляди!
Teo написа:Това младото негърче от Австрия май го изпускаме?!
А дали въобще сме го искали, че да го изпуснем?
HardWork написа:Old_death написа:HardWork написа:Съмнявам се, че ще успеем да вземем Рафаел Дванема. Искат го още няколко немски отбора и Аустриа Виена, трябва да е луд да предпочете България пред Австриа или Германия! Иначе момчето си е класа, няма спор ...
Не знам от къде идват сведенията ти за интерес от страна на други клубове , защото аз знам , че има подписан договор с ЦСКА . Информацията за ганаецът бе пусната от Тема спорт , а информаторът на тази медия се казва Стойчо Стоилов . Дано само това да не е поредната димка с цел отклонение на вниманието преди отварянето на трансферния прозорец . Зная и за още един нападател , но предпочитам да изчакам .
Дано си прав! Аз съдя по написаното в transfermarkt.de, там посочват интерес от страна на Аустриа Виена, Лакс (Линц) и Динамо Дрезден, за нас не се споменава нищо!
http://www.transfermarkt.de/raphael-dwamena/profil/spieler/254290
Просто ми е странно как някой би избрал умрялата А група пред някоя от водещите бундеслиги, там познава обстановката, знае и езика! Изглежда доста класен като за Бг, надявам се да си прав за подписания договор ...
Сериозно ли? Лакс Линц?

ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
ММ1914 написа:HardWork написа:Old_death написа:HardWork написа:Съмнявам се, че ще успеем да вземем Рафаел Дванема. Искат го още няколко немски отбора и Аустриа Виена, трябва да е луд да предпочете България пред Австриа или Германия! Иначе момчето си е класа, няма спор ...
Не знам от къде идват сведенията ти за интерес от страна на други клубове , защото аз знам , че има подписан договор с ЦСКА . Информацията за ганаецът бе пусната от Тема спорт , а информаторът на тази медия се казва Стойчо Стоилов . Дано само това да не е поредната димка с цел отклонение на вниманието преди отварянето на трансферния прозорец . Зная и за още един нападател , но предпочитам да изчакам .
Дано си прав! Аз съдя по написаното в transfermarkt.de, там посочват интерес от страна на Аустриа Виена, Лакс (Линц) и Динамо Дрезден, за нас не се споменава нищо!
http://www.transfermarkt.de/raphael-dwamena/profil/spieler/254290
Просто ми е странно как някой би избрал умрялата А група пред някоя от водещите бундеслиги, там познава обстановката, знае и езика! Изглежда доста класен като за Бг, надявам се да си прав за подписания договор ...
Сериозно ли? Лакс Линц?Австриа?
Какъв е проблемът клубът, за който играеш да се интересува от теб

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Долно уйно
- Контакти:
Old_death написа:HardWork написа:Съмнявам се, че ще успеем да вземем Рафаел Дванема. Искат го още няколко немски отбора и Аустриа Виена, трябва да е луд да предпочете България пред Австриа или Германия! Иначе момчето си е класа, няма спор ...
Не знам от къде идват сведенията ти за интерес от страна на други клубове , защото аз знам , че има подписан договор с ЦСКА
След, като има подписан договор, каква е причината все още да не се присъединява, към новият си отбор и да води подготовка с него?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
[center]Уточняват се последните детайли по сделката.....ама вий как я мислите тая работа? Днеска там -утре тук ! Не е толкова лесно [/center]Долно уйно написа:Old_death написа:HardWork написа:Съмнявам се, че ще успеем да вземем Рафаел Дванема. Искат го още няколко немски отбора и Аустриа Виена, трябва да е луд да предпочете България пред Австриа или Германия! Иначе момчето си е класа, няма спор ...
Не знам от къде идват сведенията ти за интерес от страна на други клубове , защото аз знам , че има подписан договор с ЦСКА
След, като има подписан договор, каква е причината все още да не се присъединява, към новият си отбор и да води подготовка с него?