Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red_Girl » 09 яну 2017 22:18

И ЦСКа и Левски, и всички отбори в България без Славия ,мисля беше, са се преименували, сменяли дружества и прочие.. Не знам кво ми се правите на ударени всичките и водите излишни спорове. Всеки може да си подкрепя когото желае. Са ако тва ЦСКа с тирето стане шампион всички ше забравят и ше се радват. Въпрос на време. Винаги е било така.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 09 яну 2017 22:20

sin4ec написа:Те хората добре виждат кой лъже и кой дрънка небивалици тук. Кой рапортува като комсомолец всеки ден и става за посмешище. Кой ви е дал право на няколко човека тука да говорите за ЦСКАтиреСофия, приравнявайки го с ЦСКА?
Ти ЦСКА , нашият изконен вечен съперник, със славната история, с тази ловешко-етрополска карикатура ли ще го заместваш, бе? Кой си ти, да набутваш на хората тука някакъв нов измислен клуб, нямащ нищо общо нито по месторождение, нито по генеалогия, нито по история и успехи с ЦСКА, за негов евтин заместител?
Ти ЦСКА знаеш ли какво е? Централен Спортен Клуб на Армията в Ловеч и Етрополе кога е имало?
Но така е, като и старите армейци се отказаха да влизат тук, без един-двама. И са прави-какъв е смисълът?
Шивача ви го каза отдавна-500 човека. Жокера и той ви гледа сеира, ама барем поддържа огъня по навик.
Пълен ташак сте. Даже не схващате как футболът у нас умира. И това го каза преди две-три години висш кадър на УЕФА. Боли го някой фара за няколкостотин човека, дето си мислят, че са от ЦСКА, ама само си мислят.
Погледнете нашите теми-спорове и псувни яко, но по спортно-технически въпроси. На 8 точки сме пред вас, на 4 точки от лидера, но никой от нас не е доволен. Вие се насрахте отвсякъде, а 5-6 човека обяснявате на хората врели-некипели и ги лъжете, че всичко е мед и масло! Вие, монасите, сте абсолютни катили!
Зарад такива като вас( има ги навсякъде) и подобен начин на мислене БГ футболът е на дъното!

Подуянец, хората сами ходят на стадиона, скандират ЦСКА и никой не ги тика насила! Малко или много, пак са повече от онези, които ходят на кабриото! Това си го набий в кратуната. А такива като теб, дето кесят по чужди форуми и плачат като девици за ..., само потвърждават, че ЦСКА си е жив!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2017 22:24

Red_Girl написа:И ЦСКа и Левски, и всички отбори в България без Славия ,мисля беше, са се преименували, сменяли дружества и прочие.. Не знам кво ми се правите на ударени всичките и водите излишни спорове. Всеки може да си подкрепя когото желае. Са ако тва ЦСКа с тирето стане шампион всички ше забравят и ше се радват. Въпрос на време. Винаги е било така.

А кой отбор се е казвал "Строител" и "Ударник", Зайколюбова, след като си позволяваш да мислиш :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 яну 2017 22:37

Red_Girl написа:И ЦСКа и Левски, и всички отбори в България без Славия ,мисля беше, са се преименували, сменяли дружества и прочие.. Не знам кво ми се правите на ударени всичките и водите излишни спорове. Всеки може да си подкрепя когото желае. Са ако тва ЦСКа с тирето стане шампион всички ше забравят и ше се радват. Въпрос на време. Винаги е било така.

И Славия са преименувани..Най-стария боец с несменяемо име е Черно море.От 1959г..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 яну 2017 23:14

baraba, я кажи, как се налага играч в първия отбор, когато вече има 64 мача за първия отбор?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 10 яну 2017 00:19

Долно уйно написа:baraba, я кажи, как се налага играч в първия отбор, когато вече има 64 мача за първия отбор?

Не ме занимавай с глупостите си !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 10 яну 2017 00:47

Ето един уважаван стар армеец какво сподели :
‎Пламен Живков‎ до ЦСКА-ЗЛАТНА ЛЮБОВ
Днес ЦСКА сериозно засили треньорския си потенциал. Привлекохме добър и опитен треньор като Стефан Генов за помощник в първия отбор и млад и перспективен човек като Светослав Тодоров за треньор на дубъла. Добре дошли и на двамата и успех в общото ни дело!
От краткия ми разговор с директора на ДЮШ Стефан Яръмов добих допълнителен оптимизъм и увереност в доброто бъдеще на школата и клуба като цяло.
Съжалявам, господа песимисти и черногледци, но и днес нямам с какво да ви зарадвам!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 яну 2017 07:11

baraba написа:Ето един уважаван стар армеец какво сподели :
‎Пламен Живков‎ до ЦСКА-ЗЛАТНА ЛЮБОВ
Днес ЦСКА сериозно засили треньорския си потенциал. Привлекохме добър и опитен треньор като Стефан Генов за помощник в първия отбор и млад и перспективен човек като Светослав Тодоров за треньор на дубъла. Добре дошли и на двамата и успех в общото ни дело!
От краткия ми разговор с директора на ДЮШ Стефан Яръмов добих допълнителен оптимизъм и увереност в доброто бъдеще на школата и клуба като цяло.
Съжалявам, господа песимисти и черногледци, но и днес нямам с какво да ви зарадвам!

Недей , че тия ще почнат да го кълнат и него !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 10 яну 2017 10:01

Моралният Мегафон ЕФчо отново е звезда в медиите.Усмихва се нагло за предателството спрямо момчетата които го следваха.

Само ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 яну 2017 10:01

icko65 написа:

И Славия са преименувани..Най-стария боец с несменяемо име е Черно море.От 1959г..

Е и :roll: ;) Това ви е най-голямата радост,като няма други поводи,хората се хващат и за най-малкото,като удавник за сламка :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”